Свекървата, мъжът и жената

• 34 396
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 750
  • Насред хаоса
[Ама, това е било за твоя живот и твоето дете. Чуждото не е интересно- важно е да се направиш на велика в анонимен форум!?
Ти пък щото си майка Тереза за децата на другите, като тикаш майките им да стоят в отровна среда с безотговорни глупаци, които са негодни за нищо и не им пука за нищо. С простаци, които не виждат докъде са се насрали, ама имат очи да кълнат и да изискват. Това ли е мислене за децата? Да стоят в такава среда, че добре да възприемат това поведение и един ден да го прилагат в своя живот? Когато накараш един такъв лигоч да почне да мисли за детето си, тогава ще можеш да набиваш канчетата на майките им. Хайде да оставиш собствените им родители да знаят по-добре от теб. Много по-страшни неща от развода има.
Какво и е правенето на велика на Сирената? Това, че благодарение на куража й да се махне от един подобен сега има добър мъж, още две деца, спокойствие и уреден живот ли?

# 751
  • Най-красивата страна
Какво значи,,Майка му си иска бебето,,?
Това бебе е твое и на мъжа ти.Не на майка му.
И аз като Сирен не мога да се проумея как така се очаква кърмаче да се разхожда от град на град само защото родата иска да го види?
Никой ли не се съобразява с нуждите на бебето?
Здравето и комфорта на бебето не са ли на първо място ?
Който иска да види бебето ,идва при него.
При тези обстоятелства-може да им го дадеш за два часа да го разходят .

Мисля,че авторката търпи твърде много.
Съберете се двамата с мъжа ти.Говорете на четири очи.
Да разбере,че ако иска да има семейство,трябва да се отдели от полата на майка си.

# 752
Да, именно, аз изкарах повече години (в които дивотиите си се трупаха и си дразнеха, просто се чудиш сега пък за това как се сетиха...). След като почнаха да се развалят нещата, това изискваше определени усилия. Но после трябваха години да се отърся от страничния ефект. То хубаво да си зряла и да търпиш, но това се отразява, изкривява те, краде ти от хъса за живот ако щеш. Наливаш едни сили в едно голямо нищо. Или претръпваш.

За себе си че съм стояла, ОК, така съм решила, но не мисля, че е правило и че има срок. Все едно на някой да му се гади и от един час в някаква среда, аз да го посъветвам - абе стой още една година, да видиш дали пък няма нещо да се промени. Ако дъщерите усетят, че не им е ОК и ги стяга шапката - по-рано да се изнасят, да не получат трайни изкривявания.

То знаеш ли какво е, дори да не живееш там, да помниш сто правила от устава на семейната кооперация? Даже трябваше да внимавам как ходя, щото тънката бетонна соц плоча кънти на тия на долния етаж и се дразнят. Освен това е много неприятно всички да се държат комфортно и да си имат "гнезда" и местанца в къщата, а ти да нямаш и да не може да се отпуснеш. Аз съм учена на уважение към по-възрастни, затова и ми беше стресово да ходят наоколо - не мога да се отпусна, не мога да седя "просташки" както ми е удобно...трябва да водиш разговор, да премисляш...

# 753
Както и очаквах - бабата си иска внучето. Мерак й е да бъде баба-майка.
Мъхъм. Само не разбрах тя ли ще го кърми или ще наеме дойка.

# 754
В тая конфигурация снахата трябваше да е дойка, после и бачкатор, а бабата да си играйка на майче и да тръби колко е незаменима и как "внучето от една мръвка го изгледах". Класика. В моя случай примерно получих репликата "много дълго го кърми, не мога да го гледам, трябваше да го отбиеш".

Не знам кога в БГ ще развием култура на жалбите, та като видим нещо ненормално, да не го извиняваме с "те са си така", "тука е така", "традиция" или други дивотии. Щото си е патология.

# 755
  • София
Мъхъм. Само не разбрах тя ли ще го кърми или ще наеме дойка.
Бабата бързо ще научи кои са АМ на пазара, не я мислете. Млякото не й е проблем.

# 756
  • София
Последният пост на авторката ме остави без думи.  Че бабата си иска унучето ясно, ама не мога да разбера защо авторката иска онзи недорасляк в живота си не мога да схвана? Не беше ли той този, който я кълнеше?
Историята взе да ми става смешна - пароли снимни, чудеса

# 757
А тя много хубаво се е подковала, като е запазила чатовете. Щото после като я обвинят, че е лошата, ужасна, дето крадяла внучета от баба-майка...докато междувременно нещастният й самотен мъж скочил със засилка в Тиндър.

# 758
  • София
Скрит текст:
Какво се случи накратко. Мъжът ми дойде почнахме да говорим, опитах се да съм спокойна, да го спирам когато намесваше родителите ни. Да устоявам, че искам на друго място, питах го и за приложението му за запознанство, каза че е напук на мен. След час и половина, ме прегърна и почна да ме моли да се върна там. Само, че му обясних че не се чувствам добре там.
Натръгване, той беше доволен и си мислеше, че съм склонила да се върна. Тръгна си... аз му влезнах в приложението за запознанства и... снимах му всичките чатове и му ги изпратих... е стигнахме до никъде.
Скрит текст:
Днес пак започна да иска детето да отиде при родителите му, пак се опитах тактично да му обясня, че е още малък, че има нужда от майка си и че никоя майка няма да си остави новороденото дете. Но уви неговата мама си иска бебето... положението е до никъде. Искам да се събера с този човек, но не мога да се върна там. Защото двете с майка му под един покрив няма как да съжителстваме, ще бъде апокалипсис... най-малкото защото мъжът ми няма да заеме моя позиция никога, докато живее там. И като финал, брат ми разбрал за това което става и му звъннал... Имам чувството, че се превърна в турски сериал и какъв ще му е краят не знам.
Някой да ми преведе болднатото Rolling Eyes Какви чатове е симала и ако са от неговия телефон със забежките му, тя как се докопа до неговите чатове? Нали забежките почнали след като тя си е тръгнала? Май са си един дол дренки и двамата.

# 759
На повечето хора паролата им е 1234 или "parola". Логнала се е от свое устройство в неговия Тиндър и е направила скриншот. Умно момиче. Или му е знаела паролите. Както и да е, сега и тя има един коз.

# 760
  • София
На повечето хора паролата им е 1234 или "parola". Логнала се е от свое устройство в неговия Тиндър и е направила скриншот. Умно момиче. Или му е знаела паролите. Както и да е, сега и тя има един коз.

Тиндър? Този селски бе... момък и Тиндър? JoyJoyJoy Не ми се вярва. По-скоро му е гепила телефона и видяла какво има в месинджъра или вайбър. Ама нека тя да каже.

# 761

При тези обстоятелства-може да им го дадеш за два часа да го разходят .

И това не може. Става дума за бебе на под 2 месеца. Не може да е без майка си цели 2 часа, особено в непозната обстановка.

Авторката има ли въобще достатъчно доверие на тези хора, за да им го оставя, без да присъства и тя?

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 10:13 от Анонимен

# 762
Абе те могат да го разходят, ама новороденото във всеки момент може да се оака до врата или примерно да изгладнее без предупреждение, щом е кърмаче. Ако имат късмет - ще спи, но може да нямат късмет и тогава не е ясно как ще го оправят в студа, примерно.

Тя пише "приложение за запознанства", мисля, че жена на 23 през 2019 различава приложение от вайбър.

Ако момата беше американка, чатовете вече щеше да ги развява цял интернет. И щеше да застане на нейна страна. Татко на новородено, който дори не може да се изнесе от дома на мама, чати в Тиндър, докато се опитва да прилъже жена си.

Пази много добре чатовете. И ги прати на свекървата, да види с какво се занимава златото й.

# 763
  • София
...Тя пише "приложение за запознанства", мисля, че жена на 23 през 2019 различава приложение от вайбър.
Абе то и аз си мислех, че жена на 23 през 2019г. не шЪ да отиде да живее доброволно в чужда къща със свекърва, при налична собствена и свободна къща, ама ей на - имало. Bowtie

# 764

Тиндър? Този селски бе... момък и Тиндър? JoyJoyJoy Не ми се вярва. По-скоро му е гепила телефона и видяла какво има в месинджъра или вайбър. Ама нека тя да каже.

Има Тиндър, след като си тръгна реших да опитам чрез имейла да влезна в приложението, свалих си го и то взе че стана... А относно писането и да го покажа на свекървата не мисля, че я вълнува това, за нея в момента е детето да е там и ако може без мен още по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт