Свекървата, мъжът и жената

• 34 410
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 735
Ами ако баба рече да стане мама? С тоя ентусиазъм току виж решила да спаси унучето от тая неразумна майка.

# 736
Ами ако баба рече да стане мама? С тоя ентусиазъм току виж решила да спаси унучето от тая неразумна майка.
И какво ? Как става това ?  По кои закони ? Защо сееш на дъното ряпа ? Не се ли усещаш, че така влияеш на авторката срещу свекърва и. Само по-зле може да стане положението. Абе те имат бебе, за Бога ! Има ли значение за теб ? Ами ако ти беше това бебе и това бяха твоят баща и твоята майка ? Пука ли ти за свекървата ?

# 737
Авторке, кога ще пораснете?
Та приложения, та гонки.. та накрая нищо.. типично сте като турчля сериал.. в 20:00 по бтв дават за една свеки, дет’ всичките й синове и снахи живеят с нея и тя командва парада.. та и ти така.. да не би драмата да е от сериала се чудя вече и аз не знам..
Той с тия приложения, ако се опитва теб да засяга, а ти пък още го “следиш”... мале.. едномесечно бебе ще си имам, пък ще си следя псевдо мъжа по приложенията..
Вече и на мен ми мясат нещата, че прекалено мрънколясваш.. направо те утрепАли в тая двуетажна къща.. като ти се радваха и разцелуваха сама се буташе там, сега като няма целувки и милувки бягаш.. ааа, не си ли чувала, че щерка на свеки не се става?!

# 738
  • София
Скрит текст:
Ама, Сирено, ти за издънка синьокръвна ли се имаш, та говориш за "хора от народа" да ти дойдат и да ти търсят сметка?

Не е само каква издънка си, а и докъде ти е пораснало мисленето. Ако си на фаза зрял соц с елементи от патриархат от 16-ти век, ето ти "хора от народа", не виждат възможности отвъд кланово-родовото овъртолване и малки драмички.

Крушата не пада по- далече от дървото, колкото и да философстваш.
Та, пак стигаме до издънката-действията, а не думите показват докъде го е докарала в развитието си.
А, в случая- до коняра и приставането му.... Joy

Още едно хубаво определение има за такава високопарност- "Преоблякъл се Илия-пак в тия".

# 739
Тереза,  много си гот но разбери ,дори да се върне той още не съзнава ,че трябва да ограничи маман.Имат нужда да са сами малко.Като всяко младо семейство.Не да са вътре в старото. Защото всяка ще ти каже какъв е проблемът.Обезличаваш се,  подчиняваш се,  не можеш да спиш когато искаш  или  друго. Има хора дето го могат   и в апартамент от 50 квадрата  и други дето палат не може да ги  оправи. Шом тя казва че не е добре там , значи не  е. С времето може да стане но не сега.Не  и докато мамин не застане като мъж.

# 740
Както казах, има и зависимост какво ще е съзнанието оттук нататък. ОК, пристанала - трябват ли й цял живот нерви, като може да не е така? Да, може да е сбъркала, определено е избързала; не е разпознала що за рода са - и това пак не е причина да подвие опашка и да капитулира, като се засели при тях.

То дето се вика в тая къща не може да направи елементарното - да дреме заедно с бебето, не се знае кой кога ще влети да си играйка и тя трябва да е на линия да асистира.

# 741
  • София
И какво ? Как става това ?  По кои закони ? Защо сееш на дъното ряпа ? Не се ли усещаш, че така влияеш на авторката срещу свекърва и. Само по-зле може да стане положението. Абе те имат бебе, за Бога ! Има ли значение за теб ? Ами ако ти беше това бебе и това бяха твоят баща и твоята майка ? Пука ли ти за свекървата ?
Kak става ли? Много лесно - къщата на баба е и къщата на тати, а тати като си го вземе на този етап, майката не може да го извади от къщата. А бабата като гледам само това чака. Най-лесно е да му купи ританки, памперси и АМ. Дойката /майката на бебето/ дори не е нужна.
А от тази тема разбирам, че проклятията тип селска бабичка, били проява на обич ?! JoyJoyJoyJoy ЖДБ!!! Това ми звучи като "бии мъ, значи мъ убичъ!"  JoyJoy

# 742
Не са се развили добре нещата, но така и ще продължават. Той ще държи да живеете там под давление на майка си и няма да отстъпи. Няма да отстъпи, защото изобщо не му пука за Вас, Жанет, за жалост! Вие склонна ли сте да направите компромис, или сте непреклонна? Любопитна съм, но не сте длъжна...
Тереза, може би Вашата свекърва или съпруг, а може би и двамата списват или проверяват тук и затова се чувствате длъжна да им раболепничите. Това го разбирам, но не разбирам защо го правите и с изброените съфорумки, или мноооо Ви кефят казвате...

# 743
  • София
Скрит текст:
Какво се случи накратко. Мъжът ми дойде почнахме да говорим, опитах се да съм спокойна, да го спирам когато намесваше родителите ни. Да устоявам, че искам на друго място, питах го и за приложението му за запознанство, каза че е напук на мен. След час и половина, ме прегърна и почна да ме моли да се върна там. Само, че му обясних че не се чувствам добре там. Натръгване, той беше доволен и си мислеше, че съм склонила да се върна. Тръгна си... аз му влезнах в приложението за запознанства и... снимах му всичките чатове и му ги изпратих... е стигнахме до никъде. Днес пак започна да иска детето да отиде при родителите му, пак се опитах тактично да му обясня, че е още малък, че има нужда от майка си и че никоя майка няма да си остави новороденото дете. Но уви неговата мама си иска бебето... положението е до никъде. Искам да се събера с този човек, но не мога да се върна там. Защото двете с майка му под един покрив няма как да съжителстваме, ще бъде апокалипсис... най-малкото защото мъжът ми няма да заеме моя позиция никога, докато живее там. И като финал, брат ми разбрал за това което става и му звъннал... Имам чувството, че се превърна в турски сериал и какъв ще му е краят не знам.

Той поне веднъж поискал ли е детето да е при него, да го види, разходи... Нещо?
Склонен ли е на някакъв среден вариант за живеене? Дори да не е в твоя апартамент, а в друг, в който ще се чувства добре?

Защо искаш да се събереш с него? Той какво може да ти предостави като съпруг и какво може за предостави на детето ви като родител?

# 744
  • София
Както казах, има и зависимост какво ще е съзнанието оттук нататък. ОК, пристанала - трябват ли й цял живот нерви, като може да не е така? Да, може да е сбъркала, определено е избързала; не е разпознала що за рода са - и това пак не е причина да подвие опашка и да капитулира, като се засели при тях.

То дето се вика в тая къща не може да направи елементарното - да дреме заедно с бебето, не се знае кой кога ще влети да си играйка и тя трябва да е на линия да асистира.
Пак го подкара по тертипа на турските сериали!
Никой не я кара да седи доживот на етажа, но за всяко нещо има време и място да стане- като го подготвиш, като го направиш възможно, а в случая- И като постигнат съгласие.
На теб ли да го обяснявам, дето 3 години си седяла в детската стая?
Нека и друго те питам- ти на първия месец след раждането си би шута или направи куп усилия да тръгнат нещата?
Че и квартира му намери на муньо, че и работа .....правилно ли съм запомнила?
Ама, това е било за твоя живот и твоето дете. Чуждото не е интересно- важно е да се направиш на велика в анонимен форум!?

# 745
Авторката, никога няма да си в толкова благоприятна позиция да постигнеш да се изнесете и да започнеш семейството си само тримата, както трябва да бъде. Просто трябва да продължите да разговаряте, докато мъжът ти се убеди, че си сериозна. Върнеш ли се, няма да имате свой дом години наред, ако въобще. Да не говорим в ежедневието какво те чака.
Примамвай го там да се изнасяте, пък насаме ще се разбере става ли за мъж и баща, че и това не е много ясно.

# 746
Авторке, ако се върнеш в къщата на етажа, ще сгрешиш според мен. Опитай да живееш с мъжа ти отделно, ако не стане - гледай си детето , при майка ти и баща ти, ако се разбирате с тях, и се радвай, че си се оттървала от един търтей и нахалното му семейство.

# 747
Авторке, имам въпрос към теб - този човек как се държи с детето си? Не помня да си писала по въпроса в темата, а тя вече е доста страници.

Нека и друго те питам- ти на първия месец след раждането си би шута или направи куп усилия да тръгнат нещата?
Че и квартира му намери на муньо, че и работа .....правилно ли съм запомнила?
Ама, това е било за твоя живот и твоето дете. Чуждото не е интересно- важно е да се направиш на велика в анонимен форум!?
Joy Joy И това е към жена с провален брак с мунчо, която е натискала мунчо да пусне полата на мама и комфортчето. Значи, такъв въпрос към тази жена е за един милион - защо дава съвети да не се следва мунчо, при положение, че нейният личен мунчо й е разказал играта. Много забавно, много. Joy

# 748
Абе тя авторката сигурно е свикнала на такива заяжданици,  все пак от свекърва бяга Simple Smile

# 749
Както и очаквах - бабата си иска внучето. Мерак й е да бъде баба-майка. А че мъжа ти те манипулира с тези прегръдки, е ясно. Честно казано - съвет не искам да дам. Единствено мога да ти съчувствам.

Общи условия

Активация на акаунт