Свекървата, мъжът и жената

• 34 428
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ударихме дъното наистина! Щом се стигна до там да разчитаме "Чумата да те тръшне", като изблик на висока емоционалност, обич, любов... Отвратително е. Тереза...моля те най-искрено..спри да се излагаш. Просто...думи нямам да опиша колко съм отвратена. Горката жена, ако се вслуша в подобна простотия.
Ами сори, но си е признак на емоция, страст. Гневът е емоция. Кофти емоция, но емоция. И за някои прослойки от обществото си е често срещано изразно средство.
Искаш ли да запазиш добрият тон и да си пишем нормално или държиш да ме нападаш
и обиждаш ?

Знаеш ли кои хора, обвиняват другите в простотия и излагане ? Знаеш ли ?
Тези, които се страхуват да не се изложат. Щото си знаят, че вероятността да го направят е доста голяма.
Така, че: аз много често се излагам сигурно, ама не ми дреме, щото знам, че не знам всичко.
И тя си изразява емоцията и страстта към теб.

Още малко и шамарите ще се окажат израз на лИбов.

# 721
Аз мисля, че я обича. Човекът прави опити да си ги върне. А кълненето в някои части на нашата родина е често използвано за изразяване на емоция. А щом има емоция, значи има и чувства. Иначе защо ще я кълне ? Що ще излиза с нея да се обяснява ? Ако не я обичаше, той щеше да е безразличен и вече щеше да се занимава с някоя друга. Така, че не и давайте акъл да го остави. Щото момчето може и да си става. Пък и е баща на детето. И то добър най-вероятно.
Те някои мъже от прекомерна любов и емоции вземат, че си претрепат жените.

Този вече се занимава с някоя друга. Или поне се е опитал, и май не му се получава засега.

И не се опитва да си ГИ върне, а да бъде с детето, не знам защо имам чувството, че под натиска на майка си. За жената има само обиди и клетви. Няма цвете, няма извинение, няма любовни признания, няма "не си представям живота без теб". Голяма любов ще да е тази.

# 722

За мен, фактът че по този начин е обяснено всичко, сочи едно- авторката се смята за безгрешна и всички са й виновни, а тя е цялата в бяло.
Дано узрее.
Съгласна съм. Но мисля, че по-далеч от пухльото има по-големи шансове за узряване на девойката.
Оф, представям си: прибирам си някоя от хубавите дъщери, ако ще и с бебе. В "детската", нека да е детска, а не "спалня". И някакви хора от народа ми идват делегация за изясняване на нейното поведение.
Ей това е моментът, в който ще вляза в криминалната хроника.

# 723
E чак криминално няма защо, но следва да им се вържат ролковите кънки и да им се зададе ве нулево към техния си свят.

# 724
Хм, опасявам се, че заравянето на трупове, след употреба на права лопата, все още е криминално деяние.  Embarassed

# 725
Не вярвах, че от жена ще го прочета, клетвата израз на емоция! Верно, че е израз на емоция, но на такава с много друга цел, имаше материал за италианец, осъден, задето проклел някакви. То това с клетвите като: "Щом ме бие, значи ме обича!". ooooh! Направо да ѝ завидиш на Janet555, една любов на талази около нея, тя не знае какво иска тая жена! Mr. Green

# 726
Тя се бъзика бе, с това кълнене като израз на любов. Никой не може да е чак толкова...

Впрочем, аз исках да го постна в темата със смешки от форума, ама не мога от телефона.

# 727
Дам, в доста теми се бъзика тя.

# 728
  • София
Че кълненето е пълна тъпотия, е ясно.
Ама, Сирено, ти за издънка синьокръвна ли се имаш, та говориш за "хора от народа" да ти дойдат и да ти търсят сметка?
Та, ако си с нещо повече, ще да си възпитала дъщеря си като принцеса и надали щеше да си легне с първия коняр, че и да му пристане?
Не е зле да си спомняме отвреме-навреме откъде са бабите ни, че и майките ни. Simple Smile

ПП. Дори и да не бяха от провинциални градчета героите ни, дори и да са расли на жълтите павета, пак не шептят и не целуват ръка, като кръстосат мечове с милото.

# 729
Какво се случи накратко. Мъжът ми дойде почнахме да говорим, опитах се да съм спокойна, да го спирам когато намесваше родителите ни. Да устоявам, че искам на друго място, питах го и за приложението му за запознанство, каза че е напук на мен. След час и половина, ме прегърна и почна да ме моли да се върна там. Само, че му обясних че не се чувствам добре там. Натръгване, той беше доволен и си мислеше, че съм склонила да се върна. Тръгна си... аз му влезнах в приложението за запознанства и... снимах му всичките чатове и му ги изпратих... е стигнахме до никъде. Днес пак започна да иска детето да отиде при родителите му, пак се опитах тактично да му обясня, че е още малък, че има нужда от майка си и че никоя майка няма да си остави новороденото дете. Но уви неговата мама си иска бебето... положението е до никъде. Искам да се събера с този човек, но не мога да се върна там. Защото двете с майка му под един покрив няма как да съжителстваме, ще бъде апокалипсис... най-малкото защото мъжът ми няма да заеме моя позиция никога, докато живее там. И като финал, брат ми разбрал за това което става и му звъннал... Имам чувството, че се превърна в турски сериал и какъв ще му е краят не знам.

# 730
Нищо не разбрах...

# 731
Какво не разбра?
Пичът я манипулира нескопосано, не е мръднал и на йота от неговото (респ. маминото му).
Ако има малко акъл, ще го изчака спокойно - или да му узрее главата, или да си покаже рогата.
И в двата случая печели.
Само ако му се поддаде на евтините номерца губи.
Дано не я заслепи с чара си дотам, че да забрави за какъв голям залог иде реч.

Не разбрах това с приложението за запознанства и как е влязла там. Той й е дал паролата си ли?

Тъпо е да се намесват още роднини.

# 732
Опитай пак ,с един път няма да стане.Аз пък разбрах всичко.В сайт за запознанства  е или нещо такова и си търси мадама напук на жена си. Явно си знаят паролите и  интернета та  е прочела и снимала дори или друг начин  е намерила но има профила му и чатовете ,детска работа напук..Мисли че като е  споменал да се върне  и готово.Не  е готов отделно да живее, без значение   град , апартамент или на втори етаж, просто не е готов сам да се справя без да разчита.Защото като ядоса мама ще му спре гювече явно.Нищо прибързано  не прави.Нека сам стигне до което трябва.

# 733
Какво се случи накратко. Мъжът ми дойде почнахме да говорим, опитах се да съм спокойна, да го спирам когато намесваше родителите ни. Да устоявам, че искам на друго място, питах го и за приложението му за запознанство, каза че е напук на мен. След час и половина, ме прегърна и почна да ме моли да се върна там. Само, че му обясних че не се чувствам добре там. Натръгване, той беше доволен и си мислеше, че съм склонила да се върна. Тръгна си... аз му влезнах в приложението за запознанства и... снимах му всичките чатове и му ги изпратих... е стигнахме до никъде. Днес пак започна да иска детето да отиде при родителите му, пак се опитах тактично да му обясня, че е още малък, че има нужда от майка си и че никоя майка няма да си остави новороденото дете. Но уви неговата мама си иска бебето... положението е до никъде. Искам да се събера с този човек, но не мога да се върна там. Защото двете с майка му под един покрив няма как да съжителстваме, ще бъде апокалипсис... най-малкото защото мъжът ми няма да заеме моя позиция никога, докато живее там. И като финал, брат ми разбрал за това което става и му звъннал... Имам чувството, че се превърна в турски сериал и какъв ще му е краят не знам.
Добре де, можеш ли да ми обясниш с какво толкова те тормози свекърва ти ? За бебето ли ? К'во да не иска да го кърми и приспива ? Толкова ли не можете да се разберете и изясните ?
Разбирам, че за теб е важно да се изнесете, но може да не сте стабилни финансово все още и това да е причината за отказът на мъжът ти. Може да се изнесете на по-късен етап ?
Важното е да сте заедно. Ти обичаш ли го ?

# 734
Ама, Сирено, ти за издънка синьокръвна ли се имаш, та говориш за "хора от народа" да ти дойдат и да ти търсят сметка?

Не е само каква издънка си, а и докъде ти е пораснало мисленето. Ако си на фаза зрял соц с елементи от патриархат от 16-ти век, ето ти "хора от народа", не виждат възможности отвъд кланово-родовото овъртолване и малки драмички.

Janet555, дай им го, да им писне гладно след 2 часа, да видят малко зор. Ама ей така, с дрехи на гърба, да мислят как ще го обгрижват. Нищо няма да му стане, ама ще се поизпотят през гърба.

Общи условия

Активация на акаунт