Фермата сезон 5 тема 11

• 144 577
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 1 545
Tahiti, отличен разбор и препоръки. 👏

# 1 546
Мога да добавя още една идея. Битките на дуелистите бяха избирани пристрастно - за Веселка рязане и доене, за Сами само силови битки и т.н. При това едни и същи битки се повтаряха многократно. Бих предложила, ако искат да ни запазят като зрители, в буркани да се поставят листчета с различни видове битки и дуелистите сами да си ги теглят.

Абсолютно подкрепям това мнение.
И миналата година дуелът Симеон - Дидо беше изцяло силов, при който Симеон нямаше никакъв шанс.
Личи си отдалеч кога битките са прекроени към един специфичен играч и няма разнообразие, така че всеки един да има равен шанс.

# 1 547
Е как да си избират битки, нали трябва да се подготви арената?

# 1 548
  • Бургас
Е как да си избират битки, нали трябва да се подготви арената?
Може да ги теглят още когато станат ясни противниците, не преди самия дуел.

# 1 549
Да ди кажа мнението и аз. Гледах финала без особен интерес, колкото да си завърша сезона. Мъжка постъпка на Краси, дето призова да гласуват за Веселка.
Дано това момиче да прояви достатъчно разум и да вложи тези пари в бъдещето на дечицата. Като ги даваха, чак ми се доплака. Такива хубави дечица, заслужават да живеят добре. Моля, социалните да се самосезират и да проверят дали ги бият.  Да удариш толкова малко дете и то през лицето....думи нямам.
Толкова от мен за този сезон🌷😊!

# 1 550
  • Стара Загора
Ще се чуе какво е станало с Веселка и как се е променил живота й след наградата. Със всеки участник е имало такива срещи, та ще видим, нека не бързаме да съдим кой ще изпие парите и тн. Вече ги е взела, няма смисъл от повече приказки според мен. Аз не я харесвах, но вчера се раздаде най-много, най-много искаше парите и ги спечели. Толкоз.... със здраве да ги харчи.
  Мисля си обаче, че като са знаели предизвестения край на финала , останалите финалисти не са били мотивирани за да се раздадат на 100 %.

# 1 551
.... Моля, социалните да се самосезират и да проверят дали ги бият.  Да удариш толкова малко дете и то през лицето....думи нямам.
Толкова от мен за този сезон🌷😊!

Не само да ги удариш, а да ги програмираш за цял живот, че това е нормално.
И особено - че са момичета - че е нормално да бъдат бити от мъже.

# 1 552
  • Варна
Моля, социалните да се самосезират и да проверят дали ги бият.  Да удариш толкова малко дете и то през лицето....думи нямам.

Аууу, това съм го пропуснала. На самият финал ли се случи, да преглеждам пак епизода ако трябва.

# 1 553
  • София
Само да попитам - ако социалните установят, че децата на Веселка ги бият, какво да последва?

И само да уточним - мъжът на Веселка НЕ удари детето. Ръката му беше събрана като за шамар, но не го удари. Аз съм виждала десетки ситуации, в които възрастен си показва дланта като за шамар, без изобщо такъв да е последвал. И тази беше такава. Не казвам, че в други случаи децата не са били удряни. Почти сигурно е, че са.

Spirit Crusher, не беше на самия финал, а в последния ден, когато близките на финалистите влязоха при тях във фермата. Мъжът на Веселка влезе с трите деца.

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 16:43 от Vivi

# 1 554
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire"42 литра и 100 грама вода"
пингвина без очила от "Фермата"

Добре че кило вода е литър!
Няма да коментирам за финалиската,за да не ме наричате Злобна,а съм толкоз добра Simple Smile...Само ,ще кажа че с разрезано сухожилие трудно се сече та много ми замириса травмата и...

# 1 555
  • London
Няма как да се вкара явна дискриминация при подбора на участници.

Ащо ще се дискриминират дебелите, тогава да се дискриминират и слабите. Все едно по физически показатели Веселка да беше отпаднала още на кастинга.

Това са субективни преценки и естествено, че продукцията прилага някакви собствени критерии на кастингите.

Ама то може да си дебел и пак да си пъргав.... смисъл да има някакви физически игри на самия кастинг, там няма как да не се е видяло, че този Сашко съвсем е гола вода. Такива дуели не са интересни. Отделно самите игри повечето са скучни и повтаряеми, да се огледат в други състезания какво правят хората и да разнообразят малко.  В предаването, което сега гледам за да се къпе изобщо някой и да тече вода следва друг да кара колело през цялото време и то сериозно да върти педалите.... някакви е такива неща да се измислят, не всичко вътре да е лайф из лайф. Някак да разширят арената да е повече около язовир, да са дуелите и игрите на по-голяма площ.

# 1 556
  • Варна
Vivi, благодаря за подсказката. Видях го сега момента. Наистина НЕ удари, но доста заплашително протегна ръка.

# 1 557
Всъщност мъжът на Веселка удари детето, но не дадоха този кадър по обясними причини. В този момент дадоха реакциите на хората на масата, които бяха потресени и гледаха натам, където после стана ясно, че е мъжът с детето. В следващият момент няколко човека тръгнаха към тях, Сами скочи при следващото замахване на мъжа, защото помисли, че ще го удари отново. След това майката на Сами каза на мъжа никога да не го удря. Накрая, като роднините си тръгнаха, Веселка каза: "Не можа ли поне веднъж да се държи като човек" точно заради това, че удари детето. Затова Сами отиде да я прегръща и успокоява.

# 1 558
  • SF
Имаше дуели, които гледахме с огромен интерес и се вживявахме и викахме за този, на когото симпатизирахме.
Вчерашният финал се изниза без никаква интрига. Нищо. Зеро.
Бързо се ориентирахме, че Веселка ще да бъде финалистката.
Единствено се вълнувах от сходните резултати на Сами и Краси и 1:1 в битките.
Жалко.

# 1 559
  • Sofia
Фермата стана като конкурс за красота - всички знаят предварително кой ще спечели .
Останалите трима финалисти играха като на забавен каданс,  хора без хъс, които си играят ролята в шоуто, а не се състезават за 100к. Защо ли.
На Веска и милион да и подарят ще си остане все толкова умна и чиста. Само чаветата ще се умножат, но данъкоплатецът и тях ще изхрани.

Общи условия

Активация на акаунт