Фермата сезон 5 тема 11

• 147 160
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 495
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Reina Значи на маймуни ни направиха,Реших,че някак съм пропуснала.Аз се подписвам,че Андрей при влизането на старите фермери заяви-Те ще имат важната задача да дадат имунитет от дуел на някой от вас!
Аз честно казано не си спомням да съм чула да са го обявили, но понеже досега беше така, също очаквах старите фермери да дадат имунитет. Даже си помислих, че никак няма да е честно човек на продукцията /Митко/ да избира кой да отиде на финал.

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 19:22 от Reinа

# 496
  • София
Сами има мускули, затова акъл не му трЕбе.

# 497
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Абе има и акъл, щом успява да си осребри успешно мускулите и наличните знания.  Grinning

# 498
Хаха, арабската жилка се проявява - арабите са търговци, те не се напъват да копаят и цепят.

# 499
  • София
Е, има някакъв акъл, ама е далече от интелектуалеца, който той вижда в себе си.
Сами работи с тялото си и продава резултатите.

# 500
  • при късмета
Reina Значи на маймуни ни направиха,Реших,че някак съм пропуснала.Аз се подписвам,че Андрей при влизането на старите фермери заяви-Те ще имат важната задача да дадат имунитет от дуел на някой от вас!
И даже коментирахме как Веселка се залепи за Гечо,а във ФБ се скъсаха да подиграват Бети,че щяла да се замае на кой първо да се "мазни"-беше в тоя период.
Значи опосумите си правят каквото си искат!
Не са влизали с тази цел да дават имунитет. До сега винаги е имало гости от стари сезони, но не е задължително те да дават имунитета. Поне в единия сезон от тези, които съм гледала имунитета го дадоха отпадналите фермери от същия сезон, а не гостите от стари. За другия не съм сигурна как беше

# 501
  • София
Да,прегледах еп63,Иван с потаен глас им заяви,че те ще имат много важна роля.Цялата тази загадъчност после се оказа,че е била относно двете мъжки игри,които проведоха.

# 502
Краси даде на Митко да чете писмото не щото не може да чете а да не се разстрои

# 503
  • Калгари, Канада
И така, вчера гледах грациозното падане на Митко, днес очаквам втора част. За мен ясно се вижда стратегията му да падне (той кове два пирона по отделно за времето, в което Краси кове два заедно, и е по-бърз и е по-мощен) и очаквам още от същото днес (може за разнообразие да вземе някоя игра, но няма начин да играе за отстраняването на Краси).

Да бие и после да подари победата на Красимир, няма как да стане. Това би обезценило представянето на Краси и никой после не би гласувал за него с есемеси, с такъв подарен финал. Митко е достатъчно умен и ще му диша във врата до последно за да изкара, че Краси замалко (на късмет) го е бил. Така хем запазва достойнството си, че е силен играч, хем запазва достойнството на Краси и го изпраща на финала уж заслужено. Очаквам днес след загубата си Митко пак да каже, че е имал грешна стратегия и че го я яд как за малко Краси го е бил. Ех, Митко..., така ми се искаше да отиде на финал. За мен той е единственият победител. Както каза сам на Веселка:"Аз мога да бия и пак да си отида в къщи", т.е. морално той пак ще е победил и ще е доволен от себе си.

Ако не стане това, което очаквам (което писах по-горе), ще съм буквално гръмната, но пък ще съм безумно щастлива.

И нека сравним:
Митко 2, приятел на Краси (най-близкия му по негови думи), би се до последно за да остане във фермата и да отстрани Краси, накрая дори го нарече дребна душица. А реално пари твърди, че не му трябват и че е достоен човек (а то достойнство му в петата 😉 )

Сами, твърдящ че 100 хил. са нищо за него, а едва ли не и за всички, Но ще го видим как без да му мигне окото ще отстрани Станислав (ако успее де), ще се бие със зъби и нокти, Но иначе за него не е на всяка цена. И това ще е достойно и мъжко за Сами. (Дано Станислав намери сили да го победи, стискам му палци).

И Митко ИТ. Сдържан, мислещ, имащ принципи, знаещ как да действа, благороден, при него приятелство има стойност и парите наистина не са на всяка цена. Чак ме е яд, че няма да продължи, и си казвам: дано да съм се излъгала, дано не е чак толкова перфектен, дано поне този път мисли за себе си и за финала.

ПП. Като видях Краси как се радва, че е победил на коването на моста, малко го съжалих. Той наистина си вярва, че е победил Митко. И дано повече хора мислят като него и го подкрепят с есемеси, че иначе май Весето ще вземе паричките...

# 504
  • София
Не мога да разбера какво толкова величаете Велислава. Майка й взе 7-8 имунитета да не е първи дуелист. Иначе от 5 битки като и сложат алманаха на 5 точки от останалите 4 им трябва една победа да я изхвърлят. А винаги има я стреляне с лък, а домино, а редене на дърва. И си е пътничка тази невротичка. Абе получи се Мед с побоя на Веселка. Жалко че Митко няма да успее да гътне Краси, пък ако го гърне, моят план максимум за финала е изпълнен  Mr. Green

# 505
Тая "великолепна петица " като вземат да си говорят на "брат туй,брат онуй" ,чак  се обривам от толкоз братя вече  ooooh!
Краси бил държал прашка ,ама не такава  smile3534

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 21:11 от elpi

# 506
Краси никва психика няма.

# 507
Браво, Митаче!

# 508
  • София
И сега простотията да сложиш алманаха на 4, вместо на 5. След като Бети два пъти се прецака, сега е ред на Митко. И тия били най-умните....

# 509
Краси е лабилен. Митко с две думи го срина.

Общи условия

Активация на акаунт