Фермата сезон 5 тема 11

• 144 822
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 1 680
Коментари от ФБ за победителя (запазвам автентичността им):
“ЖЕНА ВОЙВОДА”
“НЕШЛИФОВАН ДИАМАНТ”
Адмираций”.

Пусто ударено и. Grinning Така и не се научиха някои хора, че е по-добре неударено да го ползваш, отколоко да подменяш с и-кратко.

То изобщо тази грешка с Й...Cry
Не че адмирации се изписва и с Ѝ, ама хайде Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 681
  • Разпиляна във въображението
Да й е честита победата на Веселка. И друг път се е изразявала добре, може да са били проблясъци, но в малките интервюта по време на епизодите, съм се изненадвала приятно.

Явно и следващата Ферма ще е разделена. Снимките от новото място ли бяха? Ще си гледам предаването, може продуцентите да се променят към по-добро. Ето, че времето започна да се отчита по-прецизно.

# 1 682
Беше сложила Гоце Делчев, но после го поправи. Беше изключително ошашкана.

За мен продукцията я предпази в дуела с Бети, когато до една всички силови игри бяха повече, като за Веселка.

Никой не може да ме убеди, че не е знаела въпросите срещу Дана. Там мисля също я побутнаха. Както казах не може да не знаеш кои са Елин Пелин и Любен Каравелов, но да знаеш за Преславската книжовна школа. Там ѝ беше подшушнато.

Също смятам, а и във фб се пусна такова мнение, че Веселка е била тренирана лично от редактора по игрите - Гуспата. Личеше си, че знае какво прави.
Може би и правилният ключ е бил един и го най-отгоре.
Продукцията скри умишлено, че е ромка. Нарочно не показа родителите ѝ.
А участниците я съжалиха, нямаше как да не я. Тя добре си изигра картите и с тях.

# 1 683
  • София
Веселка в “Преди обед” да видим...

# 1 684
Веселка и вчера и днес в "Преди обед " е страхотно облечена Heart Eyes Сега не работела,стояла в къщи ,само мъжът и работил
Следващата Ферма  щяла да бъде "Селото срещу Града"

# 1 685
  • София
Веселка в “Преди обед” да видим...

От първият път, когато я мернах по тв бях убедена, че е от ромски произход - изказът й е точно като на ром. Кратки,накъсани, завалени отговори и рев всеки път когато няма думи да каже или отговори нещо смислено.
Днешното тв участие беше най-показателно, очевидно вчера при Светльо Иванов, някой я беше подготвил със заучени, напудрени отговори.

# 1 686
Веса:Повече няма да стоя в гората...
Сашо:Е, как така?С какво ще се занимаваш?!
Веса:Уча за горски, само с чукчето и таблета, вече няма да обикалям по горите!
И в заключение мъжа и -"Ще става началничка"...
😁😁😁

# 1 687
  • Вестерос

# 1 688
Качиха ли го вече в сайта на бТВ?

# 1 689
  • Mediterraneo
Ох, мъкаааа, мъка! Веселка е много кухо парче, гарантирано нито ще завърши, нито къща ще купи!
Много искам Опосумите да направят едно предаване с победителите от всички сезони. Да им видим развитието, как са похарчили парите, какво са променили в живота си. Би ми било много интересно.
А, в сравнение с другия победител от снощи- етносът не определя човека. Момчето е интелигентно, говори гладко и смислено( не му бях поддръжник), нищо общо с посестримата му Весето.

# 1 690
  • Асеновград
Беше ми много приятно , сред вас. До скоро , защото колкото и да се ядосвах , пак ще гледам.
В заключение ще напиша ,  според  мен, това беше най слабият сезон , с най тъпите и скучни участници.
Дано Иван и Андрей да си вземат поука.
Не гледах финала , но няма и да го гледам.
Дано Веселка , си оправи живота , най вече заради децата .

# 1 691
  • София
Ох, мъкаааа, мъка! Веселка е много кухо парче, гарантирано нито ще завърши, нито къща ще купи!
Много искам Опосумите да направят едно предаване с победителите от всички сезони. Да им видим развитието, как са похарчили парите, какво са променили в живота си. Би ми било много интересно.

Ще я пуснат в Папараци, има интересна, завързана история с деца от двама мъже и сега 100К лв.

# 1 692
  • при късмета
А, в сравнение с другия победител от снощи- етносът не определя човека. Момчето е интелигентно, говори гладко и смислено( не му бях поддръжник), нищо общо с посестримата му Весето.
За Дидо гледах, че е направил студио с наградата и вече е работещо.Това и казваше по време на участието
Яни също няколко пъти го даваха и той похарчи парите за каквото беше казал. Останал си е на село и е разширил дейността си с повече кошери
Победителите от първите два сезона не ги познавам, защото не съм ги гледала и да са давали нещо, за мен са били непознати
За мен продукцията я предпази в дуела с Бети, когато до една всички силови игри бяха повече, като за Веселка.

Никой не може да ме убеди, че не е знаела въпросите срещу Дана. Там мисля също я побутнаха. Както казах не може да не знаеш кои са Елин Пелин и Любен Каравелов, но да знаеш за Преславската книжовна школа. Там ѝ беше подшушнато.
Това е на края. Твърденията тук са, че Веселка от самото начало е била определена от продукцията и помощта от там също е от самото начало.
Да не говорим за претенциите на Бети колко е силна физически и как ако била на мястото на не знам си кой, нямало да избере себе си.
А за алманаха с Дана, вече казах, че за Веселка не е чудно да отговори на половината въпроси, дори с налучкване, странно е за Дана

# 1 693
Хвърлих едно око на участието и в "Преди обед".
Веселка изсипа един куп празни приказки, на които не знам, дали и сама вярва.
По-интересно беше поведението и, когато влезе Момчил. Той седна до нея, тя се отмести леко настрани. На няколко пъти отговори вместо него, като майка, която се тревожи детето и да не я изложи.
По някое време той отново се премести по-близо до нея, търсейки подкрепа в близостта и. Тя - стиснала ръце, изпънала гръб, сякаш глътнала бастун и скована. Езикът на тялото и не може да бъде по-категоричен, тази жена не търпи и се срамува от мъжа си. Сякаш иска да се отърси от него като от буболечка. Никаква близост не се усеща у тях двамата.
Щяла да е шеф. На кого? Няма да я изтърпят и един ден!
Нямала да влиза в гората поне две години. Къде отиде любовта към кончетата?
Весе, Весе...пожелавам ти успешна битка с онзи, в огледалото, ако изобщо стигнеш до там!

# 1 694
  • София
Ако харесваш даден човек, винаги ще намериш начин да оправдаеш грешките му и обратното- ако не му симпатизираш, всичко в него ще ти се вижда по-черно от действителността.
Лично за мен Веселка беше положителен герой, обаче като видях родата в публиката, някак останах разочарована.
Смятам, че хората нямаше да я подкрепят до такава степен, ако знаеха за произхода и.
Обаче не мога да отрека, че в интервютата е симпатична и добре облечена.

Общи условия

Активация на акаунт