Всичко за всички марки гел лакове - 27

• 28 968
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Подкрепям за Cuccio! Писледния път бях с техни продукти, голям зор докато го сваля тва чудо.
Коди от mynails ли поръчвате? И само каучукови бази ли имат? Не виждам друг вид в сайта.

Kodi, имам много ментета, не бих рискувала, поръчвам ги от kodi.pro.

# 421
Това пуснах в количката, само ултрабонд не намерих в сайта. Явно ще се правят карета, имам заздравителя на Евелин. Обезмаслител трябва ли ми, или да го заменя със спирт? И да ми препоръчате течност за сваляне от този сайт, че да не се пръскам на 100 места.

# 422
  • Paris, France
На мен белещата база ми вреди повече на ноктите от обикновената. И с полиране и с каре ми отцепва части от нокътя.

И при мене ставаше така докато не си дадох 3 дена, в които мазах, мазах, мазах с масло. Преди да се лакирам топя ноктите в оцет или лимон вечерта и повече не ги моя със сапун. С Алесандро и Борн Прити нямам откъртване ако направя карето с Essie Matt top. Със Суит Сити и ТПЛО имах откъртване, обаче държаха по-яко. Алесандро и БП повече от 5-6 дена не държат без ултрабонд. Мерси, Над.

Коди от mynails ли поръчвате? И само каучукови бази ли имат? Не виждам друг вид в сайта.

Вече писахме за сайта. На първа страница е. Има група във фейсбук. Поръчки над 100$ са с безплатна доставка.

Коди имат и други бази, прегледай сайта! Комбинираната с топ не държи, а не се и маха. Имат Kodi lint са много калпави нокти. Принцесата ще се изкаже за нея. Не знам как се маха. Чета, че била здрава и твърда. ОХХИ и Комилфо също имат каучук. В сайта ги има.  Бих си взела база Комилфо, защото е по-рядка и по-лесно се работи с нея, а всичко останало - фрешър, ултрабонд, течност за сваляне, топ бих взела Коди. Да знаеш, че буретата от 30-35 мл идват без четка.

# 423
  • Paris, France
Това пуснах в количката, само ултрабонд не намерих в сайта. Явно ще се правят карета, имам заздравителя на Евелин. Обезмаслител трябва ли ми, или да го заменя със спирт? И да ми препоръчате течност за сваляне от този сайт, че да не се пръскам на 100 места.

След като си избрала белеща се база няма нужда от течност за сваляне. Спирт е достатъчен за повечето хора. Ако не ти държи ще слагаш ултрабонд, но ако ти държи без него няма нужда. Ултрабонд от Коди, но Cuccio Fuse, Sensationail primer, Komilfo, Gelish Probond, IBD също са много добри.

Само със заздравител може да останеш без нокти. Бих сложила истински лак отгоре, по цял нокът без 2-3мм от свободен край.

# 424
Благодаря ти за изчерпателните отговори! Hug
Има ли значение каква марка е лака, или не? Препоръки и има ли значение дали е безцветен, или цветен?

# 425
  • София
Благодаря ти за изчерпателните отговори! Hug
Има ли значение каква марка е лака, или не? Препоръки и има ли значение дали е безцветен, или цветен?

Добави и обезмаслител за нокти, хубаво минаваш плочката преди да нанесеш каквото и да е било.
https://makeup.bg/product/464970/#/option/1051296/
За матов топ лак, влез в първата дрогерия, моят е на Лореал, просто такъв имах в къщи. На Есенс върши същата работа.

# 426
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
tanch, само спирт ползвам, нямам обезмаслител.
1/ полирам
2/ спирт използвам от аптеката 95 % , не ползвам обезмаслител ... Ако искаш ползвай обезмаслител, ето един наличен, защото показаният от Над, не е наличен ...
https://makeup.bg/product/465074/
3/ слагам мат топ на Флормар
4/ белеща се база
5/ каучукова база (установих, че с нея се бели по-лесно и не повлича нокът)
Ето от този сайт, който си поръчваш на Фокс: (редактирах, че не бях постнала каучуковата на Фокс...)
https://makeup.bg/product/460974/
6/ цветен лак - слагам украйнски - Окси, Комифло, но често и китайчета - Елит, ГДКоко, а след месец чакам от Али-то и едни на Лиликют ...
7/ Топ лак
!!! И сутрин и вечер обилно с масло за нокти. Аз си правя, че другата ми мания са етеричните масла, но ето от същият сайт:
https://makeup.bg/product/449202/

Когато искам да махам: мажа обилно с масло; затапвам мивката и я пълня с топла вода и потапям ръцете - периодично сменям водата, че да стои много топла ... не използвам никакъв инструмент - след 5 мин, започвам да беля откъм кутикула, беля под водата, и пада лесно и на цяла люспа, но установих, че при мен начина е да има И каучукова база, и да дам поне 5 мин. под вода, че иначе много бърах и повличах нокът ... Мия с ръкавици, сега ще къпя децата и също ще ползвам ръкавици, че не ми се сменя ... и така ...

Аз излизам в 6,50 и се прибирам с дечурлигата към 18, и ме чака от метене до готвене и т.н. През две седмици: в събота вечер като легнат децата оправям ноктите: махам лак, оправям форма, махам кожички и от стъпка едно до стъпка 3 вкл. (полирам, спирт, мат топ); в неделя вечер - вадя лампата и лаковете и за 30-40 мин. (ако не слагам водни стикери, че там си правя отделно ноктите и си се бавя още поне 15 мин.) съм готова Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 яну 2020, 18:14 от Почти безобидн@

# 427
  • Paris, France

Не, марката няма значение. Пробвала съм матовия.топ на Есенс и Флормар от Лили. Идеално си става и няма белене, но аз оставям 1мм около кожа и 3-4 по свободния без лак.

Слагам безцветен, но може и цветен, стига да не прозира. Някои съфорумки правят френски, като на нокът и част от свободния край слагат обикновен, съхнеш на въздух телесен лак, Ув база, бял гел лак или друг по свободния, гел или реинфорс за да не стърчи бялото и топ, може само топ ако е гъст.

Други слагат черен лак по цял нокът и отгоре само брокат, котешко око. Всякал става. Проба и грешка.

Аз слагам безцветен и затова слагам.матов. Задържа гела, а и виждам кога е изсъхнал.

При мене няма значение дали минавам с обезмаслител или само спирт.

Да, права е Почти безобидна. С каучук или реинфорс се бели лесно и не повлича нокти.

# 428
Златни и много търпеливи сте!
Почти безобидн@, тази, която си дала като линк, каучукова ли е? Защото не пише, а има и такава
Нещо ме дразнят от този сайт, че нямат никакви описания, а тези на Фокс хич не ги различавам.

# 429
Само информативно - поръчвала съм каучукова база и ултрабонд от този сайт. Проверих си пристигналите продукти по разни белези, за които четох в интернет и бяха оригинални.

# 430
  • Paris, France
Златни и много търпеливи сте!
Почти безобидн@, тази, която си дала като линк, каучукова ли е? Защото не пише, а има и такава
Нещо ме дразнят от този сайт, че нямат никакви описания, а тези на Фокс хич не ги различавам.

Показаната от тебе е каучукова и си го пише в заглавието. Тази в поста на Почти безобидна не е каучук.

# 431
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
tanch, показаната от теб е каучукова ... Тази, която съм постнала аз не знам ... Мислех, че е каучук, но това защото пише, че е рабър база и за това ...

# 432
  • Бургас
Аз пък не бях доволна от белещата на Борн Прити и не съм я ползвала доста време, ава като ги захвалихте пак тези белещи се, реших да й дам още един шанс. Обаче забравих дали се пече. Някой може ли да ми припомни?

# 433
  • Paris, France
Аз пък не бях доволна от белещата на Борн Прити и не съм я ползвала доста време, ава като ги захвалихте пак тези белещи се, реших да й дам още един шанс. Обаче забравих дали се пече. Някой може ли да ми припомни?

Ако шишето е бяло и не е прозрачно и пише да се пече се слага много тънко и се пече 30 секунди в Сън1.А от какво не беше доволна? От всички тествани от нея съм най-доволна като трайност, лекота на махане и поставяне. От коя си доволна и защо?

Молба към всички: като хвалите или се оплаквате от нещо, пояснете защо го или не го харесвате. Така всеки ще може да прецени дали да го купи и ползува.

# 434
  • Бургас

Това е базата. Не съм ползвала друга белеща се, за да сравня. С нази обаче или пада на люспа лака без да го беля или като я беля след накисване (при предварително добро полиране) пак ми повлича горните пластове на нокътя. Сегапробвам варианта на "почти безобидна", защото преди май не слагах друга база над белещата...

Общи условия

Активация на акаунт