Всичко за всички марки гел лакове - 27

• 28 945
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • Paris, France
Моята е в старото шише от 10мл. На нея пише УВ. Пробвай да сложиш на прозрачен найлон и да чакаш! Ако седи чешма след 10 Мин е за печене. Бучкаш с клечка за зъби, не пипаш с гола ръка.

За да не се бели бързо се слага ултрабонд по свободен и около кожа, лакира се тънко, тънко, тънко, с нищо по четката.

За да не повлича - яко каре и реинфорс или каучук над базата.

# 436
  • Бургас
Вече приключих... Този път сложих първо Евелин 8 в 1, над него топ Флормар и двете на мм от края. После белеща, пекох, каучукова Мишей, черен Веналиса е накрая един нов 9D, пак на Веналиса, но е много прозрачен, не ви харесва. Нямам кръгъл магнит, затова пробвах с една магнитна писалка на детето , но ефекта не е като на картинките от сайта...

# 437
  • София
Идвам да се похваля с новия ми маникюр. Ноктите ми са изградени с гел. От алито си получих 28 нови лака и съм повече от доволна.

# 438
Здравейте, момичета! Искам да си купя нова лампа, че старата ми е ув и ми отнема много време печенето. Насочила съм се към три Сън 1, Сън 2 и една комбинирана ув и лед 48 вата пише, че е. Споделете, моля, вие какво смятате.

# 439
  • Варна
Може би впечатленията от кучио са от по-стари продукти. Ето видео на разтваряне на гел в бутилка. Незнам с новите бази как ще е, ще пиша като тръгна да свалям. Но това пада доста лесно.
https://m.youtube.com/watch?v=duZKTJfYeM8&t=636s#menu

Между другото този канал има едно интересно видео с разтваряне на ОПи, различни цветове. Един червен падна на 8мин, други розови - на 18 и то със зор:)

# 440
  • Paris, France
Здравейте, момичета! Искам да си купя нова лампа, че старата ми е ув и ми отнема много време печенето. Насочила съм се към три Сън 1, Сън 2 и една комбинирана ув и лед 48 вата пише, че е. Споделете, моля, вие какво смятате.

Ние смятаме, че в момента най- евтината читава лампа в али, Мерцедесът, както я наричаме е:

https://m.aliexpress.ru/item/33052067725.html?spm=a2g0n.shopcart … .33052067725&

Избираш първата в ляво sun 5X Max и пишеш на продавача да я тества и да я прати с EU plug.

kristin@, да, за старото Кучио пиша, ново няма да си купя. Всъщност, ако не се сложи Fuse, не се маха особено трудно, но пък тогава се бели. Може би грешката ми тогава беше, че омазах в Бонд целите нокти, защото мислех, че е задължителен. Пробвай на един нокът без Бонд, но се избели още на третия ден. Фюз още си го ползувам, а останалото го подарих на приятелка, която го носи без ултрабонд.

Да, зависи от цвят, колко е печен, дали има глитър, колко време е седял на ноктите, каква е околната температура и тази на ръцете.

Не искам да си причиня повече ацетон. Разтворимите бази за мене остават в миналото, заедно с динозаврите, грамофоните, черно-белитв.телевизори и касетофоните.

Съни н, жесток е тоя лак. Давай номера!

Тонка, браво? Чудесно се е получило.

# 441
  • София
Невена, явно съм се прецакала, защото купих същата лампа от Бг за 75 лв, даже пишеше, че е намалена от 89 или нещо такова. Grin

# 442
  • Бургас
Nevena, благодаря, зеления лак е Venalisa 9D J06

# 443
# 444
  • Варна
Може ли коментар на този метод? Вижте след 7 минута. Рускинята слага база и отгоре посипва акрилна пудра на елит 99. Мисля най - отдолу да си сложа белещата база и да пробвам това с пудрата ако дадете зелена светлина Simple Smile
https://youtu.be/NzCF2vgD058

# 445
  • Paris, France
Може ли коментар на този метод? Вижте след 7 минута. Рускинята слага база и отгоре посипва акрилна пудра на елит 99. Мисля най - отдолу да си сложа белещата база и да пробвам това с пудрата ако дадете зелена светлина Simple Smile
https://youtu.be/NzCF2vgD058

Беше на мода преди десетина години. Ма сайта на Chickette има описанието. Писали сме в стари теми. Даже зарибих тогава няколко момичета. Леко помага при белене, но е не колкото ултрабонд, кисел праймър, твърд гел, реинфорс и е много игра. Има и риск от алергия, особено при неопечена база. Една година правих база Гелиш, печене, акрилна пудра, печене, база, пудра, печене, база белене цвят .......

По едно време слагах изграждащ гел с пудра. Е, това вече държеше до махаме, обаче не се махаше дори когато слагах разтворим гел.

Много лесно се махаше базата с пудра. Сега с белещата се база мога да слагам направо твърд гел и затова не бих си играла с тази техника.

Реинфорс и особено твърд гел са за мене в пъти по-полезни и лесни, но твърд гел не препоръчвам.

Белене ли имаш? Ултрабонд слагаш ли? Кисел праймър?

# 446
  • Варна
Невена, благодаря! Не знам вече какво имам и аз Simple Smile. Отчекване и отчупване на ъгълчета и крайчета. Слагам ултрабонд на Коди. Слагам реинфорс над белещата, както ми препоръча, по - добре е така, да. Понякога и над цвят пак тегля един реинфорс. Била съм 10 години с гел, а отгоре ноктите ми ги затваряха само с гел. Никога нищо не е мърдало. Затова харесвам обемни нокти, твърди, като стъкло. И търся този ефект, без ползване на ел. пила за сваляне, обаче. И търся да си нагодя нещо. Това го има в сайта на make up, става ли, акригел?
https://neess.pl/akrylozele/510-akrylozel-clear-15-g.html
Харесва ми това, че пише, че не се разтича и мога да си го оформя, а досега всичко на Neess се оказа ок. Нямам техника да слагам твърд гел, ще се разтече в кожи, знам.

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 15:57 от ivka_smile

# 447
  • Paris, France
О, щом с реинфорс имаш отчупвания, с пудра нищо няма да се подобри положението.

При мене отчупване по краищата и белене, пак там, спря чак като почнах да слагам реинфорса както принцесата ми каза.

1) ултрабонд - по целия свободен край в ъглите, 2 пъти и пека.

2) пръстът със свободен край надолу. Слагане  а реинфорс, може с бомбе, но преди да се обърне пръста се запечатва добре с реинфорс ръба, но без да отива под нокут. С това беленето спря. Само мазане и печене не даваха такъв резултат. Пръста надолу, запечатване и обръщане. Това е.
Акригеловете нямат твърдостта на гел или акрил. А пробвала ли си да сложиш гел вместо реинфорс? Той се сваля с белене ако базата е белеща се. Много твърдите гелове ги пиля, но по-меките си ги беля.

Съфорумки, които искат супер твърди нокти, слагат белеща се база, махат лепкавия, мажат с ултрабонд и слагат акрил отгоре, в двойни форми най-често. Като им писне поизпилват и белят.

Съветът ми - върни се на гел, само че над белеща се база. С времето, мазане с масла, лимони, ще ти се заздравят ноктите и ще.може да минеш на по-мек гел и реинфорс.

За да не травмираш нокътя може да теглиш слой реинфорс под гела, тънко, за възглавница, да не се повлича нокът при травма.

# 448
  • Варна
Съвет за такъв гел, с който ще ми е лесно да работя? От БГ сайт, например make up или Али?https://makeup.bg/product/439378
Този гледах, на марката, от която са доволни тук напоследък.

# 449
  • Paris, France
Съвет за такъв гел, с който ще ми е лесно да работя? От БГ сайт или Али?

Ако ще слагаш гел ти трябва електрическа пила. Няма как да направиш хубава, хладка линия около кожа без нея.

Вземи гела, с който са те правили и со била доволна.

Доволна съм от един непарещ гел на NDED, оначе вече не се произвежда. Ме е супер твърд. Хвалят Коди, ама не знам кой точно.

Общи условия

Активация на акаунт