Всичко за всички марки гел лакове - 27

• 28 941
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
Не съм сигурна дали съм срещала тази информация, но днес установих, че официалните магазини на GDcoco и Venalisa са всъщност един и същ... вероятно и лаковете.... Поръчах си едновременно от двата магазина и получих един и същ проследяващ номер.

# 451
Момичета, направих си труда да разровя сайта mynails, които продават Коди, както и страницата във фейсбук, от която ги поръчвате и е качена на първа страница в темата. В раздела на сайта за професионалисти са дадени телефоните и имената на дистрибуторите за съответния град. Телефонът на представителката за Бургас е същия като този във фейсбук страницата, от която поръчвате. Така че според мен продуктите от сайта са си съвсем ок.

Аз докато си събера цялата поръчка от make up и изчезна белещата база, както и каучуковата на Фокс в малката разфасовка. И пак съм на изходна позиция. Гледам, че Веналиса имат белеща, но май ще изчакам да заредят пак на Фокс.

# 452
  • Варна
https://www.facebook.com/groups/154417705332634/permalink/632875630820170/
Тук момичето продава нова на Коди, ако искаш.

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 18:35 от ivka_smile

# 453
  • Варна
Не съм сигурна дали съм срещала тази информация, но днес установих, че официалните магазини на GDcoco и Venalisa са всъщност един и същ... вероятно и лаковете.... Поръчах си едновременно от двата магазина и получих един и същ проследяващ номер.

Canni, Venalisa, Gd coco са на един производител мисля.

# 454
  • Варна
 Кой,кога и къде е твърдял,че Коди от mynails не са оригинални? Аз поне такова нещо в тая тема не съм чела. Цените им не ми харесват иначе са си ОК.
 Белещата база от make up засега е без забележки.

# 455
Интересно дали и кага ще я заредят 😀

# 456
  • Варна
 Изключително ми е странен асортимента им и това,че си чаках поръчката близо 10 дни  newsm78. Складът им вероятно е извън БГ защото беше изпратена в петък и я получих чак другия петък,а поръчах в сряда.

# 457
Здравейте, след разочарование от маникюристи реших да си правя ноктите сама . Понеже съм твърде начинаеща разбрах ще ми е най - лесно с Полигел. Имам гела,база, обезмаслител,топ ,лампа , 2D гел лак и магнит. Можете ли да разясните кой продукт кога се нанася стъпка по стъпка,кога и колко време се изпича ,и кога се нанася гел лака ,колко слоя трябва да бъдат, колко време се изпича . И каква е процедурата с магнита . Благодаря предварително

# 458
  • Варна
Изключително ми е странен асортимента им и това,че си чаках поръчката близо 10 дни  newsm78. Складът им вероятно е извън БГ защото беше изпратена в петък и я получих чак другия петък,а поръчах в сряда.
Поляци са. Аз поръчах в събота, в сряда е в офиса на куриера за получаване.

# 459
  • София

От Полша изпращат, при мен става бързо, явно по празниците си поръчала. Последната поръчка я пуснах на 10ти, на 13ти ми я доставиха. Нямам търпение да махна маникюра и да направя нов, но не мога да се прибера в нормално време и май ще откара за събота  Mr. Green

Neess Peel-off, държи вече 11 ден, без поражения на нито един нокът, но пък кутрето ми е така безумно израснало, че ме дразни.

# 460
Значи бързо ще заредят, защото и предлаганите продукти са полски.

# 461
Ех, зарибихте ме и мен с тази база на Neess. Търсих я под дърво и камък при нас, и днес най-накрая намерих сайт, който я предлага, и я поръчах. 

# 462
  • Варна
Май ще закупя и пила, но сякаш не ми се чака от Али.. В olx има страшно много обяви и все за "професионални". Може ли да ме насочите оттам? Не бих искала да инвестирам голяма сума.

# 463
  • Варна
Някой да случайно да знае гел лак малиново червено на Neess?

# 464
Ех, зарибихте ме и мен с тази база на Neess. Търсих я под дърво и камък при нас, и днес най-накрая намерих сайт, който я предлага, и я поръчах. 
Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт