Всичко за всички марки гел лакове - 27

• 28 919
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Ами да, този е най-дългия празник за тях,  Пролетен фестивал се казва.
От мегаполисите пътуват хиляди километри, за да се приберат по родните си места, затова като почиват, гледат да имат повече свободни дни.
Не всички почиват толкова дълго де, официалните почивни дни са 24-30.01

# 511
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Пф, да му се невиди Simple Smile Над, тъкмо ме убеди, мноооого трудно Simple Smile и поръчах лампата. Дават срок за доставка 14-28 дни, но след като я шипнат ... Дано да не се случи чак в началото на февруари изпращането ...

# 512
Аз заради празниците им от седмица нищо не поръчвам, само това ме удържа Joy
Над, дойде ми белещата база на Neess, хубаво и сложили упътване с картинки, ама всичко на полски...Каква ти е точно технологията - микросел, после два слоя база? Колко трябва да се чака долу горе?

# 513
  • Варна
Тези нещица ми пристигнаха от Neess, олиото е с цветя вътре Simple Smile. Опитах да снимам състава. Ще споделя впечатления след като ги ползвам.

# 514
  • на брега на морето
Почти безобидна, ще се сетиш- много са лошички момичетата в тази темичка. Stuck Out Tongue Winking EyeНо много си ги обичам! HugТакива цветове и красоти съм си накупила благодарение на показаните от тях!....Heart Eyes

# 515
  • Варна
Ивка, аз купих същото масло. Ароматът е уникален, обаче ми се струва доста синтетично, все едно със силиконова смазка се мажа.
Взех и 2 цвята на ibd, gala vent е супер неонова праскова, покри на 3 слоя.  Обаче другия - Малиново червен - е пълна греда. Не покрива и на 3 слоя, много ме е яд. Sensational siren се казва, не го поръчвайте.

# 516
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ауууу червеното е чук!❤
Може ли линк, потърсих, но ги няма...

Забавлявай се Simple Smile Прекрасни цветове ... поне на картинка Simple Smile От падащото меню си избираш цвят.
https://makeup.bg/product/402962/#/option/1024208/

# 517
  • София
Аз заради празниците им от седмица нищо не поръчвам, само това ме удържа Joy
Над, дойде ми белещата база на Neess, хубаво и сложили упътване с картинки, ама всичко на полски...Каква ти е точно технологията - микросел, после два слоя база? Колко трябва да се чака долу горе?

Гледах инструкции в един полски блог. Нанасяш един тънък слой и много бързо, без да се бавиш втори нормален, като топиш четката на всеки нокът, тъй като много бързо съхне. Аз сложих Микросел, тъй като не обичам нюд и исках да падне лесно и бързо, той пък взе че издържа 2 седмици, в неделя ще го махам и ще кажа как се сваля.

След слоя Микросел изчаках 5мин. и след това още 10 след като нанесох базата. Дават го, че изсъхва за 5мин., но аз съм Тома-неверни и не искам да рискувам.

Ивка, аз купих същото масло. Ароматът е уникален, обаче ми се струва доста синтетично, все едно със силиконова смазка се мажа.
Взех и 2 цвята на ibd, gala vent е супер неонова праскова, покри на 3 слоя.  Обаче другия - Малиново червен - е пълна греда. Не покрива и на 3 слоя, много ме е яд. Sensational siren се казва, не го поръчвайте.

С idb не рискувам от години, повечето им не са особено  плътни. Neess ми харесват много повече.

Тези нещица ми пристигнаха от Neess, олиото е с цветя вътре Simple Smile. Опитах да снимам състава. Ще споделя впечатления след като ги ползвам.

Супер, ще снимам и аз другата седмица, страхотни се оказаха поляците Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 21:13 от nad_tab

# 518
  • Варна
Я да ви питам, белещата на Kodi, но тази дето съхне на въздух.. може ли примерно да се сложи под обикновен лак...? Търся някакъв вариант за майка ми, която за няма лампа, прави си обикновен лак, но е със супер калпави нокти, ама супер. Или пък да дадете съвет за яка база, топ лак /всичко без печене /от поляците.. или Али?

# 519
  • гр.София
Здравейте, момичета!

С какво мога да си почистя четката от базата, че ми се е втвърдила? Пробвах с лакочистител и спирт, но нищо не става...

# 520
  • София
Здравейте, момичета!

С какво мога да си почистя четката от базата, че ми се е втвърдила? Пробвах с лакочистител и спирт, но нищо не става...
Явно си се лакирала на слънце или си държала отворената база до лампата. Трудно, почти невъзможно е да я изчистиш.

# 521
  • гр.София
Здравейте, момичета!

Явно си се лакирала на слънце или си държала отворената база до лампата. Трудно, почти невъзможно е да я изчистиш.

Не е в това причината, имам чувството че от самия въздух се втвърдява..

# 522
  • Варна
Ако говорим за сопола на Коди/каучуковата им база/ да така става и не се оправя с нищо. Става на топка около четката.Ако се позагрее на парното има подобрение,но не се оправя напълно. Две съм изхвърлила почти пълни. Не издържа на температурни промени Коди/студ и жега/ от това се скапва.

# 523
  • Paris, France
Лоши, лоши момичета сте!!! Хайде сега, кажете как бихте постъпили: прекрасна Сън1, действаща от 11 месеца с 30 лампи ... Да купувам ли "Мерцедеса" или да не се правя на интересна? От три дни го мисля ... Все ме сърбят пръстите ... в кошницата е ... Ама ... като имам ... Пф ... Лоши момичета!

Поръчах го преди време. Докато дойде, на приятелка и се развали лампата. Дойде, тествах го и реших да си остана със Sun1. От 3-4 години съм с нея. Не ми хареса това, че шнурът е къс. Времената за печене са същите. Не ми харесва и наличието на екран, защото все в него зяпам и после ме болят очите. Не виждам разлика в качеството на изпичане. След Сън1 никоя лампа не ме блазни. Ако се развалие взема Мерцедеса, защото новите Сън1 не ми се виждат читави.

Някой питаше за базите на Canni и GDcoco - не ги познавам. Не мисля, ще са в норма в Европа (за работа). Доста момичета от тукашния ми форум писаха, че базата на Кани се махала лесно, но с китайска небелеща се база и не каучукова не бих рискувала. Тук са писали мацки, които се правеха с елит99 и бяха много доволни, обаче нямаха база за сравнение. Ако ги слагате, правете каре по цял нокът и не маркирайте! На ГДкоко май не държи особено.

втвърдена четка - пробвайте в чист ацетон. Безацетоновия лакочистител не чисти добре. Да се втвърди от въздух е (почти) невъзможно. Може базата да се е сгъстила с времето. Ако е с много разтворители може да пробвате да капнете малко Gelös за разреждане, но той няма да оправи втвърденото. Ако у вас е много студено може да сложите гел-лака до парното. Понякога това помага, но не за дълго.

Я да ви питам, белещата на Kodi, но тази дето съхне на въздух.. може ли примерно да се сложи под обикновен лак...? Търся някакъв вариант за майка ми, която за няма лампа, прави си обикновен лак, но е със супер калпави нокти, ама супер. Или пък да дадете съвет за яка база, топ лак /всичко без печене /от поляците.. или Али?

Може, тя е за това. Няма да помогне при калпави нокти. Моите са такива. Защо не и купиш лампа и една белеща се база без лепкав слой? Така ще може да се лакира бързо, няма да чака дълго да и съхне лака и ще и държи повечко. Отгоре може да сложи веднага обикновен лак, но и гел-лак.

# 524
  • гр.София
Получи ми се при каучуковата база на блускай и на монаси. Дали проблема не е в това, че са каучукови и са по-гъсти...незнам. Но ми прави впечатление, че четките, които са бели ми се втвърдяват, а тези с черен косъм, не. И в двата случая косъма е изкуствен. Само да уточня, самата база в шишенцето не се сгъстява, проблема е само с четката..

Последна редакция: сб, 18 яну 2020, 10:40 от gsna

Общи условия

Активация на акаунт