Чорапените чудовища и други бедствия :)

• 10 938
  • 147
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И моето обича химикалки. В някакъв момент е изяло и един-два комплекта фулмастри.

# 16
  • София
Ей, тия чорапени чудовища що не ги храните по-добре!? Току се промъкне и у нас ненаялото се. Имаме си и едно друго чудовище - яде шноли и ластици, ама него си го познавам и скривалищата му знам къде са. Ходи на четири крака, космато е и от време на време издава едни такива мяукащи звуци. Лягам си една вечер и съм забравила да си сваля ластика. Смъквам го и айде под възглавницата, че ме мързи да стана. Ей ти го иде онова косматото, бърка с лапа под възглавницата и купонът започва. Най-весело ми става като се завре под леглото и започне да ми повдига матрака с подскоците си. Успявам да докопам ластика и го навирам по-дълбоко под възглавницата. Диването и от там успя да го извади. Подновената корида ме принуди да стана и метна ластика в един несесер на секцията. Само че оная гад скочи горе и оттам го измъкна. Добре че все още не може да отваря чекмеджетата, та поне някой и друг час да поспя.

# 17
  • София
У нас чудовища няма, сигурно сме доста страшни, но в класната стая на детето със сигурност има моливено чудовище. Всеки ден попълвам несесера С цветни моливи и поне половината липсват на другия ден. Зелените явно са му любими Mr. Green

# 18
Излъгала съм го чорапеното чудовище или то мен, купувам поне по 2 - 3 еднакви чифта, но с моливното чудовище няма оправия, ненаситно е.

# 19
Чорапеното перящо чудовище е ясно, но при мен новото спря да ги гълта. Само на дъщеря ми й изчезват мистериозно всякакви дрехи, но след няколко месеца се намират някъде в онова нещо, наречено нейната стая.

На мъжа ми му изчезват обаче всякакви неща, защото е муня безподобна. Миналата седмица му изчезна пепелникът от колата и всичките боксерки. Пепелника съм сигурна, че на автомивката го е сложил върху тавана на колата и после просто е тръгнал. За боксерките разбра в събота, след като в чекмеджето му се оказа, че няма нито един чифт, а в коша с дрехите за пране само един. След фитнес влизал по боксерки в банята, събувал ги, закачал ги заедно с хавлията на закачалка в душ кабината, после се завивал с хавлия и събутите оставали там. Обувал си чистите, които си носи в сака и така докато свършиха всичките. Представям си раздразнението на този, който чисти във фитнеса. Някакъв идиот му оставя всеки ден носеното си бельо! И на мен ми изчезват много неща, даже наскоро скрих от себе си основната част от прахосмукачката, като съм я прибрала при тавите, но чак без гащи не съм се връщала в къщи. В събота му купихме 15 чифта нови, да видим за колко ще свършат.

Преди месец пак във фитнеса беше пъхнал ключовете си за колата в чуждо яке. Закачил си неговото яке на закачалка, на която има и други, правил нещо там мотаейки се и после решил да си прибере ключовете в якето, само че ги пъхнал в чуждо. След няколко часа човекът се обадил на управителя да каже, че има нечии ключове от определена марка при него. Междувременно аз ходих да прибера мъжа  и с моята кола, неговата остана там, а резервните му ключове отдавна са загубени. Ей такива неща постоянно.

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 20:20 от Анонимен

# 20
  • София
Чорапеното перящо чудовище е ясно, но при мен новото спря да ги гълта. Само на дъщеря ми й изчезват мистериозно всякакви дрехи, но след няколко месеца се намират някъде в онова нещо, наречено нейната стая.

На мъжа ми му изчезват обаче всякакви неща, защото е муня безподобна. Миналата седмица му изчезна пепелникът от колата и всичките боксерки. Пепелника съм сигурна, че на автомивката го е сложил върху тавана на колата и после просто е тръгнал. За боксерките разбра в събота, след като в чекмеджето му се оказа, че няма нито един чифт, а в коша с дрехите за пране само един. След фитнес влизал по боксерки в банята, събувал ги, закачал ги заедно с хавлията на закачалка в душ кабината, после се завивал с хавлия и събутите оставали там. Обувал си чистите, които си носи в сака и така докато свършиха всичките. Представям си раздразнението на този, който чисти във фитнеса. Някакъв идиот му оставя всеки ден носеното ди бельо! И на мен ми изчезват много неща, даже наскоро скрих от себе си основната част от прахосмукачката, като съм я прибрала при тавите, но чак без гащи не съм се връщала в къщи. В събота му купихме 15 чифта нови, да видим за колко ще свършат.
Ох, смея се с глас. Трябваше да му ги оставиш за коледен подарък!  Опаковани поотделно... щеше да е много ефектно Simple Smile

# 21
И у нас има няколко: чорапеното,  ядящото запалки, ядящото лъжички за чай и кафе,  гащоядящото/Това яде избирателно обаче -мъжки гащи. По десет чифта яде наведнъж/

# 22
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Явно тези чудовища са универсални и у нас живеят!!!
И чорапеното, и лъжичковото, и черна дупка имаме!!!
Също и едно малко чудовище с бездънна паст: грам захар или сладко не оставя... май са комбина с лъжичковото, защото намирам лъжички с полепнала захар , скрити в затънтени ъгли или под мебелите🤣

# 23
  • FRANCE

На мъжа ми му изчезват обаче всякакви неща, защото е муня безподобна. Миналата седмица му изчезна пепелникът от колата и всичките боксерки. Пепелника съм сигурна, че на автомивката го е сложил върху тавана на колата и после просто е тръгнал. За боксерките разбра в събота, след като в чекмеджето му се оказа, че няма нито един чифт, а в коша с дрехите за пране само един. След фитнес влизал по боксерки в банята, събувал ги, закачал ги заедно с хавлията на закачалка в душ кабината, после се завивал с хавлия и събутите оставали там. Обувал си чистите, които си носи в сака и така докато свършиха всичките. Представям си раздразнението на този, който чисти във фитнеса. Някакъв идиот му оставя всеки ден носеното си бельо! И на мен ми изчезват много неща, даже наскоро скрих от себе си основната част от прахосмукачката, като съм я прибрала при тавите, но чак без гащи не съм се връщала в къщи. В събота му купихме 15 чифта нови, да видим за колко ще свършат.

Преди месец пак във фитнеса беше пъхнал ключовете си за колата в чуждо яке. Закачил си неговото яке на закачалка, на която има и други, правил нещо там мотаейки се и после решил да си прибере ключовете в якето, само че ги пъхнал в чуждо. След няколко часа човекът се обадил на управителя да каже, че има нечии ключове от определена марка при него. Междувременно аз ходих да прибера мъжа  и с моята кола, неговата остана там, а резервните му ключове отдавна са загубени. Ей такива неща постоянно.

Много се смях . Добре че не си ревнива. Върви доказвай как изчезват боксерки Joy

# 24
Аз ако съм ревнива не знам докъде щяхме да я докараме. На Албена беше се изкъпал в чужда стая. Бяхме на плаж и след това седнахме с приятели да пием бира в едно заведение. Той каза, че ще отиде да дремне малко. Поискал ключа за стаята от рецепцията, влязъл в стаята, съблякъл се, хвърлил дрехите на земята и се изкъпал в банята. Само че отишъл изначално в друг хотел. После като не си намерил чистите дрехи, облякъл мръсните и дойде да пие бира.

# 25
Чорапеното е класика, имаме го и у нас. Има и някакво друго, което ми отмъкна удостоверението за сключен граждански брак. Потъна безследно, като установих този факт, когато си стягах багажа за родилното. С контракциите деня преди да родя, ходих да вадя дубликат. Само че дубликатът вече не е с подписа на Б.Борисов (тогава беше кмет). Joy Същото чудовище подозирам, че ми отмъкна стария апарат, на който бях стигнала супер високо ниво на Gardenscapes.

# 26
И у нас има едно чудовище, което тайно яде бонбони, шоколади, вафли и банани и крие следите зад леглата и раклите.
Преди няколко дни щерката си търси вафлата, която донесе вечерта от комшиите, ама вместо червени намерих сини следи. Два дни преди това изчезнаха две сини вафли. Шоколадчета и всичко шоколадово изчезва мистериозно и без следа от кутиите в хладилника, намираме само празните кутии...
Има и едно (подозирам същото, ама не си признава), което крие телефони. От седмица търсим телефона на майка, а снощи мистериозно изчезна и телефонът на каката. И двата са от обикновените с копчета, и двата са "изключени или извън обхват" и двата изчезнаха вкъщи.

# 27
Нашето чудовище се проявява основно, когато мм разчиства и подрежда. Има симпатичния навик да прибира все на различни места вещи,  които в моята глава си имат определено място, ама в неговата - не. После понякога ги търси с дни, а на всичкото отгоре ме пита и мен що не са си по местата. А, де, що ли🤔.
Отскоро забелязвам, че откривам разни неща, скрити и грижливо прибрани по шкафовете,  ама за тях е виновно малкото монстърче, което спи до мен и понякога действа в комбина с голямото. Освен, ако голямото не си играе с играчките на малкото. Чорапеното чудовище ме победи и наскоро изхвърлих наличните самотни чорапи, които трупах с идеята да им намеря липсващите половинки, ама не бъде. Купчинката замина в коша. Шоколаденото ни чудовище е много опасно, унищожава всичко налично, тихо, кротко и без веществени доказателства. Май често пътува и с колата, щото и там действа, ама доста по- небрежно, защото намирам следи. За Коледа ще получи за подарък кантар😆.

# 28
Имам си чудовище, което разхвърля кубчета лего по пода, докато всички спят. Даже са две чудовищата. Даже си имат имена. Аз им ги дадох, като си ги родих. Flushed
А чорапеното, то си е още откакто аз бях дете.

# 29
  • Mars Hotel
У нас чудовището яде фибички и ластички. Купувам почти всеки месец по десет и все нямаме и нямаме.
И у нас е така. Купувам ластици непрекъснато.
Имаме обаче и едно, което отмъква тениски. Чисто нова тениска на любимата ми група изчезна, носена веднъж. Sad И още една по-стара изчезна безследно, но за нея не страдам особено.

Общи условия

Активация на акаунт