Чорапените чудовища и други бедствия :)

• 10 961
  • 147
  •   1
Отговори
# 75
Аз направих грубата грешка да накарам мм да опита марципан😶, сега не мога да се вредя от него. Преди се мръщеше, че не му изглеждало вкусно, пък сега яде и ушите му плющат. Ако реша да си скрия запаси из къщи, никога няма да ги открие,  ама на мен ми е съвестно. Ама пък  той си крие шоколад в раницата 😀, та може да се позамисля🤔.

# 76
За марципан чупя ръце на ближния аз. Да си ядат млечните шоколади и хич да не опитват от тази гадост. 😂

# 77
  • София
Значи, Fairytale, никакви стажанти, това у нас е професионалист от тежката артилерия. Вчера правих проучване сред познати и една каза, че у тях то действително живее в пералнята и често вадят чорап от запушения филтър. Явно някак напускат барабана. У нас това не се случва, не потъват и в канала, защото моето долно бельо е значително по-дребно от мъжки чорап, но то не изчезва. Пълна мистерия!
Имам и едно странно същественце, което ми крие телефона, докато говоря по него на ухото, а не го виждам никъде из стаята. Редовно, при това. Голямо търсене пада, докато отсреща не ме информират, че все пак говорят с мен. Никога не си търся телефона, докато съм с безжичното хендс фрий, тогава винаги си зная къде е.

Финансовото чудовище не го споменавам. То е с размерите на дракон.

# 78

И у нас живее тази гад....но напада само ММ! Аз винаги си намирам ешът на чорапите, а той има цяло чекмедже със самотни чорапи...някои седят от 2-3 години и му казвам да ги изхвърли, защото няма шанс вече да изкочат!
Тук във форума ми подсказаха решение за това - купуват се само един цвят чорапи и един и същи модел, така и някой да изчезне след време пак ще стане чифт! Вчера купувахме чорапи и му забраних да купува различни... hahaha hahaha hahaha
Да не сме омъжени за близнаци  Grinning
Вкъщи също изчезват само чорапите на мм.
Последният път рекордният брой от десетина липсващи еша.
Пробвала съм това с еднакви черни чорапи. При нас не върви, защото от прането едните избеляват повече.

# 79
  • София
Пропуснах да спомена ластичното чудовище вкъщи. Купувам си ластици за косата и все нямам! Последно преди 2 месеца отворих нови, 10 броя, познайте сега как ходя - с пусната коса, защото чудовището е изяло всичко. А няма къде да са, освен вкъщи. Финансовото чудовище май живее в портмонето ми, защото, като го отворя, и все е празно Simple Smile
А чудовището, дето обича химикалки, сигурно е в работата ми, защото всяка седмица зареждам по 50-60 химикала и изчезват със скоростта на светлината. Няма изхранване това нещо, фабрика за химикалки трябва да отворим май Simple Smile

# 80

......
Тук във форума ми подсказаха решение за това - купуват се само един цвят чорапи и един и същи модел, така и някой да изчезне след време пак ще стане чифт! Вчера купувахме чорапи и му забраних да купува различни... hahaha hahaha hahaha

Пробвала съм това с еднакви черни чорапи. При нас не върви, защото от прането едните избеляват повече.
Е да, но това не би смутило ММ чак талкова, важното е, че са еднакви! Joy

# 81
При мен се вихреше фибеното чудовище - обожавам аксесоари за коса и пълня ли, пълня кутиите с шукаритетни нещица, и вечно не намирам каквото търся. Накрая се подстригах късо и почнаха да се появяват загубените дреболии.
Чорапеното чудовище при мен е гладно - в коша чорапите са по чифт на топка, пера в торбички.
Някой пие мастило от химикалите ми. Имам много, винаги като хвана нещо да пиша - мастилото свършило.

# 82
  • София
От известно време, когато съм на пазар за чорапи, купувам 10 еднакви чифта и всичко си идва на мястото.
Ако един чорап реши да се изгуби... хоп- негов близнак веднага го замества.
И така, докато остане само един брой чорапен боец. Simple Smile

# 83
Ох, олекна ми като разбрах, че не само у нас живее чорапоядящо чудовище! Организирала съм клуб на самотния чорап, но рядко някой намери изгубената си половинка.
Пробвам това с еднаквите чорапи на ММ, ама не може само едни и същи.
Имаме си и всеядно, вечно някой търси нещо. Най-често аз.

# 84
  • Bарна, морето, сините вълни
С глас съм се смяла на някои отговори.
Много весела тема.

И у дома е ясно, че живее чорапеното чудовище, но най-обича детски и мъжки чорапи, моите не ги закача. Също така братът на чорапеното чудовище обича да ни крие домашните чехли, или по-точно по един чехъл от чифт.
Откакто се помня при мен не виреят фиби и ластици, оставям ги вечерта на някой шкаф и на сутринта някой ги е отмъкнал, същото се случва и с обикновени обеци на винт. (Имам много дупки на ушите и някои от обеците ми са такива)

# 85
  • София
У нас Чорапеното чудовище все по-рядко се вясва. Посещава ни от време на време, хапва от учтивост някой синков чорап и си отива.
Имаме си Фея на изчезналите чаши. Аз обаче ѝ зная хралупката и периодично я изпразвам.
Най-голям проблем имам със Сапуногълтача. Сутрин слагам калъпче, прибирам се от работа и то изядено. Смогване няма. Когато има намаление в магазина, по няколко стека купувам. Хората сигурно си мислят, че пансион зареждам. Случаят е сходен с този на Чек с мъжовите гащи. Само не мога да разбера защо трябва да прибере сапуна от сапунерката, вместо да си вземе нов от шкафа.
Напоследък у дома се е появило и едно гномче с ловки пръсти. Из моя гардероб рови. След него остават мазало и липси.

# 86
  • Пловдив
DespicableMe, като каза чехли, та се сетих - живее у нас и една дребна гад, дето или крие чехлите на дъщеря ми, или ги оставя из цялата къща, така че да се спъвам в тях. Кога ли ще се пребия.

# 87
У нас непрестанно купувам нокторезачки и пинсетки. Реших за превенция да ги купувам розови и да се надявам , че само аз ще си ги харесвам в къщи и ... пак изчезват/

# 88
  • София
У нас непрестанно купувам нокторезачки и пинсетки. Реших за превенция да ги купувам розови и да се надявам , че само аз ще си ги харесвам в къщи и ... пак изчезват/
Ауууу, пинцетеното чудовище! Как успях да го забравя!
Яде ги по разни тъмни ъгли на шкафове и чанти. Преяжда!

# 89
  • Под сянката на разлистените кактуси
Имам снимка на чудовището, дето краде ластици за коса в нашата къща. Складира ги под едно шкафче. Краде и дамски превръзки от мене и от щерката (неупотребявани, слава Богу) и много обича когато имаме гости да се появи с плячка в устата за голямо забавление на всички...

Общи условия

Активация на акаунт