Пътят на честта - Тема 8

• 36 593
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Сцената с Начо беше отвратителна! Тия са пълни психопати!

# 571
Едва изгледах епизода. Много ми е мъчно за Начо. Тези са изроди! Много добре играят лошите обаче Simple Smile

# 572
  • Sofia
На Начо му разказаха играта... А Калоян от какъв зор ще й търси родителите ?!? Нова сюжетна линия, а утре е финалът уж.
В четвъртък е.

# 573
Е сега вече ме ядосаха, тотално се оляха. Че е малоумна сапунка е ясно, че сценаристите толкова си могат-ок , но тези образи са безобразно абсурдни. Толкова ли не знаят кога да спрат, за каква аудитория е този боклучав сериал?  Оставете Киро, Бонка , Димитър, Стела , че и Анелия  - не , не им стигна, продължават сега с Мария, която видиш ли няма да спасява дъщеря си от сериен убиец психопат, а ще брани със зъби и нокти синчето от амбициозната бедна провинционалистка...то не знам какво перде трябва да си, че да изтърпиш тези извращения.

# 574
Едва изгледах епизода. Много ми е мъчно за Начо. Тези са изроди! Много добре играят лошите обаче Simple Smile
От всички актьори те най-добре си  изиграват ролите! А и така им отиват.. Как са ги намерили, не знам!

# 575
Уж за Керка се говори във филма тя уж е главният гирой,а защо са тези изстъпления  с Начо.Тази Фучка явно избива някакви комлекси или потиска някакви чувства ,за да вкарва такова насилие над Начо.Въобще вместо да се разплита то се заплита сюжетът.Калата да търси родителите на Керка.То се оттече работата.И защо ще ги търси в предпоследния епизод?Пълни щуротии.

# 576
... и пак Бретона не каза копче на мутресата... Angry

# 577
И всъщност кой извървя пътя на честта? Или всеки с неговото си разбиране за чест? Когато стартира филма, анонсираха, че това ще е Калоян - преуспяващ бизнесмен, опитващ се да съхрани културните паметници на София. Сигурно тогава до там е бил сниман филма😃. И що беше нужно да убиват общинския служител заради Ропотамо? А онзи кандидат кмет със земите на брега що се появи? Имам търпение до четвъртък. 🤣

# 578
  • Велико Търново
Толкова са били сигурни, че ще "избият рибата" с тоя сериал, че са си отворили врати и вратички не за още един, ами за още единайсет сезона. Satisfied
Със "Седем часа разлика" не стана ли нещо подобно? Че там гледах до известно време само, след това не съм в течение какво точно се е случило.
По принцип уважавам Маги и харесвам не-филмовите му продукти, но се чудя защо се мъчи с тези сериали. Не са му силна част те - толкова ли не го е разбрал досега... Rolling Eyes

# 579
Еееее, това с рязането на пръстите ме разочарова - не е в негов стил, очаквах да му натика ръката в блендера ... Grinning

# 580
Това, че Кера е осиновена и това, кои са родителите, ще шашардиса всички накрая. Сигурно е основната нишка, щом се втурват да го разнищват накрая. Тези, дето я мразеха, ще и паднат в краката. Другите ще са шашардисани. Ама какво ще стане с Калата!? Че ако са полу брат и сестра, това вече ще надмине турските, латино и некои други сериали по гадост и абсурдност. А творците на това чудо да ме прощават, ама ще получа сериозни съмнения за психичното им здраве!

# 581
Страхотни сте, коментарите ви къртят😁. Като гледам някоя нелепа сцена и си мисля как ли ще я коментирате тук.
Знаете ли,явно хората наистина не виждат дупките в сериала.Тази вечер стринка ми идва в къщи,ами тя супер много и харесва сериала (65 годишна е).И честно да ви призная,ако не беше темата и аз сигурно доста неща нямаше да забележа-неточни имам предвид.Аз по принцип съм си малко повърхностна😁,но вие тук ми отваряте очите за много неща.Сигурно голяма част от зрителите не знаят за лудата Марияна и приемат сцените между Киро и Жаки за нормални,знам ли и куп други такива неща.

# 582
  • София
Супер Кера дъщеря на Мара линията? Що пък не?

# 583
Супер Кера дъщеря на Мара линията? Що пък не?
И сестра на Киро по линия на любовника на Мария, когато е била Маруся. И всичко ще се подреди.

# 584
  • Euskal Herria
Па Калоян сигурно ще се окаже заварен син на Мария/Маруся. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт