Таласъми от БУРГАС заповядайте при нас! - (9)

• 17 738
  • 354
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
здравейте и от нас с бебе йоанна
нас ни мъчат колики и нищо не помага вчера купи и капки бейби нос, че само тях не бях пробвала и сега ще видим.
момичета мойти бебе неще да си ака в пампа иска да е съблечена и тогава направо в чудо се виждам дайте съвет какво да правя пъне се с часове и докато не я разголя неще да ака.

целувки от нас и лек ден

# 271
Привет мами и от нас с бебе Йоанна Grinning(Елиа децата са ни адашки Wink
Wish,за женската консултация наистина си намери лекър работещ със здравната каса, както са ти казали момичетата, а за консултацията не се притеснявай нищо особено не е- мерят кръвно ,мерят те, теглят те малко приказки какво трябва да правиш и това е.

# 272
Благодаря ви! За сега се двоумя между Скочева и Гамишев!
A това направление за цялата бременност ли ми е или всеки месец трябва да си вземам?

# 273
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
Здравей wish направлението се взима от DP-то и е еднократно за цялата бременност.С него отиваш при лекар който работи по ЗК И си си избрала да ти следи бременността.За инфо аз съм при Гамишев

# 274
направлението е за цялата бременност, няма всеки месец да си взимаш

Гамишев - не съм ходила при него, но само хубави неща съм чувала и съм чела тук за него.
Скочева - аз не бих отишла при нея и съотвено не бих я препоръчала на никой

# 275
  • Бургас / Славейков
Добър ден и от нас. GrinningВчера бяхме в изгревския парк и най накрая видяхме камилите.Тръгнахме седна приятелка и децата а нейното през цялото време докато ги гледаше и им казваше бау бау голям смях падна. LaughingПоне си направихме една разходка.Тедка аз не се изказах вчера по твоя въпрос просто защото не съм много компетентна но според мен трябва да идеш на лекар.Аз все отлагам не защото ме е страх а защото няма кой да гледа малката.Макар че и аз трябва да се наканя да ида най накрая ама той нашия татко все не почива .

# 276
А някой знае ли къде са магазините на Бианка тук в Бургас? Много неща не са ми ясни в града.
Мерси

# 277
  • Бургас
А някой знае ли къде са магазините на Бианка тук в Бургас? Много неща не са ми ясни в града.
Мерси

Отговорих ти в Красива мама.  bouquet

# 278
Аз също Скочева не я препоръчвам.Още повече че не изражда вече.Мисля че е пенсия.  newsm78

Елиа аз пък се опитвам моят красавец да го изаквам когато го съблека.Засега само пишка на "пиш-пиш-пиш" и като му държа чурлето.Ама на аки-аки все още се учим  Joy
Що се нервираш.Хем няма да седи с ако на г..а в тия жеги  Peace

# 279
Мерси

Отговорих ти в Красива мама.  bouquet
Благодаря ти, видях.   bouquet
Въпросът беше мноооого спешен.  Laughing

# 280
  • у нас
 Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 10:52 от sinara

# 281
  • у нас
ехооооооооооооо

къде сте всички? Защо никой не пише?

Ji днес към 19 часа беше ли в морската градина? поне така една жена ми заприлича на теб. Беше  с бял панталон и зелена блуза. А може и някой друг да се познае, беше и с по-голямо момче

да ви се похваля - днес бебо яде цаца за първи път Grinning

Последна редакция: ср, 02 авг 2006, 22:30 от sinara

# 282
ние преди час бяхме в Пикадили  Party
мн ми хареса,цените са както навсякъде другаде и нямаше досадни консултанти,както някои от мамите се оплакаха  newsm78
направи ми впечатление,4е има мн каси и не става задръстване . касиерките са все млади моми4ета и работят доста бързо  Grinning
а детския кът най-ми хареса.....малиии ако ида там с щерката ще овършее всичко,ще трябва да изкупя магазина,та предвидливо я оставихме в нашите  Laughing
и така,днес и поспахме доста с дребната  Blush  та съм на линия за таласъмски разговори  Peace

# 283
Привет и от нас ,ние се позагубхи малко , но все не остава време да чета , а камоли да пиша.
Гледам че има нови мами, добре са дошли ,много се радвам че се увеличаваме.
Това е за сега че съм уморена и ще си лягам, но ще гледам да съм по редовна.

# 284
днес не съм никак на кеф
гледам време за нова тема
ама кат не съм на кеффф и няма муза, няма заглавиееееееееееее
айде помогайте щот ще ни дръннат катинарчето и ко ш си прайкаме?
след час пак ще проверя да знаете!
награда за заглавие - дъвка за балончета като се видим на Патиланците!
вдигам наградата на дъвка и зрънчо
няма ли желаещи

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 01:35 от tsachi

Общи условия

Активация на акаунт