Коледата чука на вратата, ЮЛЧЕТО подарък чака под елхата! - Тема 3

• 23 364
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Честита Нова Година!!! 🎅 Вчера бяхме при педиатърката.. Тази жена ме напрЕгна тотално! Говорихме за захранването и и казах, че още не съм заместила хранене. Нейният отговор ме втрещи! Давай и от големите пюрета цялото,каза! Как ще стане, да я тъпча до пръсване ли? Аз и викам, че Мел яде по едно пюре от малките, но на 2 пъти.. Не трябвало така, трябвало по 190гр на хранене 😷😵... Лудост! Отделно и взеха кръв от пръстчето, сега трябва и урина да събирам. След това сме на нефролог.. Било задължително на 6 м. Вчера видях резултатите от кръвта, дали някой може да ми каже нещо относно тях? Да се притеснявам ли?
Това за храненето е абсурд! Как ще накараш бебе да яде насила?!? За ПКК, референтните стойности в изследването не са за бебе. Ето тези граници трябва да се гледат:
https://microscopic-haematology.com/paediatric-reference-ranges/
Мисля, че спрямо тях съвсем леко отклонение има в неутрофилите, но не е причина за безпокойство. Все пак се консултирай с педиатъра ви.
Освен за пробиотик, исках да попитам майките на момичета, дали са наблюдавали зачервяване по срамните устни, което леко преминава назад? Съвсем леко е зачервяването, но ме притеснява, че на места има и ситни, едва забележими пъпчици. В понеделник сме на ДК и ще попитам, но се чудя дали междувременно да не сваря лайка, с която да третирам участъка.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 20:47 от Sunny555

# 166
Аз досега давах малко бурканче-130гр и дохранвах с мляко, днес му дадох голямо 190гр бурканче и пак тръгна да мрънка за мляко, но се заплесна с играчки хаха. Днес за пръв път дадох и ябълка, до сега всичко си папка сладко, сладко, малкия лакомник.
На мен педи ми каза за кръв, урина и че се гледат бъбреците на 6м. Ние сме на 20ти на консултация и ще видя какво ще каже тогава

# 167
Честита Нова Година!!! 🎅 Вчера бяхме при педиатърката.. Тази жена ме напрЕгна тотално! Говорихме за захранването и и казах, че още не съм заместила хранене. Нейният отговор ме втрещи! Давай и от големите пюрета цялото,каза! Как ще стане, да я тъпча до пръсване ли? Аз и викам, че Мел яде по едно пюре от малките, но на 2 пъти.. Не трябвало така, трябвало по 190гр на хранене 😷😵... Лудост! Отделно и взеха кръв от пръстчето, сега трябва и урина да събирам. След това сме на нефролог.. Било задължително на 6 м. Вчера видях резултатите от кръвта, дали някой може да ми каже нещо относно тях? Да се притеснявам ли?
Това за храненето е абсурд! Как ще накараш бебе да яде насила?!? За ПКК, референтните стойности в изследването не са за бебе. Ето тези граници трябва да се гледат:
Мисля, че спрямо тях съвсем леко отклонение има в неутрофилите, но не е причина за безпокойство. Все пак се консултирай с педиатъра ви.
Освен за пробиотик, исках да попитам майките на момичета, дали са наблюдавали зачервяване по срамните устни, което леко преминава назад? Съвсем леко е зачервяване то, но ме притеснява, че на места има и ситни, едва забележими пъпчици. В понеделник сме на ДК и ще попитам, но се чудя дали междувременно да не сваря лайка, с която да третирам участъка.

Дъщеря ми като бебе беше непрекъснато обрината. А сега се зачервява често. Мажа с крема за подсичане на Weleda, който ползвам за малкия. Много съм доволна от него, макар че не е евтин.

# 168
Sunny555 Аз съм давала Биогая и Линекс бебе и от Линекс съм по доволна.
АК47 Не мисля ,че има повод за притеснение заради изследванията. ☺

# 169
Благодаря ви момичета.. Аз съм си голяма паника относно детето.. Днес и дадох 1 бурканче от 125гр. наведнъж, изяде го и след 20 мин. почна да плаче за мляко.. Голямо заместване направихме 😄😃

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 20:56 от AК47

# 170
Момичета, някоя от вас беше давала пробиотици и беше много доволна, можете ли да ми препоръчате такъв? Детето вече трета вечер реве на лягане, буди се през нощта и досега никога не е било така. Редува запек и разстройство, и мисля че пак са колики...
аз давам биогая и съм доволна

# 171
Освен за пробиотик, исках да попитам майките на момичета, дали са наблюдавали зачервяване по срамните устни, което леко преминава назад? Съвсем леко е зачервяване то, но ме притеснява, че на места има и ситни, едва забележими пъпчици. В понеделник сме на ДК и ще попитам, но се чудя дали междувременно да не сваря лайка, с която да третирам участъка.

Дъщеря ми като бебе беше непрекъснато обрината. А сега се зачервява често. Мажа с крема за подсичане на Weleda, който ползвам за малкия. Много съм доволна от него, макар че не е евтин.
аз също немога да изместя хранене хапне от малките бурканчета и пак си търси мляко взимала съм и от големите тях ги яде на 2 пъти и на мен педиатърката ми разправяше как да го тъпча насила ами не става и няма да го тъпча когато изместиме хранене тогава хич не бързам цял живот ще яде твърда храна така че не се тревожа радвам се че си хапва с апетит досега всичко без морков и аз от 2 дена му давам ябълка и много я хареса радвайте се на бебоци те да са живи и здрави пък когато се измести хранене тогава

# 172
Нашата педиатърката , на последната консултация и друга глупост ми разправяше. Понеже синът ми последно беше 9 100 и 71 см и разправяше  , колко дебел бил и как трябва да му намаля млякото. И да му давам повече пюрета, сега на 8 януари ще видим какво ще каже.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 21:15 от bubetoo95

# 173
Относно пробиотик аз давам Омнибиотик панда по половин прахче на ден, след като почнах захранването и съм доволна.
Иначе яденето на обяд е зеленчуково пюре по 190 гр или 200 и е заместено.

# 174
Дами, Мелани се запече от двойката Аптамил.. Дали пюрето от сливи ще противодейства? Astonished

# 175
Дами, Мелани се запече от двойката Аптамил.. Дали пюрето от сливи ще противодейства? Astonished
знам че крушите и сините сливи действат разхлабително също и тиквата би трябвало да има ефект аз съм давала тиква в такива моменти и ни помага круша мисля да дам след няколко дена и ще разбера

# 176
Аз си мислех, че тиквата ще има такова действие, но стана пак обратното... Ще пробвам със сливи, макар че мислех да ги забавя малко...

# 177
Аз си мислех, че тиквата ще има такова действие, но стана пак обратното... Ще пробвам със сливи, макар че мислех да ги забавя малко...
Пюре от круши действа безотказно.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 13:53 от Sunny555

# 178
Здравейте Simple Smile някой от вас да е подстригвал вече бебчето си.. ММ твърди, че ще го подстриже, защото косата му влиза в очите..той си се роди с бая косичка.. но дали няма да му навреди, тъй като е зима.. поздрави от нас Simple Smile

# 179
Мм също иска да подстриже Мелани, за да и се изравняла косата.. Има 10на косъма дето са много дълги, а другите са къси 😄😄😄. Аз знам, че до годинка не се подстригва, а и едва ли детето ще седи мирно.

Общи условия

Активация на акаунт