Коледата чука на вратата, ЮЛЧЕТО подарък чака под елхата! - Тема 3

• 24 400
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Повечето сме във фб групата и там е активността.
Днес беше кошмарна нощ. Будене на два часа с рев, направо ужас.
Аз гимнастика докато се начудя искам ли, не искам ли и то вече е време за уокър.
Някой да ми препоръчате? Една комшийка каза, че не били удобни и долу си бутали краката в самия уокър. Thinking
Това за уокъра за пръв път го чувам, а много ми се иска да взема.
И при нас снощи беше ужас, детето ревна в 2:30 за мляко, после 1 час докато заспи... А отдавна се отказа от нощното хранене и хич не ми се иска да се връщаме на този вариант.

# 676
  • София
И ние тази нощ се кърмихме много често, че иначе не можех да я приспя

# 677
Саши месеци наред не се будеше през ноща, от около месец и половина пак започна и е ужас. Надявам се скоро да започне пак да си спибка

# 678
Здравейте,  в аптеките вече има Камилия. Относно захранването, моят господин не понесе белия морков на Хип. 2 пъти ми повърна от него. Sad  За буденето през нощта, тъй като и ние имаме същия проблем, започнах да давам Дормикинд, да видим ще има ли ефект.

# 679
Здравейте отново, да попитам някой давал ли е на бебето си киноа? Аз давах на дъщеря ми, но не си спомням след годинката ли започнах.

# 680
Здравейте отново, да попитам някой давал ли е на бебето си киноа? Аз давах на дъщеря ми, но не си спомням след годинката ли започнах.
Давам, но като част от състава на готово пюре на марката Babybio.

# 681
И аз давам каша с киноа.

# 682
Аз кисна киноа около 12 часа,след това я сварявам и пасирам с плод Simple Smile

# 683
Много ми е странно това с големите организации за първия рожден ден. И това с тея украси, фирми, банкети и пищни тържества. В България тази мода дойде в последните няколко години като гледам. Изобщо не мисля за това още.

# 684
  • София
Момичета, имам проблем - моята принцеса отказва вече от 2-3 седмици да яде пюрета. В началото като почнахме захранването хапваше много добре, но сега е трагично положението. Едва успявам да ѝ пробутам по 3-4 лъжици. Енергична е и е на кеф, но не знам дали кърмата на този етап е достатъчна, за да набави всичките витамини. С кашите е малко по-добре, но пак не е задоволително. Не мога и да си мечтая за заместване на хранене, но просто искам да си похапва по малко. Какво мога да направя, че да я накарам да си хапне малко повече?

# 685
Момичета, имам проблем - моята принцеса отказва вече от 2-3 седмици да яде пюрета. В началото като почнахме захранването хапваше много добре, но сега е трагично положението. Едва успявам да ѝ пробутам по 3-4 лъжици. Енергична е и е на кеф, но не знам дали кърмата на този етап е достатъчна, за да набави всичките витамини. С кашите е малко по-добре, но пак не е задоволително. Не мога и да си мечтая за заместване на хранене, но просто искам да си похапва по малко. Какво мога да направя, че да я накарам да си хапне малко повече?
Аз чета една книжка тъкмо и в нея ми се мярна, че ако бебето е във видимо добро здраве,  но отказва твърда храна, количеството на млякото му е в повече и го засища. Сигурна ли си, че като дойде време за хранене детето наистина е гладно? Може и да не е това причината, но все пак да споделя информация.

# 686
Може да пробваш на по-голям интервал да даваш - примерно на 4 часа. Ако отново не яде пробвай с нещо, което преди е харесвала. В интерес на истината, аз си мисля, че е период, при нас продължи около 3 седмици не ядене на пюрета, независимо дали и харесва или не. Но аз съм твърда и само това давах. Може би от няколко дена започна пак да яде без да пеем песнички, слушаме музика, играем с играчки.

# 687
ние също имах ме такъв период от 1 седмица, оказа се че са зъби 3 на брой горни, сега от както пробиха пак си хапва пюрета. Може и от зъбки да е , а може и млякото да си я засища.

# 688
  • София
През деня си хапва през 5 часа, а през нощта с това често будене през 3 часа. Венците са спокойни и скоро май зъби няма да имаме. Упорита съм и аз де, предлагам ѝ всеки ден, не се отказвам, но вече с нежелание приготвям всичко...

# 689
Пробвай да й пееш, пускаш песнички, да я забляваш с някоя играчка.. Абе всички неща, които се сетиш да се правиш на маймуна. Майка ми така обяснява, че на времето са ми хвърчали самолетчета, аз до скоро пеех народни песни, вече не вървят и пускам 2-3 песни от YouTube. Вече не се забавлява с 2 лъжици, които й давах докато яде.

Общи условия

Активация на акаунт