Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 48 018
  • 767
  •   1
Отговори
# 105

Здравейте, мили дами ! След проучване и чудене 3 г. вече окончателно съм решена да си увелича бюста. Реших, че ще се оперирам пр И. Стоянов, имайки предвит доволните момичета и гърдите, които съм видяла. Часът ми за консултация е на 4фев.  Въпросът ми към Вас е следният: само за увеличаване на бюст при него с каповидни импалнти колко Ви излезе ? Имахте ли възможност да избирате между марката импланти и ако да, какви са възможносите ?  Горе-долу колко време след консултацията записват и час за операция? И последно, упойката каква е ? Много благодаря, предварително Simple Smile

Моля,ако обичаш се върни в другите теми и прочети! Тук присъстващите са доволни от д-р Стоянов.
Цени има в сайта му,а за повече информация се обади на телефон или на консултация.
Благодаря за бързия отговор, но с нищо не ми помогна. Пиша в последната тема именно защото не ми се препрочитат 7 теми с по 51 страници. Моля, момичетата, който са се опреирали при него и могат да ми помогнат, да се включат! ☀

# 106
Аз съм оперирана при Стоянов и съм писала сигурно към 56789 пъти в темите. То омръзва да се пише едно и също за да не препрочитате 7 теми. Освен това препрочитайки ги ще научиш и други важни подробности, които ще са ти от полза.

# 107
Аз също съм оперирана при др Стоянов, Ментор, анатомични, 4400 Евро. Птедложи ми и кръгли, но аз държан на анатомични. Работи и с Политех. Уоойката е венозна, събудих се като от дълбок сън, без никакви странични ефекти. За операцията чаках близо 2 месеца. Доволна съм във всяко едно отношение.

Здравейте, мили дами ! След проучване и чудене 3 г. вече окончателно съм решена да си увелича бюста. Реших, че ще се оперирам пр И. Стоянов, имайки предвит доволните момичета и гърдите, които съм видяла. Часът ми за консултация е на 4фев.  Въпросът ми към Вас е следният: само за увеличаване на бюст при него с каповидни импалнти колко Ви излезе ? Имахте ли възможност да избирате между марката импланти и ако да, какви са възможносите ?  Горе-долу колко време след консултацията записват и час за операция? И последно, упойката каква е ? Много благодаря, предварително Simple Smile

Моля,ако обичаш се върни в другите теми и прочети! Тук присъстващите са доволни от д-р Стоянов.
Цени има в сайта му,а за повече информация се обади на телефон или на консултация.
Благодаря за бързия отговор, но с нищо не ми помогна. Пиша в последната тема именно защото не ми се препрочитат 7 теми с по 51 страници. Моля, момичетата, който са се опреирали при него и могат да ми помогнат, да се включат! ☀

# 108
Animal See No Evil
Здравейте, мами!
Еле, да се престраша и аз да пиша!
Чета ВСИЧКИ теми ежедневно, след поставянето на моите импланти ( преди 6 дена) и така ми олеква като виждам, как и други се терзаят, че идея си нямате!!! 😂
Престоят в болницата беше 1 нощ... Беше кошмар! Много болеше и дренажите не помагаха изобщо... Спала съм на пресекулки около 20 часа.. Не бях яла.. Едвам ходих до тоалетна с дренажите в ръце и подвита като 90 годишна бабичка 😃... Ех, спомени!
На следващата сутрин беше добре - запалих си цигарка с едно кафе, че след толкова мъки...
Сега съм на антибиотик.. Още 1 ден остава.. Пия го.
Забелязвам обаче нещо малко.... Странно!
Имам топли вълни.. По обед и вечер. Температурата се вдига до 37 или МАКС 37.1 и си спада съвсем сама почти до час , че и по-малко .. И съм си добре...
Започвам да си мисля, че е от залежаване.. Не съм излизала почти никъде 1 седмица - само вкъщи... Притеснявам се да не вдигна температура и вече започвам да откачам.. Не съм се къпала цялата (отгоре, сещате се), а само с мокри кърпи... И това допълнително ме влудява. Сутиена стяга...
Кажете, мами... Побърквам ли се или си е в реда на нещата ❤️😃

Здравей,
и аз съм така.Вече четвърта седмица и се притеснявам доста. Вдигам 37,1-37,3 градуса, но вечер най-често спада и до 36,6.
Беше ми изписан антибиотик венозен, но не помогна.След това курс с урбазон да подтисне имунната система да не реагира на импланта, но не се повлиява.Сега ще си пускам кръвни изследвания Sad
Някой друг не е ли бил в такава ситуация и да каже как се е справил с проблема?

# 109
Здравейте. Някоя дама тук ,сложила текстурирани импланти при Стоянов или друг д-р, може ли да каже как стои въпроса с масажите? На мен ми казаха хирурзите в клиниката,че след първи контролен/45 дни сред операцията/ ще ми кажат дали трябват масажи. А самата рехабилитаторка там ,каза че 30 дни след ..даже било много за започване. Общо взето в нета четох,че за текстурирани не се препоръчвало, други казват,че без масажи е рисковано. Може ли съвет?

# 110
Animal See No Evil
Здравейте, мами!
Еле, да се престраша и аз да пиша!
Чета ВСИЧКИ теми ежедневно, след поставянето на моите импланти ( преди 6 дена) и така ми олеква като виждам, как и други се терзаят, че идея си нямате!!! 😂
Престоят в болницата беше 1 нощ... Беше кошмар! Много болеше и дренажите не помагаха изобщо... Спала съм на пресекулки около 20 часа.. Не бях яла.. Едвам ходих до тоалетна с дренажите в ръце и подвита като 90 годишна бабичка 😃... Ех, спомени!
На следващата сутрин беше добре - запалих си цигарка с едно кафе, че след толкова мъки...
Сега съм на антибиотик.. Още 1 ден остава.. Пия го.
Забелязвам обаче нещо малко.... Странно!
Имам топли вълни.. По обед и вечер. Температурата се вдига до 37 или МАКС 37.1 и си спада съвсем сама почти до час , че и по-малко .. И съм си добре...
Започвам да си мисля, че е от залежаване.. Не съм излизала почти никъде 1 седмица - само вкъщи... Притеснявам се да не вдигна температура и вече започвам да откачам.. Не съм се къпала цялата (отгоре, сещате се), а само с мокри кърпи... И това допълнително ме влудява. Сутиена стяга...
Кажете, мами... Побърквам ли се или си е в реда на нещата ❤️😃

Здравей,
и аз съм така.Вече четвърта седмица и се притеснявам доста. Вдигам 37,1-37,3 градуса, но вечер най-често спада и до 36,6.
Беше ми изписан антибиотик венозен, но не помогна.След това курс с урбазон да подтисне имунната система да не реагира на импланта, но не се повлиява.Сега ще си пускам кръвни изследвания Sad
Някой друг не е ли бил в такава ситуация и да каже как се е справил с проблема?
Ооо даа, добре си се насочила към урбазон, но това е лечение не за един курс или вливане. Отиди на имунолог. Аз също съм така, но вече година. Подобрение няма.

# 111
Притеснявам се да не е заради самата операция. Аз прочетох всички теми и твои коментари, че при теб е автоимунно заболяване. След операцията ли забеляза тази температура или и преди това си я имала? Аз често и преди това съм имала, но не така продължително.

# 112
Може да си го имала преди това. Отиди на имунолог и след изследвания ще ти кажат. Обща Ана и Ана профил се прави. Кръвна картина за Суе и Црп.

# 113
Благодаря!!! Ще го направя.

# 114
И не е нормално да имаш температура. Аз не съм имала. Веднага след операцията да. Сега нямам, но имам завишени тела отговарящи за кожни автоимунни. Надявам се никога да нямам прояви по кожата, но факт се влошават леко дори и с лекарства показателите.

# 115
  • София - Бургас
При автоимунните заболявания, е нужно да се ограничи максимално, до минимум консумацията на глутен, и антителата ще влязат в норма.

# 116
Благодаря, др Гаидурски.

# 117
  • София - Бургас
Момичета, Свята Коледна вечер, със 🍀
Весел празник🍀🥂🧚‍♀️

# 118
  • Бургас
Щастлива Коледа на всички!

# 119
Весели Коледни празници ! Бъдете здрави, щастливи, успешни 🎄🎄🎄

Общи условия