Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 48 029
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, какво мислите за “ваучерите” от Скинсистем и конкретно д-р. Милко Ковачев? Има ли оперирани при тях ?

# 121
  • София
Светла и уютна Бъдни вечер и Весела Коледа,момичета!
🎉🎉🍀🍀😘

# 122
Аз съм оперирана в Скинсистемс при Ковачев.Мога да кажа,че така ме осакати ,че последваха после още три операции.Майната му,че ми излязоха златни тия гърди ама психически го преживях много зле.

# 123
Какво точно трябваше да се коригира след първата операция? Аз имах и повдигане, и намаляне на ареолите. За сега не си харесвам напълно гърдите. Надявам се имплантите да ми слезнат по на долу  и да изглеждат по различен начин.

# 124
Имам въпрос за белезите след операцията, почти не се виждат, но на пипане се усещат, единия повече. С това как може да се борим, знам за лазерите, но те нали са за заличаване има ли ефект върху тази релефност? А и не знам, това което се осеща дали не се вътрешните шевове? Масажирам ги и ги мажа с дерматикс гел

# 125
Имам въпрос за белезите след операцията, почти не се виждат, но на пипане се усещат, единия повече. С това как може да се борим, знам за лазерите, но те нали са за заличаване има ли ефект върху тази релефност? А и не знам, това което се осеща дали не се вътрешните шевове? Масажирам ги и ги мажа с дерматикс гел

Аз за релефа използвах силиконови лепенки специално за белези. Малко са скъпички, но бързо ми заличиха релефа. Мисля че един пластир беше около 70-80 лв, рязах си лентички от него.  Всички мазила със силикон помагат за намаляването на релефа.

# 126
И лазера помага за релефа, говоря за Венус Вива. Много омекват от него и май 3-5 процедури са по бързи и по изгодни от силиконовите лепенки.
Весели празници, момичета.
😘

# 127
  • София - Бургас
След 3 процедури Венус Вива, мога да кажа, че има голям резултат. Релефът се заглажда, и много избледнява белега. Около 10.01 имам консултация за евентуално 4 та процедура, ще преценим на място дали ще има въобще такава.
Притесни ме мнение на д-р Молов, който последния път ми каза "Спри се с тези лазери,  кожата изтънява..." и сега ми е притеснено да правя още, а и от лазерното студио ми казаха, че кожата придобива еднакъв цвят и се изравнява за 1 година...Та, по - скоро съм склонна да поизчакам и да спра всякакви процедурки...

# 128
Значи може след време и с лазер да пробвам, ще изчакам да мине време, няма и два месеца след операцията съм.
Kaleia, знам че ти се интересуваш по задълбочено от кога са позволени по интензивни тренировки за горната част на тялото, ти до кога се въздържа от такива? Малко ми е кофти, че за ските доктора ми каза да минат три месеца. То ските могат да се карат и без толкова интензивно да се натоварва горната част. Но въпреки това си ме е страх

# 129
Наистина е по добре да изчакаш, те с времето и сами избледняват. Евентуално на есен може да направиш още 2, ако прецениш, че има нужда.
След 3 процедури Венус Вива, мога да кажа, че има голям резултат. Релефът се заглажда, и много избледнява белега. Около 10.01 имам консултация за евентуално 4 та процедура, ще преценим на място дали ще има въобще такава.
Притесни ме мнение на д-р Молов, който последния път ми каза "Спри се с тези лазери,  кожата изтънява..." и сега ми е притеснено да правя още, а и от лазерното студио ми казаха, че кожата придобива еднакъв цвят и се изравнява за 1 година...Та, по - скоро съм склонна да поизчакам и да спра всякакви процедурки...
dete, ако си решила да правиш лазер по добре е към втория месец. За ските аз не бих рискувала, не заради натоварването, а по скоро някой да те блъсне или сама да паднеш. По добре не рискувай.

# 130
Къде за София бихте препоръчал Венус Вива и как вървят цените за тази зона? Бях правила преди време ВенусЛегаси на лице, без някакъв резултат и от тогава загубих интерес за лазерите

# 131
  • София - Бургас
Dete , на  мен д-ра ми каза - 1 месец без никакво натоварване, без тренировки, а след това може да се започне, но 3 месеца БЕЗ скачане и БЕЗ бягане. Аз поднових тренировките точно след 3 м., починах повече и ме беше страх да не им направя нещо, от защита и да се предпазя си дадох повече време. Когато започнах също се пазех около месец правих само долна част без кардио и поетапно малко по малко въдедох и горна. В момента много тренирам, да не кажа всеки ден, но почти всеки, и то с тежести и въобще не се щадя...Simple Smile))
Понякога се притеснявам още, не че  нещо ми има, напротив - нищо не ме боли, по -скоро от казъл, рекъл и се филмирам чат - пат...Сега последно е, че се отпуснах да спя повече по корем и много настрани и понякога усещам, че много ги натискам и се филмирам да не им направя нещо, притеснвявам се, та не зная дали това чувство някога минава...

# 132
Здравейте, нова съм в групата, но ви следя през всички теми.
Имам насрочена операция за 19.02.2020г. и с наближаването на дата се паникьосвам ужасно.
 Причината е, че намерих моята страст -танците ( Салса и Бачата) , които включват  въртене и съответно през повечето време са ми  вдигнати ръцете. 
Според вас, момичета, колко време ще трябва да изчакам да се възстановя, все пак това не са тежки физически тренировки. Също така не мога да преценя колко време да си взема отпуска ( работя на компютър) - 1 седмица достатъчно време е ли е ?
Извинявайте, за дългия роман, но в главата ми стана пълна каша от страхове.

# 133
Имам насрочена операция за 19.02.2020г. и с наближаването на дата се паникьосвам ужасно.
 Причината е, че намерих моята страст -танците ( Салса и Бачата) , които включват  въртене и съответно през повечето време са ми  вдигнати ръцете. 
Според вас, момичета, колко време ще трябва да изчакам да се възстановя, все пак това не са тежки физически тренировки. Също така не мога да преценя колко време да си взема отпуска ( работя на компютър) - 1 седмица достатъчно време е ли е ?

Аз бях около 10 дни болничен и след това не ми беше много комфортно още,но това си е индивидуално.
За танците мисля,че поне 3 месеца ще трябва да починеш.Не трябва да се правят резки движения и да се вдигат много ръцете.

# 134

Здравей!
Аз си бях подготвила 1 седмица отпуск и след това няколкж смени от вкъщи, но в последствие ги махнах, защото явно се възстановявам по-бавно. Много ми беше отпаднало и всичко ме болеше.. Нямах психиката да работя... Не, че сега е по-добре, де..
Ако можеш да си удължиш с още седмица, а евентуално ако се чувстваш добре, да се върнеш на работа по-рано. Просто да се презастраховаш.

Общи условия

Активация на акаунт