Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 48 034
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, нова съм в групата, но ви следя през всички теми.
Имам насрочена операция за 19.02.2020г. и с наближаването на дата се паникьосвам ужасно.
 Причината е, че намерих моята страст -танците ( Салса и Бачата) , които включват  въртене и съответно през повечето време са ми  вдигнати ръцете. 
Според вас, момичета, колко време ще трябва да изчакам да се възстановя, все пак това не са тежки физически тренировки. Също така не мога да преценя колко време да си взема отпуска ( работя на компютър) - 1 седмица достатъчно време е ли е ?
Извинявайте, за дългия роман, но в главата ми стана пълна каша от страхове.

Аз си бях взела 10 дни болничен и още 2-3 дни отпуск май. Някъде на 10-тия ден можех да карам кола, макар че ми беше некомфортно. Не мисля че под 10 дни ще са ти излишни, аз също работя на компютър и самата работа не ми пречеше и не ме натоварваше, по скоро отваряне на врати и носенето на някакви неща ми пречеше, тези ежедневните движения... и все пак е индивидуално, имам позната, която се оперире в петък и в понеделник беше на работа...

# 136
eli14_17,не са тежки ,но аз като професионалист в танците ще ти кажа ,че си иска почивка!
Поне едно 3,4 седмици ,а вдиганията на ръце и завъртанията трябва да стават плавно ,без резки движения ,което не знам как ще овладееш в предвид музиката и самите движения.

# 137
Благодаря ви, момичета за отговорите!

eli14_17,не са тежки ,но аз като професионалист в танците ще ти кажа ,че си иска почивка!
Поне едно 3,4 седмици ,а вдиганията на ръце и завъртанията трябва да стават плавно ,без резки движения ,което не знам как ще овладееш в предвид музиката и самите движения.
Подвготвям се, психически, за 2 месеца почивка от танците.
Така че 3-4 седмици ще издържа, но дано  не станат повече. Благодаря ти, за отговора Simple Smile

# 138
Eli14_17, решила ли си при кой доктор ще се оперираш ? Simple Smile

# 139

Така че 3-4 седмици ще издържа, но дано  не станат повече. Благодаря ти, за отговора Simple Smile

Аз също танцувам, само че народни танци. Три седмица след операцията върху сутиена сложих и един спортен и отидох на хоротека, танцувах цяла нощ. Редовните тренировки все още не съм ги възобновила, понеже наскоро правих и ринопластика и няма как. Започни с ходене по партита, ти сама ще усетиш кога си готова за тренировки. Не знам от колко време танцуваш, но по мои наблюдения при активно спортуващите възстановителния период е доста по-кратък.

# 140
Момичета,
А кога след операцията пропихте алкохол?? Simple Smile

# 141
Момичета,
А кога след операцията пропихте алкохол?? Simple Smile
Аз след като спрях антибиотика 😂 около 9-ти ден , с бяло винце 😊

# 142
Здравейте момичета.
От известно време чета всички теми изписани относно уголемяването на гърдите и най-накрая реших и аз да се включа. Събирам мнения за д-р Николай Георгиев, ще съм благодарна ако споделите опит и наблюдения за него.
Преди около 3 години направих операция за уголемяване на бюста при д-р Живко Кънев....480 куб, Политех, под мускулно... На последната профилактика обаче, преглеждащият ме лекар се усъмни за спукан имплант. Направих доста изследвания и се оказа истина - вътрешна руптура на десен имплант.

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 22:05 от Alfa13

# 143
Здравейте момичета.
От известно време чета всички теми изписани относно уголемяването на гърдите и най-накрая реших и аз да се включа. Събирам мнения за д-р Николай Георгиев, ще съм благодарна ако споделите опит и наблюдения за него.

Моя приятелка се оперира при него септември. Казва, че е много доволна. От това което видях като снимки-симетрични са, събрани...доста добре изглеждат на този, макар и ранен етап.Тя е около 165 см висока, 50кг. Искала е кръгли, сложил й е кръгли, Ментор, 400сс, висок профил. Стартът й по нейни думи е нулев. Консултацията е била 15 мин, операцията- 2 седмици след консултацията.
/Аз не съм ходила на консултация при него.Не мога съвсем аргументирано да обясня защо, но няма и да отида/.

# 144
Здравейте момичета.
Преди около 3 години направих операция за уголемяване на бюста при д-р Живко Кънев....480 куб, Политех, под мускулно... На последната профилактика обаче, преглеждащият ме лекар се усъмни за спукан имплант. Направих доста изследвания и се оказа истина - вътрешна руптура на десен имплант.
Това не се ли поема от гаранцията, която се дава от производителя? Ужас 3г е много кратък период. Кога се установи това и колко време е допустимо да продължи престоя на спускания имплант в тялото? При ехограф ли се откри това?

# 145
Какви изследвания направи?

# 146
Откри се при ехограф...направих още 2 след това, на които не можеше да се потвърди, нито отхвърли. Направих ЯМР, на което потвърдиха спукването. Гаранцията поема имплантите, единствено аз би трябвало да платя операцията. Проблемът е, че в търсенето на информация за добри ехографи, ЯМР и специалисти, които да разчетат резултатите, попаднах на компрометираща информация относно марката импланти, с която съм. Заради това и се насочих към друг лекар, защото разочарованието ми от Кънев вече е огромно. Ходих на консултация при Георгиев, стори ми се супер земен и добър човек, но все пак реших да се допитам и до други мнения. По негови думи не бива да се шашкам (разбира се е абсолютно късно, вече не мога да спя дори), но е добре най-късно началото на февруари да направя новата операция...

# 147
Eli14_17, решила ли си при кой доктор ще се оперираш ? Simple Smile

При Молов, определихме 295сс анатомични, висока съм 162 и съм 55 кг и имам някаква минимална основа 😀
Искам да изглеждат максимално естествени, на 22 години съм , но  формата на моите гърди не ми харесва ( тип- лисичи муцунки са ) и за това започнах да се чудя дали не е по-добре да избера кръгли импланти. 

Аз също танцувам, само че народни танци. Три седмица след операцията върху сутиена сложих и един спортен и отидох на хоротека, танцувах цяла нощ. Редовните тренировки все още не съм ги възобновила, понеже наскоро правих и ринопластика и няма как. Започни с ходене по партита, ти сама ще усетиш кога си готова за тренировки. Не знам от колко време танцуваш, но по мои наблюдения при активно спортуващите възстановителния период е доста по-кратък.
Даваш ми надежда, ако се наложи и два спортни сутиена ще сложа 😀
От скоро съм активно спортуваща- 4 месеца, но ходя всеки ден почти.

# 148

Общо 3 ехографа и един Ядрено магнитен резонанс.

# 149

Общо 3 ехографа и един Ядрено магнитен резонанс.

Ужас, дано всичко бързо се оправи! Аз също съм оперирана при Кънев и съм с политех преди почти 2 години, та малко ме притесни... аз през 6 месеца съм на мамолог, наложи се пролетта да ми изрежат едно топче (капсулован съсирек) близо до импланта и от тогава ме е шубе доста...
Усети ли някакви симптоми, дискомфорт?

Общи условия

Активация на акаунт