Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 62

• 35 690
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Само лекар може да определи дозата!!!

# 196
Здравейте мамчета първо да ви пожелая весело посрещане на новата година 🎉...сега да ви попитам излязъл ми е папилом(брадавица)високо над едната гърда , сърби ме и расте.Ходих до кожен тя ми каза да дойда да го изгорим с течен азот -въпросът ми е дали мога по време на бремеността да ги махна в 6ти месец съм(тя ми каза , че няма проблем , но аз да ви попитам)Благодаря

# 197
Едва ли ще се отрази на бременността. Зависи и колко ти е прага на болка. Не е нищо особено горенето с азот. Ама си е кофти изживяване

# 198
Едва ли ще се отрази на бременността. Зависи и колко ти е прага на болка. Не е нищо особено горенето с азот. Ама си е кофти изживяване

Никога не ми се е налагало да го правя ...какво е чувството боли ли много

# 199
Аз съм горила брадавици и не ме е боляло изобщо!

# 200
Добър ден .  Пиша ви за нещо малко  смешно .
Искам да направя подарък от глина ,която съхне като се остави на въздух  .
Въоросът ми е дали е токсична да се пипа от бременна жена ?Защото не е от лечебната глина а е такава обикновенна от книжарниците .Няма как да сложа ръкавици защото има детайли и се заглажда с пръсти . Моля не ме нападайте .. знам ,че въпроса е малко глупав ,но понякога много вредни химикали слагат в тези неща .
За жалост не пише на опаковката какво точно съдържа вътре .

# 201
Тая глина не е токсична при пипане ама при мирисане е ад. Аз не я търпя. Мъжът ми снема отпечатъци от ходилата и ръцете на детето. Щях да умра от смрад без да съм бременна. Затворих ги в килера да съхнат.
Мен ме болеше след горенето с азот. Като след опарване

# 202
  • София
Здравейте мамчета първо да ви пожелая весело посрещане на новата година 🎉...сега да ви попитам излязъл ми е папилом(брадавица)високо над едната гърда , сърби ме и расте.Ходих до кожен тя ми каза да дойда да го изгорим с течен азот -въпросът ми е дали мога по време на бремеността да ги махна в 6ти месец съм(тя ми каза , че няма проблем , но аз да ви попитам)Благодаря
На дали някой от форума е по-компетентен от лекарите.
Доктора казал, че нама проблем, ама аз ще питам непознати за по сигурно....🤐

# 203
На дали някой от форума е по-компетентен от лекарите.
Доктора казал, че нама проблем, ама аз ще питам непознати за по сигурно....🤐

Не непознати , а изпатили...За това е поговорката ... Не питай старило , а патило😊

# 204
  • София
Патили или не, са не познати, в повечето случаи без медицинско образование и в още повече случаи с различен (макар на първи поглед да ди мислят, че е същия) проблем!
Лекарят първо те е прегледал, второ знае кои вещества как действат и кое е най-добре за ТВОЯ (не на Пенка и Драганка) случай.

# 205
Ако имаш притеснения, не пречи да потърсиш второ мнение за да си спокойна.

# 206
Момичета от два дни усещам гърлото си зле . Възпалено е.
В 23 г.с съм . Това което се случва е че може би са Стрептококи в гърлото . Всички лекари при които ходя почиват сега около празниците в града от където съм.  И личния ми и АГ . Не знам какво да правя . Притеснявам се нещата да не се влошат . Моля ви кажете ми има ли  някакви мерки които мога да взема срещу стрептококи защото се тревожа за бебето  .

Знам че се изписва антибиотик за това ,но никога не бих взела нещо на своя глава . Също и не е добре да ида при някакви доктори да ме претупат набързо и да изпишат нещо което не е добре да пия .

Бяха ми открили и стрептококи във влагалищен секрет за него глобули ми изписаха и сега на другия преглед ако не са се изчистили ще ми изпишат антибиотик .
Ама сега и в гърлото ... едва прегръщам а тези секрети слизат към бебето ..
Писах на АГ но хората почиват и не им е до пациенти ..

# 207
Патили или не, са не познати, в повечето случаи без медицинско образование и в още повече случаи с различен (макар на първи поглед да ди мислят, че е същия) проблем!
Лекарят първо те е прегледал, второ знае кои вещества как действат и кое е най-добре за ТВОЯ (не на Пенка и Драганка) случай.
Защо това отношение към жената? Не може да си свери часовника в тема, която пък видиш ли е точно за това? Ако се съди по това изказване, то тези 62 теми са абсолютно излишни. Не е казано, че няма да си послуша лекаря, просто иска да провери. Няма да споменавам, че точно заради такива проверки все пак хора са сменяли лекари, лекарства и са получавали по-добри съвети. Не е казано че ще се довери на 100%, но защо да няма още един източник на информация, независимо колко надежден ? Аз пък мога да кажа, че на мен АГто ми забрани да махам каквито и да било докато съм бременна, понеже и аз си имам някакви образования. Ето двама лекари, с две различни становища.
Скрит текст:
Момичета от два дни усещам гърлото си зле . Възпалено е.
В 23 г.с съм . Това което се случва е че може би са Стрептококи в гърлото . Всички лекари при които ходя почиват сега около празниците в града от където съм.  И личния ми и АГ . Не знам какво да правя . Притеснявам се нещата да не се влошат . Моля ви кажете ми има ли  някакви мерки които мога да взема срещу стрептококи защото се тревожа за бебето  .

Знам че се изписва антибиотик за това ,но никога не бих взела нещо на своя глава . Също и не е добре да ида при някакви доктори да ме претупат набързо и да изпишат нещо което не е добре да пия .

Бяха ми открили и стрептококи във влагалищен секрет за него глобули ми изписаха и сега на другия преглед ако не са се изчистили ще ми изпишат антибиотик .
Ама сега и в гърлото ... едва прегръщам а тези секрети слизат към бебето ..
Писах на АГ но хората почиват и не им е до пациенти ..
АБ на своя глава НЕ-права си. Не знам от къде си и кога лекарите ти ще работят, но ако имаш някъде частни клиники отиди първо на УНГ според мен, за да установи какво е и да ти предпише нещо.
Скрит текст:

Защо това отношение към жената? Не може да си свери часовника в тема, която пък видиш ли е точно за това? Ако се съди по това изказване, то тези 62 теми са абсолютно излишни. Не е казано, че няма да си послуша лекаря, просто иска да провери. Няма да споменавам, че точно заради такива проверки все пак хора са сменяли лекари, лекарства и са получавали по-добри съвети. Не е казано че ще се довери на 100%, но защо да няма още един източник на информация, независимо колко надежден ? Аз пък мога да кажа, че на мен АГто ми забрани да махам каквито и да било докато съм бременна, понеже и аз си имам някакви образования. Ето двама лекари, с две различни становища.
Двама различни лекари, с две различни мнения за двама различнш пациента, (най-вероятно) с 2 различни диагнози.
Никой от форума не я е прегледал за да дава съвет за лечение.

NotAlice, секретите няма как да  стигнат до бебето, то не е в храносмилателната система или в белите дробове.
Отиди на лекар, дори да не е твоя.
Пак ще кажа - има 62 теми за въпроси свързани с бременност. Надали някоя тук е преглеждала другата ама се дава съвет и се търси опит. Направо пусни рекуест да се изтрият тия теми. Тук си питаш и търсиш мнения, не написани директни рецепти и отговор за смисъла на живота, който ще следваш неотлъчно. Няма да говоря, че дори не са ме преглеждали, за да ми поставят диагноза - просто всякакви не спешни интервенции не се правят повреме на бременност, това ми се каза.

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 11:42 от AnMary

# 208
  • София

Двама различни лекари, с две различни мнения за двама различнш пациента, (най-вероятно) с 2 различни диагнози.
Никой от форума не я е прегледал за да дава съвет за лечение.

NotAlice, секретите няма как да  стигнат до бебето, то не е в храносмилателната система или в белите дробове.
Отиди на лекар, дори да не е твоя.

# 209
Почти всичко, което съм чела в темата, подлежи на лекарска преценка - за храни, за лекарства, за кремове за мазане, за хигиена, за интервенция, за навици.. Но на хората не им пречи да събират мнения и да получават отзиви от опит. Не знам колко запитвания има, за които да не трябва да попиташ лекар, но надали са повече от 20% сигурно. Не мисля че някой тук си кара бременността само на коментари, просто си събират мнения хората, а и така да го карат си е за тяхна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт