eMAG -ТЕМА 2

• 84 282
  • 965
  •   1
Отговори
# 705
Ако търговецът е Емаг, връщането е безпроблемнно и леко. И безплатно...

Уточнявайте обаче кой е търговецът, че не става ясно...

# 706
  • София
Тавата-Vertex
Тенджерата-Marlenka

# 707
Аааа, тогава си четеш условията на тези двамата търговци...с пари е връщането обичайно при външните търговци, а коректността...не е проверена. Не знам. Дори не съм ги чувала тези даже...

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 21:13 от teta75

# 708
По повод сешоарите на съфорумката по-горе:
те НЕ участват в кампанията, затова не сте могла да ги поръчате.
Описано е “избрана селекция от продукти”.
Отваряте секцията “Оферти Емаг”, след това “Петъчна оферта”.
В менюто “Лична грижа” с 20% отстъпка има около 80 артикула, от които сешоарите са 0 бр. Предимно четки за зъби ОралБи има, няколко епилатора и машинки.

# 709
Заявих рекламация в петък, като посочих понеделник да дойде куриер.
Получих имейл от емаг какво да сложа като документи при уреда, и да съм чакала куриера.
Написали са оригинал на гаранция, а тя е електронна, знаете. Освен това по закон такава не ми е нужна за да предявя рекламация, нужен ми е касовия бон само.
Както и да е...да видим ще дойде ли куриер, и какво ще стане с гаранцията...ще пиша после.
Емаг е търговецът, от външни не купувам.

# 710
Сигурно е някакъв шаблонен мейл и е включено изискването за прилагането на гаранция, ако такава е била изпратена с уреда. Връщала съм мишка за рекламация без гаранция, защото нямах дори електронна в акаунта и нямаше проблеми.

# 711
Вероятно е така, да.

# 712
Да споделя как върви предявяването на рекламацията към Емаг - дотук добре, всичко е точно и леко.
Заявих ден за вземане от адрес на артикула днес, току що мина куриер на Еконт да вземе стоката.
В профила не ми излизаше че е заявено връщането ми, нито излизаше номер на товарителница, писах в чата, оттам ме свързаха с жив човек, който ми написа номера на товарителницата и потвърди че заявката ми е регистрирана при тях.
Сега ще чакам какво ще ми отговорят.

# 713
Здравейте, поръчах и платих нещо, което Емаг изпрати по Спиди, но куриера така и не го достави. Тъй като пратката е предварително платена, мога ли да изискам да ми върнат парите? Търговеца е Емаг.

# 714
Eмаг никога не са работили със Спиди. Преди доставяха с Еконт, вече с някакъв нов ( за мен) доставчик Sameday.
Така или иначе, няма да Ви измамят. Пишете им и се разберете.

# 715
Eмаг никога не са работили със Спиди. Преди доставяха с Еконт, вече с някакъв нов ( за мен) доставчик Sameday.
Така или иначе, няма да Ви измамят. Пишете им и се разберете.

Работят, работят.
Поръчките се изпращат чрез 4 куриерски фирми в зависимост от населеното място - Еконт, Спиди, Европът и Sameday.

# 716
Не знаех. От години поръчвам и винаги доставяха с Еконт. Никога не съм имала право да избирам коя фирма да е доставчик, а живея в голям град и има офиси и на Спиди, и на Еконт. Последната ми поръчка дойде със Sameday, които тогава чух за първи път.

# 717
Да, не може да избирате фирмата. С каквото реши Емаг, с това изпращат пратката.

За София конкретно ако поръчката е обемиста - имам наблюдения винаги идва с Европът (хладилник, печка). Малките артикули идват с Еконт/Сеймдей.
 Поръчка със Спиди съм получавала единствено за адрес - село (няма офиси на куриерски фирми там, пратките идват по график само в ден сряда и петък).

# 718
Аз последно климатик поръчах и дойде със Sameday, та реших, че използват този доставчик за по-обемисти пратки. Но явно логика няма...
Малко изместихме темата, но научих нови неща.
Та по темата за платената и неполучена пратка, не мисля, че ще има проблем, при условие че Емаг е търговецът.

# 719
  • Тра-ла-ла
На мен ми върнаха парите от предварително платена покупка от Емаг.

Общи условия

Активация на акаунт