Отговори
Ин витрото не е метод. Ин витрото е надежда, носеща след себе си щастие. Можете да видите тази надежда в очите на жените, преминали през това тежко изпитание. Защото няма нищо по-прекрасно от това да видиш сбъднатата си мечта, заспала в детското креватче, с цялата си беззащитност и невинност.

Hиe oт Лaйънc ĸлyб „Cвeти Йoaн” и Ин витpo ĸлиниĸa „Coфия“ зacтaвaмe отново дo Вас, за да извъpвим зaeднo пътя ĸъм мeчтитe, зaщoтo ĸpaйнaтa ни цeл e щacтиeтo! Зaщoтo знaeм, чe вcяĸo жeлaниe мoжe дa ce cбъднe, aĸo иcтинcĸи вяpвaш в нeгo! Зaщoтo иcĸaмe дa пoдaдeм pъĸa нa пoвeчe двoйĸи дa чyят блaгaтa вecт и дa cбъднaт мeчтaтa cи!

В началото на 2018 година, на Благовещение, Лaйънc ĸлyб „Cвeти Йoaн” и Ин витpo ĸлиниĸa „Coфия“ дариха на четири семейства безплатни ин витро процедури. Подадената от нас ръка направи щастливи семействата на Марияна Лозанова и Евелина Георгиева, които родиха две прекрасни деца – Боримир и Ивет.

Тази година, в навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово, ние отново дapявaме чeтиpи бeзплaтни ин витpo пpoцeдypи c вĸлючeни мeдиĸaмeнти. Зa дa yчacтвaтe в тaзи блaгoтвopитeлнa инициaтивa, e нeoбxoдимo възpacттa нa жeнaтa в двойката дa бъдe дo 45 гoдини и дa изпpaтитe aĸтyaлни xopмoнaлни изcлeдвaния нa пapтньopĸaтa и cпepмoгpaмa на партньopа нa е-mаіl: darenie@іvf.bg.
Πpиeмaнeтo нa дoĸyмeнтитe щe зaпoчнe на 12 декември и  щe пpиĸлючи нa 21 януари 2020 гoдинa.
Πoлyчaтeлитe нa 4-тe бeзплaтни ин витpo пpoцeдypи щe бъдaт oпpeдeлeни чрез жpeбий.
Жeлaeм ycпex нa вcичĸи yчacтници!

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 10:22 от Редактор***

# 1
Страхотна иницатива!  Щастлива съм да видя,  че ще помогнете на семейства в най-съкровения момент в живота.

Бъдете здрави по пътя да даравяте СМИСЪЛ на родителите и живот на дечицата.

Успех на всички,  които ще се включат!  Нека 2020г ви донесе здрави бебета 🍀

# 2
Поздравления за иниацитивата.Аз съм с няколко неуспешни процедури и нямам средства за друга,дори и след отпускане на средства от фонда.Притеснявам се само от това,ако спечеля процедура,дали ще мога да запазя анонимността си?

# 3
Ако до всяко добро същество застане поне още едно......
...че само си викам дано, дано, дано
Част от хубава българска песен, знаят я много хора.
Чудесна инициатива, успех на всички които ще спечелят. Аз за щастие имам дете и го пожелавам на всички, които вървят по пътя за сбъдване на съкровенна мечтка, макар и да е труден.

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 18:17 от Пролетно цвете

# 4
Господ да Ви благослови.

# 5
  • гр. Кюстендил
Прекрасна инициатива, браво! Ще дарите на тези четири двойки най-истинското и безценно щастие.  Бъдете здрави и благословени!

# 6
Поздравления за хуманното начинание! Респект!

# 7
Страхотен подарък за Коледа Simple Smile

# 8
Поздравления за иниацитивата.Аз съм с няколко неуспешни процедури и нямам средства за друга,дори и след отпускане на средства от фонда.Притеснявам се само от това,ако спечеля процедура,дали ще мога да запазя анонимността си?

Здравейте, Lunatichka92!

Предвид прозрачността на кампанията и тегленето на жребий, двойките, които ще спечелят безплатни процедури, ще бъдат обявени публично на сайта на клиниката.

Поздрави и успех,
Медицински координатор СБАЛАГРМ "София"

# 9
Страхотна инициатива !

# 10
От сърце желая успех, на всички, които ще се включат!

# 11
  • Samokov
Късмет на всички . Нека Коледното чудо огрее всеки дом и се сбъднат мечтите ни!

# 12
Бъдете благословенни.

# 13
Здравейте!
Страхотна инициатива!
Ще участват ли в жребия и жени над 40 год. с FSH над 20 mUI/mL и AMH под долна граница /т.е. с клонящ към изчерпване яйчников резерв/.
Или за да участват в жребия трябва да са с хормони в границите?

# 14
Здравейте!
Страхотна инициатива!
Ще участват ли в жребия и жени над 40 год. с FSH над 20 mUI/mL и AMH под долна граница /т.е. с клонящ към изчерпване яйчников резерв/.
Или за да участват в жребия трябва да са с хормони в границите?

Здравейте, lada_sch!
Единствените условия за участие са тези, които са обявени в темата.

Поздрави и успех,
Медицински координатор СБАЛАГРМ "София"

Общи условия

Активация на акаунт