Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 309
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 765
Ама моля ви се, продължавате офтопика, недейте така.
Просто повярвайте, че на един човек от цял Пловдив (и цяла България) му е попречило да изкара над 5.00 това, че през 97ма световната наука се е променила из основи и библиотеките по тепетата не са заредили новата наука навреме.

# 766
Само дето нивото на образованост не се мери в дипломи. А и зависи кой какво точно влага в смисъла -  семеен живот, семейно положение, различни аспекти са Simple Smile Смешно стана с това вадене на оценки.

# 767
  • Агент под прикритие
Никак не ми е важно дали си съгласен с мен.

Какви снимки, фишове със заплати и банкови движения трабват тук. Че размятаните хилки се оказаха силно преувеличени, и сега сме много мнителни. Снимките може и после.
Защо ме цитираш тогава, след като ще четеш избирателно това което съм писал?
Ако беше само за заяждане, нямаше смисъл да си правиш труда въобще.

# 768
Може телевизорите, печките или паркета да се изкарат на тепиха. Кат не щете да се сдобрите, поне бой до дупка да има.

# 769
Смешно стана с това вадене на оценки.
Ти по принцип и де факто в унито със смях ли вади оценки?

# 770
Никак не ми е важно дали си съгласен с мен.

Какви снимки, фишове със заплати и банкови движения трабват тук. Че размятаните хилки се оказаха силно преувеличени, и сега сме много мнителни. Снимките може и после.
Защо ме цитираш тогава, след като ще четеш избирателно това което съм писал?
Ако беше само за заяждане, нямаше смисъл да си правиш труда въобще.

Нека аз да решавам дали да цитирам някого или не.
Точно ти не си пример за незаядлив потребител, така че нямаш особени основания за оплакване.

# 771
  • София
Много обичам са слушам за непотребните дипломи и самородните гении. Не знам, ама на някои ви личи, че сте били тройкаджии последна дупка на кавала. Може да е съвпадение.

# 772
Със зор, галче, ама кат си харесах партньора, не сме си приказвали за оценки. Не ги знам неговите какви са били, да ти кажа, но няма да питам от страх д не се разочаровам 😃

# 773
Може и да има подобна тема, но не открих. Замислям се напоследък по този въпрос и за себе си достигнах до интересни заключения, но ми се иска да си сверя часовника. Има ли според вас определен типаж мъж, да речем като поведение, хоби, интереси, професия, навици, който като цяло е неподходящ за сериозно обвързване и отношения? Какъв тип мъже избягвате?

Женкарите никак не са подходящи за връзка. Бягайте от такива. Те просто не знаят какво искат и никога никоя не им е достатъчна. Не са другарче за дълъг път.

# 774
Много обичам са слушам за непотребните дипломи и самородните гении. Не знам, ама на някои ви личи, че сте били тройкаджии последна дупка на кавала. Може да е съвпадение.

Ти , когато излизаш с някой на кафе ,караш ли го да си носи бележника .

# 775
Може и да има подобна тема, но не открих. Замислям се напоследък по този въпрос и за себе си достигнах до интересни заключения, но ми се иска да си сверя часовника. Има ли според вас определен типаж мъж, да речем като поведение, хоби, интереси, професия, навици, който като цяло е неподходящ за сериозно обвързване и отношения? Какъв тип мъже избягвате?

Женкарите никак не са подходящи за връзка. Бягайте от такива. Те просто не знаят какво искат и никога никоя не им е достатъчна. Не са другарче за дълъг път.
Че те, късите отсечки и те са "връзка".

# 776
Всички разбрахме,че имаш и магистратура, но трябва ли да се правиш на нещо повече от останалите?

# 777
Е, сега, Дренке, зор.
И той е изкарвал оценки. Не се е оправдавал защо не е изкарал. Не е показал манталитета на вечно прецаканата жертва, Геновева, девойка в беда (дали случайно всичко е в женски род?) . На мен поне ми е важно мъжът да не е такъв. Оценките и връзките се застъпват за някакви 8-10 години в живота. Не е гот да се окажеш с Геновева и след това.

# 778
Само дето нивото на образованост не се мери в дипломи. А и зависи кой какво точно влага в смисъла -  семеен живот, семейно положение, различни аспекти са Simple Smile Смешно стана с това вадене на оценки.

Едно е да си образован, да, поне елементарни знания да имаш в живота, друго си е да получиш образованията, ама с акъл, а не ей така. Wink

# 779
оф, знам какво е, и едното и другото, и веенето на дипломи - най-вече.

Общи условия

Активация на акаунт