Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 314
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 750
  • Агент под прикритие
Галкина, и като имаш "вишу", можеш ли да споделиш с многоуважаемата аудитория тук как точно това ти е помогнало с намирането на партньор? Защото, доколкото си спомням последно, това беше темата - мъже за връзка.
Не знам защо въобще го намеси това образование, но виждам, че при теб, ако не е едно, ще е друго.

# 751
Фениксе, ама аз по темата говоря. Такива като момченцето с женски никове, с техния явно постоянно намиращ се във форсмажорни условия живот, са неподходящ тип.
Има разлика да си в мир със себе си и да бързаш да се оправдаеш защо точно ти си се издънил от целия клас, випуск, компания и пр.

# 752
  • Агент под прикритие
Не това питах!

# 753
Знам, че не това питаш. Въпросът ти е заяждане извън темата, на което нямам желание да се връзвам. Особено като е повторено с неуравновесената удивителна.

# 754
 За секс никой не говори.

# 755
ъбгрейтвам
Лешения
На теб пък кой то даде заплата изобщо. Laughing Вече за всякаква работа искат завършен 4-ти клас.
[/quote
Съжалявам , че не си завършило 4- ти клас и никъде те не искат:  )))

# 756
Галкина, и като имаш "вишу", можеш ли да споделиш с многоуважаемата аудитория тук как точно това ти е помогнало с намирането на партньор?

На мен ми помогна. Ходех си на очни за магистратурата и го срещнах. Иначе нямаше да го засека.

# 757
  • Агент под прикритие
Знам, че не това питаш. Въпросът ти е заяждане извън темата, на което нямам желание да се връзвам. Особено като е повторено с неуравновесената удивителна.
Хайде бе, извън темата... ти започна с офтопика, а като питах откъде се взе това, заяждане излезе...
Галкина, продължавай в същия дух. Тя Даскалката си замина и трябва някой да я наследи все пак...

Галкина, и като имаш "вишу", можеш ли да споделиш с многоуважаемата аудитория тук как точно това ти е помогнало с намирането на партньор?

На мен ми помогна. Ходех си на очни за магистратурата и го срещнах. Иначе нямаше да го засека.
Що се правиш на ударена? Joy

# 758
  • Пловдив
Скрит текст:
Фениксе, ама аз по темата говоря. Такива като момченцето с женски никове, с техния явно постоянно намиращ се във форсмажорни условия живот, са неподходящ тип.
Има разлика да си в мир със себе си и да бързаш да се оправдаеш защо точно ти си се издънил от целия клас, випуск, компания и пр.
Точно така, много съм се издънил спрямо целия клас. Simple Smile При последното събиране на годишнина от завършването, едно от момчетата от класа (вече мъж) действително си изпълни мечтата да навлезе в политиката (само той и още един от класа са все още младолики за възрастта си, но и двамата не пушеха цигари и не залитаха към алкохола). От другите момичета и момчета (20 момичета и 6 момчета бяхме в класа) - половината разведени, а повечето от другите - семейни с нещастен брак, с изтормозени лица, преждевременно състарени, с наднормено тегло (затлъстя дори и най-яката мацка в класа, която беше много слаба на младини, като скелетче). Най-готиният пич със спортно тяло и дълга коса оплешивя още на 25-тата си година и пусна корем като на Пеевски. Жалко, защото беше свестен като нрав. Но баровете, купоните и любовта към похапването не прощават.
 Като тегля чертата, радвам се, че и аз не съм успял в живота по този начин.

п.п.: За какви даскалки говорите? И в други теми ги споменавате - ту в женски род, ту в мъжки.

# 759
Офтопика го започна момченцето с женските никове. Честно казано, не съм сигурна кое от двете беше поводът - някой му каза на него нещо за образование и пари, или той сам реши превантивно да се похвали, че изкарва хилчици, барем някоя му върже.
Ама такава идиотска история представи, че чак се чудя (за не знам кой път) верно ли е толкова загубен, или е егати трола. Тоя тип май не знае човек с висше в неговата хоби-област колко пари вади. Сирената много сполучливо отбеляза, че има значение дали се знимаваш с нощни шкафчета, или със стоманобетонни мостове. Нещо като на морето дебелите таксиджии, дето знаят 'оха, полска дружина, харашо' и вече говорят перфектен полски и руски.

# 760
  • Пловдив
Скрит текст:
Офтопика го започна момченцето с женските никове. Честно казано, не съм сигурна кое от двете беше поводът - някой му каза на него нещо за образование и пари, или той сам реши превантивно да се похвали, че изкарва хилчици, барем някоя му върже.
Ама такава идиотска история представи, че чак се чудя (за не знам кой път) верно ли е толкова загубен, или е егати трола. Тоя тип май не знае човек с висше в неговата хоби-област колко пари вади. Сирената много сполучливо отбеляза, че има значение дали се знимаваш с нощни шкафчета, или със стоманобетонни мостове. Нещо като на морето дебелите таксиджии, дето знаят 'оха, полска дружина, харашо' и вече говорят перфектен полски и руски.
Строенето на мостове я се случи 1-2 пъти годишно за цялата държава, я не. И въпросните 100 000 лева за проектирането им потъва по веригата, а не отива в един човек. Обикновено това не е един архитект, а е поръчка, изпълнявана от цяла фирма и средствата се разпределят между много хора, включително и такива по строителен надзор. Не зная ти точно с колко архитекти на мостове си завързвала отношения, но едва ли са много. Предстои да се похвалиш, щом толкова ги даваш за пример. Simple Smile

Виж, мебели и други стоки се продават постоянно и има глад за умеещи кадри, които да ги проектират и изработват. Същото е и с програмисти, моделчици и аниматори за реклами, архитектурни изображения, видео игри и т.н.

# 761
Галкина, и като имаш "вишу", можеш ли да споделиш с многоуважаемата аудитория тук как точно това ти е помогнало с намирането на партньор? Защото, доколкото си спомням последно, това беше темата - мъже за връзка.
Не знам защо въобще го намеси това образование, но виждам, че при теб, ако не е едно, ще е друго.

Има доста статистики за връзката между ниво на образование и семейно положение, съжителства, бракове, разводи и пр. Мерак за ровене и четене да имаш.

# 762
Абе, не ви ли е време за снимки? До консенсус инак няма да стигнете.

# 763
  • Агент под прикритие

Има доста статистики за връзката между ниво на образование и семейно положение, съжителства, бракове, разводи и пр. Мерак за ровене и четене да имаш.
Ако замениш думата "образование" с "интелект", може и да се съглася с теб. Образованието НЕ изгражда нещо, което нямаш. Образование надгражда нещо, което вече имаш.

# 764
Никак не ми е важно дали си съгласен с мен.

Какви снимки, фишове със заплати и банкови движения трабват тук. Че размятаните хилки се оказаха силно преувеличени, и сега сме много мнителни. Снимките може и после.

Общи условия

Активация на акаунт