Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 315
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Хилчици, хилки, кортове... Езикът на бедняка. Никой над 2к не ползва тази дума.
Темата става измислена. За периода 1-20 декември съм похарчила за храна и препарати 150 лв. За кефчета - 10 (ходих някъде на кафе). Облекло - 40 (реално е зимно термо бельо). Доста съм се свила тоя месец, но в никой случай не съм гладувала, просто не съм яла жижи-бижи. С интерес ще прочета какво е ял някой сингъл с 8 хилки заплата/доход.
Кое и е измисленото на темата? Твърденията ли?
Ако за тях говориш, не знам защо да не може ти да живееш нормално с 1500 или колкото там взимаш нето, обаче в същото време да е измислено някой с три или 4 хил...яди (да не излезе, че вземам под 2К Wink) да се побира в също толкова или малко отгоре?

Кортовете не знам откъде дойдоха, ма на корта не беше ли ракета? На маса е хилка.

# 721
На мен са ми ясни тези неща, тъй като съм в подобна сфера на работа, но обикновено се искат нужните години обучение и опит. Трябва да имаш и усет (не само естетически) и професията работи с надграждане. Даже си е малко подигравка към хората, които са учили за архитекти и за други технически специалности с години. Пък ти казваш 3-6 месеца. Несериозно ми се вижда, честно, и даже обидно. Аз също работя с графични програми, но научаването им е една малка част от цялата професия. Никой сериозен работодател няма да вземе на работа човек, който 3-6 месеца е учил техническата част само.

# 722
Ето ви тук една плеймейтка, която си говори директно за нещата.
20:20-24:00 - https://youtu.be/turf6Z-47Fw?t=1221

Тя даже на 3к си стисна ръцете с Карбовски Simple Smile
Готви, чисти, вярна, симпатяга, и маниерите ги е докарала, но най-вече честна Simple Smile

Коментирайте гаргарата на Карбовски, моля.

# 723
Въпрос на виждане . Аз, лично си ъбгрейтвам апартамента с обзавеждане,техника и т.н.  Обичам да ми е комфортно ..... Не бих живял в мизерия и лешения за да спестя някви пари . Ще дам 1 пример . От скоро време , започнах да готвя вкъщи , не от финансова гледна точка, а от здравословна . Спестявам от закуска и обяд .....!  Освен това ми е хоби . Много мои приятели си правят сами сирене ,кашкавал и местни продукти ! Усеща се и в бюджета. Като за начало ,може да се започне от тук , дограма /изолация за по малко ток и т.н.

# 724
Хилчици, хилки, кортове... Езикът на бедняка. Никой над 2к не ползва тази дума.
Темата става измислена. За периода 1-20 декември съм похарчила за храна и препарати 150 лв. За кефчета - 10 (ходих някъде на кафе). Облекло - 40 (реално е зимно термо бельо). Доста съм се свила тоя месец, но в никой случай не съм гладувала, просто не съм яла жижи-бижи. С интерес ще прочета какво е ял някой сингъл с 8 хилки заплата/доход.
Кое и е измисленото на темата? Твърденията ли?
Ако за тях говориш, не знам защо да не може ти да живееш нормално с 1500 или колкото там взимаш нето, обаче в същото време да е измислено някой с три или 4 хил...яди (да не излезе, че вземам под 2К Wink) да се побира в също толкова или малко отгоре?
1250 Simple Smile
Цифрите сами за себе си не са измислени. Но в комбинация с точно този речник, точно това демонстративно ларж отношение и точно това скачане срещу търсенето на човек с някакви финансови възможности - ето това е измисленото. Не може да си ларж и същевременно да трепериш да не ти вземат хилчиците - няма такъв филм. Това са две точно диаметрални неща. Да ги имаш и двете е психическо отклонение. Да ги проявяваш според човека - кофти характер.

# 725
Ето ви тук една плеймейтка, която си говори директно за нещата.
20:20-24:00 - https://youtu.be/turf6Z-47Fw?t=1221

Тя даже на 3к си стисна ръцете с Карбовски Simple Smile
Готви, чисти, вярна, симпатяга, и маниерите ги е докарала, но най-вече честна Simple Smile

Коментирайте гаргарата на Карбовски, моля.
Ама, вие си ги харесвате такива, какво да й коментирам на тая Grin

# 726
Единственото, което я отличава от повечето жени, които познавам, е това, че открито ги признава нещата.
Я виж постовете на повечето тук, сякаш гледам гигантски слалом от Олимпиада Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 15:45 от Анонимен

# 727
Оф, Братане... Много ми се ще някой мъж и той така открито да признае, че жената му е само за секс, само красавици иска и деца не му трябват, та да ти навра клипчето в... очите.

# 728
  • Пловдив
Скрит текст:
На мен са ми ясни тези неща, тъй като съм в подобна сфера на работа, но обикновено се искат нужните години обучение и опит. Трябва да имаш и усет (не само естетически) и професията работи с надграждане. Даже си е малко подигравка към хората, които са учили за архитекти и за други технически специалности с години. Пък ти казваш 3-6 месеца. Несериозно ми се вижда, честно, и даже обидно. Аз също работя с графични програми, но научаването им е една малка част от цялата професия. Никой сериозен работодател няма да вземе на работа човек, който 3-6 месеца е учил техническата част само.
Успоредно с усвояването на програмата върви и усвояването на пространственото виждане за нещата. Ако си говорим за вътрешно обзавеждане, включваме инаучаване на настройки за осветление, материали и прочее. "Графична програма" е твърде разтегливо понятие - може да значи и векторна, и растерна, и триизмерна графика. Последната пък се дели на зрителна такава (ефекти, изображения, анимация за игри/филми/реклами с програми за мрежово моделиране) и на техническа с NURBS модел, чиято пряка цел е същинкото производство (NURBS програми, на каквато работя и аз).
 Аз след два месеца вече бях усвоил повечето нужни ми функции на програмата и скоро след това вече започнах да печеля от труда си с нея. Без да зная бъкел английски език и още преди да съществуват YouTube и уроците в интернет. Сега е многократно по-лесно, предвид огромното разнообразие от безплатни и платени видео уроци. Да речем, че не всеки го може това с бързото научаване на някоя програма - ако ще и година да отнеме, не е чак толкова трудно или невъзможно.

# 729
Тогава какъв е смисълът от 4/5 години в УАСГ?

# 730
В интерес на истината- склонна съм да го вярвам. В някои области си има таланти и ако се получават нещата, що не. Примерно няма нужда да учиш до доктор по филология, за да изкарваш пари с писане като занаят - даже може да е противопоказано, ще си прекалено учен и ще подхождаш усложнено.

При условие, че ще правиш нощни шкафчета, не стоманобетонни мостове - къде е драмата?

# 731
  • Пловдив
Тогава какъв е смисълът от 4/5 години в УАСГ?
2-3 от жените в темата твърдяха как подходящият за връзка мъж трябвало да може да се нагажда според условията на труда и да търси начини с напъване (не обясниха какво точно напъване) и с женско вдъхновение (не обясниха и какво точно вдъхновение) да пробие нагоре в кариерното развитие за 6-12 месеца.

Има професии, в които не е задължително да имаш Висше образование, за да започнеш да печелиш добре, тъй като при тях е важно каква е полезната стойност, която създаваш с уменията си. Например, програмистите са една от тези професия. Аз също нямам Висше образование, а Средното го завърших с 3,81 (единственият от класа, който не изполваше "пищови"). Това не ми попречи да се самообуча и да навлява в една добре платена дейност, зависеща пряко от моя труд, а не от дипломата. Естествено, не всичко става за месеци. Месеци отнема да започнеш да печелиш нещо средно, но за неколкократно по-високи доходи се изискват години в трупане на опит в областта и създаване на достатъчно проекти, които сами да те рекламират за в бъдеще, за да не ти се налага да търсиш още работа, а да отказваш такава, подбирайки измежду всичките предложения.

# 732
Няма драма. За нощното шкафче ще ти платят 100 лв за програмката, за моста - 100 хиляди лв, като в продажбата влиза и дипломата от вишуту.
3.81 е довод в примера за учене с разбиране? Баси, мен ме е срам да кажа за 4.62 по БЕЛ в Търново. Светът се променя явно.

# 733
Професионалното обочение , не е фактор за възможността на човек. Всички знаете , ча в България , не се цени от работодателите.  Дипломите , които развяват повечето, нямат никакво покритие .

# 734
Ся ако кажеш, че това е било в ТЕТ Ленин...

Общи условия

Активация на акаунт