Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 300
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 810
Ще спрете ли да се занимавате с неграмотните, агресивните и тъпите? Дайте да обсъдим нещо по-интересно! Да има някакъв градивен спор. Между хора с поне средно IQ. Оставете висшето образование! Някои логични връзки са трагични...

# 811
Аз, няма да коментирам по темата ! Щом ти е приятно да живееш с някой дебел скучен професор , работещ в държавната администрация в остарялата панелка ,в еднообразие ...... Твои разбирания ! Сега жена ми ако прочете твоето мнение, сигурно ще напусне работа във фирмата ни  и ще се изнесе от апартамента : )))

# 812
Няма много файда да знаеш факти на ниво кръстословица. Висшето е за това - да те научи да откриваш фактите, които са ти нужни и да ги ползваш за цели, различни от решаване на кръстословица. Взаимовръзки, малко по-сложни от водоравно и вертикално...но както казах - не може да знаеш какво не знаеш. Разбираш го чак след като учиш.
Дай пример !

# 813
Вече ти дадох и дори не го разбра.

# 814
Само да вметна за неграмотния потребител по-горе – обща култура не се добива с кръстословици и виШо. И за там трябват определени качества на ума и личността. Обща култура не са само имена, цифри, дати.
И диплома за магистратура: )))))
Започни с основните правила на българската граматика, като за начало.

# 815
Сирен, моля Ви! Няма смисъл.

# 816
Хаха, стереотипи. Ако е професор, то задължително е дебел и скучен! Няма какъв друг да е!

# 817
  • Пловдив
Скрит текст:
Не разбра точно какво има предвид Гал. Много е права! По тази причина и аз излезнах офтопик, защото ми се вижда абсурдно някой да се трепе 4 години да учи дадено нещо и друг да твърди, че за 3-6 месеца достига нивото на професионалист. Come on, сериозно ли?
Писал съм, че за някои дейности с проектиране можеш  за 3-6 месеца да овладееш програмата дотолкова, че да придобиеш вече уменията да печелиш и пари с това. Аз и още десетина човека, които съм обучил, сме нагледен пример за това. Аз от втория месец започнах с вземане на поръчки, след самообучение (без да съм гледал видео уроци и без да зная английски език). Има и платени едномесечни курсове със засилено обучение по Solidworks, Photoshop, 3ds Max от по 2-8 ученика в час (за по-добро овладяване на материала и възможност за обръщане на внимание на питащи за нещо), след които научаваш толкова, колкото за половин година, ако си самоук(а). Simple Smile
 След това, за намирането на поръчки като свободнопрактикуващ(а) или като щатен служител, си зависи от твоите умения и способността да договаряш изгодни и за двете страни суми и срокове за изпълнение (или заплата в случая на служител(ка) във фирма).

Скрит текст:
Жребиии, като "паднеш" на 2500лв ще говорим Wink
Аз също смятам, че оценките сами по себе си нищо не казват. Ето защо - имам 5 и 5 на два тежки изпита, звучи добре, нали. Само дето днес аз нищо не разбирам по тези предмети. Помагах на колежки да изкарат 6 на изпита.Какво говори за тях - на хартия добре, ама като знам как е станало... Желанието да запишеш висше не трябва да е просто да имам диплома и да градиш самочувствие на оценки. Аз не исках да имам 6-ци в университета, една от причините е да не се набивам на очи. Въпреки това и аз не бих се гордяла с 3.81. Базила много точно го е обяснила.
Твърде непосилна задача поставяш пред мен. И без да работя, вземам почти толкова от фирмен дял, а като добавим и заплатата ми и периодичните допълнителни възнаграждения за извънреден труд, съвсем отпадам от надпреварата. Sweat

# 818
Хаха, стереотипи. Ако е професор, то задължително е дебел и скучен! Няма какъв друг да е!
Пародията, дори автопародия е в случая, че подобни субекти твърдят, че са "извън рамките", а единственото, което могат да предложат са клишета, защото самите те са едно клише на илюзията си по това, което биха искали да бъдат, но никога дори няма да успеят да докоснат.

# 819
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Аз пък се чудя от къде идва този стереотип. Няма начин  професор да ми е скучен.
Освен ако не съм толкова тъпа, че не разбирам за какво ми говори.
От друга страна- всякакви мъжкачета, хвалипръцковци, мачовци и всякакви там гъзарчета, са ми адско клише.... и честно, ще се чудя за какво да си говорим

# 820

Аз пък се чудя от къде идва този стереотип. Няма начин  професор да ми е скучен.
От друга страна- всякакви мъжкачета, хвалипръцковци, мачовци и всякакви там гъзарчета, са ми адско клише.... и честно, ще се чудя за какво да си говорим

И аз не харесвам мъже, които в банята имат повече козметика от мен и не мога да се вредят пред огледалото от тях. 🙂
А интелигентния мъж е винаги на мода.

# 821
  • София
Професорите не са това, което бяха.

# 822

Аз пък се чудя от къде идва този стереотип. Няма начин  професор да ми е скучен.
От там , че с това мислене , нормален подържан , трезво мислещ с тези предубеждения, ще избяга с 200 !

# 823
  • София

От там , че с това мислене , нормален подържан , трезво мислещ с тези предубеждения, ще избяга с 200 !
Еми, пали гуменките и.....

# 824
Моля някой да ми обясни правопропорционалната връзка между образователния ценз и ИТМ. Моето вишу е в друго направление.

Общи условия

Активация на акаунт