Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 396
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Неделя вечер е, админите спят.

# 601
  • София
Първите ще бъдат последни, неподходящите ще станат подходящи. Предполагам покрай празничното настроение.

Чивас- по- убаво.

# 602
Айде, побързайте с организацията, преди да е минала метлата.

Докладвахте ли ни прилежно? Grinning Аххх какви доносници има тукааа. Smiling ImpSatisfied

Кечър, това не беше ли след Страшния съд? Grinning

# 603
  • Агент под прикритие
Първите ще бъдат последни, неподходящите ще станат подходящи. Предполагам покрай празничното настроение.

Чивас- по- убаво.
Let's agree to disagree. Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 23:13 от Phoenix Wright

# 604
  • София
Аз съм на червено вино. Наздраве!

# 605
Айде, побързайте с организацията, преди да е минала метлата.

Докладвахте ли ни прилежно? Grinning
Кой тва? Аз съм последната, дето ще сложи прът в колелото на любовта!

# 606
  • Пловдив
Аз от тази тема разбрах, че жените биха избрали мъж с ниска заплата пред такъв, който ще си дава много зор, ама всъщност искали такъв с повече хилядарки и да си дава зор. Оффф, направо ме объркахте. 🤣

# 607
  • София
Аз от тази тема разбрах, че жените биха избрали мъж с ниска заплата пред такъв, който ще си дава много зор, ама всъщност искали такъв с повече хилядарки и да си дава зор. Оффф, направо ме объркахте. 🤣
Е ти ако разчиташ на тая тема и тоя форум, за да си намериш жена, жив да те ожали човек.

Останалите трима: get a room.

# 608
Обърка се, защото няма такова нещо като "жените". Има всякакви жени. Но като цяло почти няма жени, склонни да са част от някакъв харем - освен ако не разполагат с мъжки такъв.
На мен например винаги отношението ми е било преди материалната част. Не че се оплаквам от добрата материална част, но спокойно правя компромис при обективни причини.
Но за други жени материята е на първо място, пък ако ще и нейният носител да е някой Мечо.
Според Братан има само жени от втория вид. Чудя се, ако срещне някоя различна, дали ще я разпознае?
А според Пирончо всичко е толкова объркано, че все повече се обърква.

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 00:03 от Анонимен

# 609
  • Пловдив
Таис, успя да разгадаеш тайния ми план, за който никой тук не подозираше месеци наред. 😇

# 610
  • Агент под прикритие
Е ти ако разчиташ на тая тема и тоя форум, за да си намериш жена, жив да те ожали човек.

Чакай пък и ти, нека първо да се нахраним, след това room-а. LaughingLaughingLaughing
Ама Галкина нещо се дърпа...

# 611
  • Пловдив
Скрит текст:
Обърка се, защото няма такова нещо като "жените". Има всякакви жени. Но като цяло почти няма жени, склонни да са част от някакъв харем - освен ако не разполагат с мъжки такъв.
На мен например винаги отношението ми е било преди материалната част. Не че се оплаквам от добрата материална част, но спокойно правя компромис при обективни причини.
Но за други жени материята е на първо място, пък ако ще и нейният носител да е някой Мечо.
Според Братан има само жени от втория вид. Чудя се, ако срещне някоя различна, дали ще я разпознае?
А според Пирончо всичко е толкова объркано, че все повече се обърква.
Аз се шегувам, но ако ти си сериозна в последното си изречение, явно не си разбрала тона на изказването ми. Laughing

# 612
Май аз бях мизогониста (женомразеца)... LaughingLaughingLaughing
Трябва да питам утре Везничката дали ме смята за такъв.... LaughingLaughingLaughing
Упс, spoilers...
О, везничка, поне си красив женомразец значи Joy

Ей сега, и там да делим поравно!

# 613
Това последното ме уби! Joy

# 614
  • Агент под прикритие
Обаче градските легенди, че когато мъж започне да говори на жена за друга и тя слуша САМО това, явно са верни!
Как от всичко, изписано от мен, се хвана точно за тази информация.... LaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт