Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 350
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 645
  • Агент под прикритие
Каква среда, какви пет лева?! Не ми се падат Мунчовци, тук виждам Мунчовци. Така по- ясно ли е? Joy
Ама естествено, че ти си знаеш какво виждаш и какво ти се пада Joy
Бях забравил за разликата между реала и форумните стандарти. LaughingLaughingLaughing

# 646
Между другото, Сирено, биха ти ценоразписа.
Тези търгове в бгмама вече бият и изискванията на топ плеймейтките 😁😁😁

Моите схващания за нормално/ненормално не се променят с 5k. Компромисите с мен струват повече от 5k.
.

# 647
Но пък може да си гледала филма, за да си напишеш класното по литература, да не те обидя само на възраст.
Simple Smile

Само аз ли не съм чела Тютюн? Joy

# 648
  • София
Тц, нямам този навик. Просто не ми хареса и не го дочетох.

Всъщност, на никого не му се "падат" хора. Освен родителите. Или ги привличаш в пряка връзка с какъв си ти, или ги отблъскваш, респективно. Но това е ясно.

# 649
  • Агент под прикритие
Тц, нямам този навик. Просто не ми хареса и не го дочетох.

Всъщност, на никого не му се "падат" хора. Освен родителите. Или ги привличаш в пряка връзка с какъв си ти, или ги отблъскваш, респективно. Но това е ясно.
Ама естествено, че теоретично си е така, само дето не мога да проумея защо когато задам въпроса на някой какво е направил за да привлече И задържи този човек до себе си, темата рязко се сменя и се започва да се говори пак за Мунчовците... Simple Smile
В крайна сметка, обаче, всеки сам си знае. Ама такива, които често говорят за Мунчовци/Муни и въпреки това, не правят никакъв опит за промяна, не предизвикват никакво съжаление в мен, а точно обратното.
На такива все някой друг им е виновен за последиците от изборите, които те самите са направили.

# 650
Тютюн и на мен не ми хареса.
Но ми хареса Железният светилник - и трите тома.

Видът човек, когото привличаме или отблъскваме, доста се изкривява от такива баналности като атрактивна външност или банкова сметка. Оттам настават големи житейски драми.

# 651
  • София
Те са 4.

# 652
Братане, пак четеш, както ти е удобно.

# 653
Кетчър, ако питаш моето дете и родителите не се "падат", а си ги избираш. Според него детето избира майката, а тя бащата. Joy

# 654
Почти никой не чете всичките - аз не дочетох "Илинден" и "Гласовете ви чувам". За разлика от повечето хора, българската литература не ми допада особено.

# 655
Ами аз съм чела трите Simple Smile, без Гласовете ви чувам.
Но това е добър повод да се поправя.

# 656
Нищо не казващи надцаквания пак и то не по темата. Ай, сберете си акъла и отровката и церете мъжете с подострени стрелички.... инак няма надприказвани, а само скука. Вярвам във вас.

# 657
Всичките съм чела, не ги помня за цитиране обаче.
За разлика от повечето хора, българската литература не ми допада особено.
Бъркаш за повечето хора. Нашата литература първо не я четем, второ не ни харесва, но не е патриотично да го признаем. По-лесно е да кажем, че не харесваме 'тия глупости Клетниците', щото и тях не сме ги чели, но то щото не са български Grinning
А за Вазов дори професорите ни казват, че не е нищо особено като литература (меко казано), но е обемисто и възрожденско, става да се правиш на авторитет-родолюбец.

# 658
Или пък просто да си четеш и на никакъв да не се правиш. Особено предвид някои подробности около личността на Вазов Simple Smile
Кои професори? От новото време ли?
То па едни професори. Ох, не знам как щяхме да я караме без академични длъжности.

# 659
Сори за спама, но Вазов пък съвсем с неговото иго не ми допада. От ученическите романи като цяло помня, че лъхаше една тягостност, нещастие, несправедливост....Има и неща, които харесвам, де, но никога не биха били "пръв избор" като си търся книга. За сметка на това и Шекспир с неговото преписвачество не ми е "майстор на перото".А и конфекцията ни така, от далеч се забелязва по правите модели, тъмни цветове или пък всички цветя в една блуза и най-вече ужасните размери.
За да не е спам "да се поФаля", че съм се разделяла с мъж, с над 5к доход и сега ще си търся мъж с под 5к, ей така, да съм обратно на повечето според някои мнения мами  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт