Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 259
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 960
  • Агент под прикритие
5к? Ама в местна валута ли? Защото пликчето с 5к... турски лири мога да ти го дам на момента. Laughing

# 961
  • София
Много сте ларж. Cupid
Не сме прави значи, дами. Само напишеш, че искаш 5к и веднага започват да те питат как ги предпочиташ. Laughing.

Айде, честита ви Коледа и повече любов. Simple Smile

# 962
Коледният дух ги е завладял. Сега е моментът. Laughing

# 963
  • София
Дано половинките им също надушват, че сега е моментът. Да понамажат малко Laughing

# 964
Честита Коледа!
Кой каквото си е пожелал снощи, да му е мислил..Днес е късно за желания Joy

# 965
  • Пловдив
Мъж, избран от жената заради 5-те хиляди лева месечен доход, подходящ ли е за връзка? Simple Smile В замяна на тези пари, тази жена какви качества в повече притежава от жените, които не подбират мъжете според такива суми, а най-вече заради отношението им?

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 13:50 от Дяволитка

# 966
  • София
Може да му "дава" 4 хиляди. Ако схвана какво имам педвид. Понякога жените искат нещо не защото го нямат и са изпаднали каторжнички, а защото искат да не са мъжът в къщата. Примерно.

# 967
Ох. Воистина преядох. Мързи ме, взимайте ги вие.

# 968
Ох. Воистина преядох. Мързи ме, взимайте ги вие.
Е, какво да ги правим ние? На супа ли? Пък някои готвят, може да ви поканят вас, свободните дами, на вечеря...

# 969
Мъж, избран от жената заради 5-те хиляди лева месечен доход, подходящ ли е за връзка? Simple Smile В замяна на тези пари, тази жена какви качества в повече притежава от жените, които не подбират мъжете според такива суми, а най-вече заради отношението им?

Никоя жена не подбира САМО заради парите. Но жените, за които парите са важни може:
1. Да са израснали в заможна среда и да държат това да се запази. От едно ниво надолу не е хубаво да се слиза, каквото и да е отношението.
2. Самите те имат високи доходи и не искат мъж с ниски. Защото не само жените цицат доходи - един мъж също ако набара парата, може да натвори невероятни неща. А и няма как да уважаваш мъж, който печели драстично по-малко.
3. Знаят цената на парите и няма да се държат като циганче в магазин за бонбонки. Но искат да си купят нормалност.
4. Готови са за семейство, но искат да го направят както трябва, а там си трябват пари, дори за тъй прозаичния "дом в квартал с хубави училища".
5. Парите са следствие от лични данни и таланти и може да не искаш мъж без способности и дадености. За какво ти е такъв, за котва на шията, но да ти се мазни с "отношение", тоест - празни приказки?

За тия причини се сещам. Може да има и други. 5K звучат като много пари, но реално през 2019 не са. Това е: 1,000 за 20-годишен ипотечен кредит за 100хил. евро; евентуално лизинг на кола или два лизинга на по-среден клас коли; с останалото да се покрият режийни и храна. Това НЕ Е само джобни за забавления, а трябва да си покриеш с тях градски живот. Ако има и деца, ще трябва даже и по-тънички сметки да се правят. Е, ако живееш при мама, тя те храни и пере и 5К са ти само джобни, тогава доста кефчета ще купят, спор няма.

# 970
По пета точка, Сирен. Разбирам защо толкова държиш мъжът да ти носи парите.

# 971
Не държа да носи парите, даже отлично се чувствам, когато И аз нося пари. Но искам да има данни да носи пари. Това значи много неща, вкл. увереност, знание как функционира светът, както и някои вродени данни. Нали деца ще раждам от тоя мъж, искам да е от по-качествен екземпляр.

Аз самата като за жена имам прилични данни и не мога да понеса някой посредствен да ми виси на врата по всякакви начини. Не че са лоши хора, има си за всички влакове пътници, аз лично не съм привлечена от типа "душа-човек", но пък в други области на живота да е затруднено и свито.

Та има ли причина да не държа? Добра причина.

# 972
Да. Друго си е някой качествен мухъл да се напъва зарад теб, рацио му е майката.

# 973

Една единствена: ако не ти се отваря парашутът.
Но щом за теб тя е отпаднала, няма проблем.

Честито Рождество Simple Smile

# 974
  • BG
Ама, дръж си бе жена. Данък ОМ не плащаш, нали? А живота си е твой - живей си го както го разбираш и както ти харесва.

Общи условия

Активация на акаунт