Отговори
# 195
  • гр.Добрич
Май че с тази реклама на Шейново по битиви-то сега е лудница. При нас в провинцията няма такъв проблем - в смисъл, че пак има много бременни обаче болницата е една, така че няма накъде.
Мами благодаря ви за адресите на магазини за протектора, но както писах не съм от София, така че ще търся нещо в нашия град или в най-лошия случай във Варна.

ТИНТИН, аз бих отишла все пак 50км са близо пък и скоро няма да можем да мръднем никъде, после идва дългата зима и не ми се мисли. Аз в понеделник отказах една оферта за 3 дни на Слънчев бряг и сега ме е яд. Вече 2 пъти стигам до морето, но има силно вълнение и ме е страх да се топна. Само крачетата намокрям. Нашия татко до скоро нямаша книжка и никъде не можахме цяла година да ходим. Сега има, обаче ходи без мен, защото в колата няма климатик и направо ще се опържа.
Момичета, тези записи на тонове полагат ли се от ЗК и в коя седмица? Тук такива апарати има само в родилно и преродилното мисля.
Вие какво купихте като козметика за след баня на бебчо? Имам впредвид не като марка, а като лосион, мляко???

Честито на мама СТА - да и е жив и здрав  бебока

# 196
  • у нас
Здравейте мамчета Hug
РОЗИ,миличка,стискам ти палци всичко да мине леко и безпроблемно като при мен Praynig.Ще чакаме хубавата новина с нетърпение Hug
ellenka,мен ме мъчиха контракции близо 2 месеца мила #Crazy.Кога болезнени,кога не,но си ги имах всеки ден.През последната седмица болезнените бяха постоянни,но не през равен интервал от време.Три дни преди да родя,след поредния вагинален преглед,контракциите ми бяха през 5-6 минутки.Отидох повторно на преглед и се оказа,че разкритието леко е напреднало,но доктора ми каза,че ще изкарам още ден-два.Това беше в срядата и аз в събота родих Mr. Green.Във въпросната събота контракциите ги засичах близо два часа и половина и ми бяха ту на 3,ту на 2,ту на 4 минутки.Болеше,но се търпяха(щом си говорех с една приятелка по телефона почти 1 час Embarassed).За разлика от първото ми раждане,когато болката започваше от кръста и се събираше отпред в корема,сега усещах болката само отпред в корема ниско долу.В болницата се оказа,че вече съм с 4 см разкритие,а на същия ден сутринта бях с 3см.Значи за тези два часа и половина е нараснало с 1 см.
Оф дано не съм те объркала повече.Не разчитай,че при теб нещата ще се развият като при мен.Всичко е много индивидуално.Щом имаш съмнения,тичай в родилния дом--това е съвет от мен Peace

# 197
  • София
Здравейте, мами!  Hug
Рози24, успех миличка! Мисли само хуваби неща и че ще се случи това, което си чакала поне 9 месеца!  Hug Предполагам какво ти е, аз също чакам скоро да ми кажат дата и съм направо в паника, но няма начин. Днес почнах да си приготвям и багажа за родилното, защото снощи имах болки, но не контракции.
honey , ако все още не си ходила - запис на тоновете в Шейново правят в ЖК, 8-ми кабинет. Влиза се през входа, който е вляво (май пишеше някъде А, ама не съм сигурна) и тръгваш по коридора - точно в дъното му е въпросния каб. Успех!  Peace
От феро фолгамата на мен ми се повдига  Sick Не знама дали това имате предвид. Но няма начин, трябва да го пия.  Tired

# 198
  • София
мама Ста, честит ти юнак!!! Голям да порасне и да ви е жив и здрав!  baby_neutral  bouquet

# 199
  • у дома
Имаме си още един малък юнак - Росен  baby_neutral на мама sta  Joy бързо възстановяване на мама и прибиране с бебчо вкъщи при тати. да са живи и здрави  Heart Eyes  Hug

ROZI24, всичко ще бъде наред  Hug  Peace утре ще бъдеш най-щастливата мама, всички сме с теб  Hug

# 200
  • у нас
ЧЕСТИТО НА МАМА СТА
ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МЪЖ
Vera_25 ,ако правилно си спомням,аз давах инфо на мама Ста за родилен дом Весела в Пловдив newsm78,дано не греша.Ако наминеш пак към нашата темичка,пиши къде се е родил юнака и как е маминката Hug

# 201
4естито на мама ста  bouquet за малкия унак нека много да радва мама и тати.Благодаря моми4ета за подкрепата Peace, като сте сас мен сам по спокоина.Толкова време сме задно и ви имам като семеиство Hug много ви оби4ам  bouquet.6те ьпи6а при парва вазможност.Като се замисля 4е утре гивота ми се обра6та на 180 градоса и откога 4акам този момент,маи тази но6т 6те си мился само за бебо нормално Simple Smile нали ми е за парви пат.О6те веднаг блаагодаря на вси4ки за погеланията  bouquet

# 202
Честито на новото мамче!   bouquet Да са живи и здрави, и много щастливи с момченцето й!

Tedi79, мерси за инфото... Днес така и не се наканих да ида до Шейново, големи жеги бяха... Обаче имам постоянни и доста силни болки ниско долу и струва ми се контракции, та съм в бойна готовност. Може довечера ако не спрат да отскочим до болницата да видим какво е положението. Най-много да се окаже фалшива тревога и да ни върнат  Laughing

# 203
ЧЕСТИТО на мама Ста, да им е жив и здрав малкия Росен и само радости да им носи!!!

Рози, успех, стискаме ти палци всичко да мине добре и утре да си най-щастливата мама!

Ние сме добре, днес отново бях на запис на тоновете и бяха идеални, така че сме си удома и в очакване. Ако дочакам термина си пак ще ходим за запис, а ако пренося на през два дена пак Simple Smile

Успех на всички и скор чакаме хубави новини!!!

# 204
privet mamcheta Wink
chestito na vsichki veche stanali i spokoistvie na vsichki ochakvashti oshte  bouquet
pri men vsichko e ok s bebo i chakame sashto velikia moment Hug

# 205
Лорекса,права си,тя роди точно там,чувства се добре,но не бяха й дали бебчето,бяха й казали,че е момче и нищо повече #CrazyЗащо не й го дават и защо не й казват повече инфо за него?Днес предполагам,са й го дали вече,но не можах нещо да се свържа с нея.Утре пак ще ви пиша ако има развитие някакво(и ако не съм родила и аз hahaha).И между другото-честито на всичко мами с бебенца,да са живи и здрави,послушни и засмяни!!!

# 206
Здравейте мами!
Честито на мама Ста!Да ви е жив и здрав юнака!

Вчера след голямата буря в Младост 4 и щастието ,че се е разхладило ни се скапа за пореден път нета и чак сега го пуснаха пак Twisted EvilБясна съм ,винаги взимат цялата такса,а поне 2-3 дни месечно няма нет по техни причини. #2gunfire #Cussing out
bebon като ти прочетох постинга бях толкова бясна #Cussing out че го споделих с мъжа ми и той каза:"Абе тази жена мъж няма ли!Как
е допуснал такова нещо!"не че моята свекърва не ми образува редовно нерви но и аз се опъвам доста и меля на мъжа ми докато не вземе отношение(в моя полза)Така че бори се!Не се давай така лесно!
Kaili,много хубава специалност, браво!
Честито на мамите с придобивки!
Рози успех утре,не се притеснявай излишно мисли как ще гушкаш бебо! HugЩе се моля всичко да мине успешно! Praynig

Аз вчера бяхме на консултация .Говорих с лекарката ми за раждането.Тя е за естественото раждане и е против епидоралната упойка,което ме притесни доста,общо взето плана и е да ме измъчи да си родя естествено,в един момент може да стане, че хем съм ангажирала лекар ,хем се мъча.Аз и казах че съм си пъзла и предпочитам с упойка ,а тя "ами ще трябва да си я платиш отделно ако много настояваш" newsm78
От друга страна няма индикации за проблеми,бебето е обърнато с главата на надолу като по учебник с лице към гърба,гръбче към корема,водите са бистри ,плацентата ок,огледа ме пак каза че ханша ми е симетричен,достатъчен да за излезе това бебе.Договорихме се поне ,ако се наложи шеф да ми сложи месна упойка,а не да ме шият ей така.
Но доста си ме е страх да ви кажа честно,да не се отвори някой шеф от секциото или пак да съм цял ден с контракции и после пак секцио или много шевове,абе въобще страх си ме е доста.
На всичкото отгоре като се прибрахме и започна една болка тъпа в кръста която продължи  няколко часа.Татето се шашна обръсна се ,гледа маршрута за болницата Joy,голяма скица!Днес нарочно не ме събуди сутринта,въпреки че му казах за училището,решил че след вчера било рисково да ходя по автобусите,леле идеше ми да го #2gunfireИ ми звъни днес на всеки 2 часа да ме проверява!Не му се сърдя много от любов го прави човека,но направо се престарава понякога!
Така че ако някой е ходил днес да разкаже как е минало,нещо интересно казаха ли,какви бяха подаръчетата този път ,абе да каже клюки!
Днес нямам болки и сутринта без нет се залових с шетане гладих,готвих,ших,после се изкъпах и си поспах и сега съм много доволна, че пак вали,друго си е така,разхлажда малко или много.
Аз също ще купувам матраче и съм в дилема,гледах шкафовете на Дибо много са сладки наистина,но още искам да огледам тук там. newsm78
Иначе май ще си дочакаме термина ,че и може да се забавим малко,защото цикъла ми е на 28-29дни и докторката каза, че може да просрочим малко!
Това е от мен засега,аз цял ден съм на плодове ,но сега взе да ми се хапва и отивам да отида до хладилника!
До скоро !

# 207
ROZI24 бъди спокойна и силна и ще гу6ка6 бебенце след няколко часа.
Днес както всяка седмица от един месец насам слушахме тонове. 138 / мин. Виждат че е момиченце, а тоновете са на момченце.
Но след дългата разходка днес - целия Южен парк, краката ми започнаха да приличат на човешки. Движението явно помага.
Ходя като пате в началото, болят ме костичките отдолу. А нощтно време като се обръщам се чува пукане. При вас случва ли се?
Днес с мъжът ми купихме 2 шишенца, една биберонка и обиколник. Но като се прибрах в къщи се оказа , че едното шишенце е за над 1 месец, а другото за над 3. Сега се чудя дали да не им се помоля да ми ги сменят. Или да си ги оставя, може да ми потрябват. Все още се чудя за помпа за кърмата, но заради операцията вероятно е по-добре да се изчеждам докрай, а и така ми каза лакаря, който ме оперира.
Тази вечер съм навила мъжа ми да отидем на Ливански ресторант. Имат много хубави неща за мазане. Но няма повече да говоря за това.
По-късно пак ще вляза да прочета какво сте написали.
Много целувки за коремчетата и усмивки за вас. Спокойна вечер. Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 18:40 от didika

# 208
ЧЕСТИТО НА МАМА СТА
ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ СЛАДУР. ДА ИМА щАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО.

# 209
Ох, пак съм аз, извинявайте.
MamaMargo, кажи на твоята лекарка, че все пак живеем в 21 век и навсякъде в цивилизования свят се предлага обезболяваща процедура. Какво означава, че тя е против. Ти ще раждаш и имаш пълното право да избереш как. Не се оставяй да те навиват на техните предразсъдъци. А за бебенцето ти - щом всичко е наред - това е най-хубавото.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт