Отговори
# 180
Bebon, ти в кое родилно ще раждаш? Аз още не съм си взела списък  и не знам точно какви дрешки ще ми искат, приготвила съм си горе-долу неща, за които знам от предното ми раждане.

# 181
здравейте момичета:)
веси77 не се тревожи за тоя преглед ще мине и ще забравип дано ти определят дата че така като не знаеш е малко изнервящо
за пелените мисля че ще ни трябват освен за болницата и за в къщи с най различни цели-завиване постилане под главичката и т.н.
кайли 4естито ти студентство и все отличничка да си  Grinning
за хемоглобина и аз съм с нисък но от един месец не са ми пускали изследване а съм сигурна че е паднал още-възможно ли е и бебката да е с нисък хемоглобин заради това newsm78
сега една молба за съвет:наши приятели ни поканиха в обзор за уикенда(50км) и сега се чудя дали е разумно да ходим-чувствам се добре и нито контракции нито признаци други за раждане,от друга страна малко ще се притеснявам та не мога да реша, вие как бихте постъпили?а и времето ще мине по-бързо ако отидем)че нещо напоследък мнооого бавно минават тия дни)

# 182
Здравейте и от мен!
от 3 дни ме мъчат вечер контракции, но нямам болка. във вторник продължиха почти цяла нощ като от 7 мин станаха на 5, и след това на 4. взех си багажчето и отидох в болницата. акушерката ме прегледа и ми каза ако искам да си ходя в къщи и да чакам болката. да ама болка хич.
Лорекса ти май бе споменала че те бяха мъчили няколко дни контракции. ще съм ти благодана ако ми пишеш точно как се развиха нещата. Сега имам някаква болка в кръста, но незнам това ли е!?!
Кайли честито ти студентство! само взети изпити ти пожелавам!
tintin, аз бих се разходила.
Bebon, направо се ядосах като прочетох как са се развили нещата при теб. кажи на мъжа ти да говори с родителите си, обади се ти на лелята и направо и заяви, че с удоволствие ще и помогнеш да си намери квартира по-близо до морето. от една подобна ситуация аз се измъкнах като заявих, че ще си откарам бебчо у мама като се роди. и нещата се развиха в моя полза Mr. Green пробвай това в краен вариант. Пък ако си толкова гостоприемна да знаем да дойдем с други мами от форума другото лято на море у вас  Laughing Laughing Laughing
Аз сега свалям на mp3 плеъра музика за родилното. да има с какво да се занимавам ако раждането продължи по - дълго, пък и ако съм в стая с повече хора да мога да заспя ако има хъркащи.
Относно пъпчето - моето се е изравнило и в момента има само едно петънце, което напомня за него.
това е за сега от мен. до писане!!!

# 183
Здравеите мам4ета!Да се от4ета след консултацията парво ме сложиха за тонове вси4ко бе6е наред,само имах контракции на равен интервал.После ме гледаха за разкритие и видеозон и доктора каза 4е вси4ко е наред с бебо и утре ме приемат да раждам в 9 сутринта Sick.Нямало смисал да стои о6те а и го 4акаме да се обарене,но унака не6те Sick ж процеса на рагдането 6те се обарне или 6те го обарнат.Тожа е мами стискаете ми палци утре 6те стана мама на мом4енце Simple Smile алко ми е притеснено,но искам ве4е да с отарвам.Целувки о4акваите вклу4ване сас хубавата новина.Целувки  bouquet

# 184
успех, Рози!

# 185
ROZI24 стискаме палци за леко раждане и здраво бебче!  Praynig Praynig Praynig Очакваме хубавата новина! Laughing

# 186
  • София
totelly, исках да те питам само дали те накараха в Шейново да плащаш нещо допълнително заради присъствието на таткото по време на раждането. Той и моя мъж иска да присъства, ама някакси хем иска, хем не му се дават много пари. Аз пък по разни причини не искам да съм ВИП и .. кажи как стоят нещата.

tintin, аз бих отишла. През цялата си бременност си ходя навсякъде където ще ми е приятно и разнообразно. Ако знаеш после с бебето колко време ще трябва да си си в къщи... Или поне при мен първия път беше доста сложно с излизането, понеже кърмех и нали в началото е през 3 часа. Никъде не можеше да се ходи без детето.

# 187
Стискаме ти всички палци , ROZI24!

Опитай се да не се притесняваш много и да гледаш по-техничарски на нещата  Peace Разбрах, че помагало, ако потиснеш емоциите и се съсредоточиш върху самия процес, ама на теория всичко изглежда лесно ...

С нетърпение чакаме да се похвалиш с малък голям юнак! baby_neutral

# 188
Хайде ROZI24 Успех стискам палци всичко да мине гладко!!!
Чакаме те скоро с новина за още един мъж в редиците ни!!! newsm10 newsm17 newsm10 newsm07

# 189
Успех Рози! HugС теб сме! Само бъди спокойна и ще видиш 4е вси4ко ще е наред и утре ще си гушкаш беб4ето!
МОмичета,знам 4е е писано по въпроса,но ..ако може да ми кажете относно тия прегледи за разкритие newsm78.Доки каза 4е в понеделник ще ме бърка( което  евентуално може и да подпомогне раждането),и ще проверява за разкритие.На същия този прегледа ли се гледа и скъсяване на шийка,омекване и т.н. newsm78Аз знам само 4е самият преглед е гинекологи4ен вагинален- нищо пове4е.Пишете ми ,моля  ви малко пове4е информация Praynig

# 190
ROZI24 стискам ти палци! Дано всичко мине бързо и леко! Да слушаш акушерите, а сега вземи да правиш нещо механично за да се разсеяш. например на мен ми помага много една тъпа игра с редене на диаманти, но така се вживявам в нея, че забравям за всичко.
velmar, прегледа трае минута. първо ти слагат една от онези човки и доки поглежда през нея с едното око /но не ми е ясно какво гледа/. след това маха човката и си пъха раката във влагалището, което за мен не е болезнено и неприятно. това също трае секунди, след което ти казва диагнозата - разкритие, състояние на шийка и т.н

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 15:52 от ellenka

# 191
  • Sofia
ROZI24 всичко ще е наред, само спокойно - утре е денят, в който ще се срещнеш с твоя малък мъж. (така ни казаха да възприемаме раждането от Училището)
velmar, прегледът става много бързо с ръка, опипва шийката и ти казва разкритие, скъсяване и състояние. Не е най-приятното нещо на света (има къде, къде по-приятни Laughing), но в никакъв случай не боли.

Ако някой може да даде подробности за ВИП стаите в Шейново ще съм му много благодарна! newsm20

# 192
Момичета здравейте,

Първо да пожелая успех на Рози Simple Smile
А сега да се оплача: краката ми са като трупчета. Няма спомен от глезени. От пръсците на долу всичко е еднакво. УЖАС!  От 30мин съм си потопила краката в леген със студена (тя вече се стопли) вода и соли от някви водорасли , ама не помага! Направо е ужасно, дори не мога да ходя като хората.
Чесно да си кажа, иска ми се така като на Рози да ми кажат "Заповядай утре в 9 да раждаш ", ама няма. ПОследния път доки каза , че няма изгледи да се раждаме скоро. Sad

Сори, отплеснах се...
Пазете се момичета

П.П. Елиона, за стаите мога да кажа само: кът са. Моя приятелка ражда на скоро, преди няма и седмица, каза че е заявила ВИП , но за 5те дни, в който е била в болницата, не са се усвободили и не успяла да се вреди. Било препълнено с раждащи. (Мен това ме радва, трябва да има положителен приръст на населението Simple Smile )

# 193
Относно ВИП стаите в Шейново - и аз съм 4ула 4е са кът Rolling EyesАко извадим късмет- може и да се доредим.Резервиране не мисля 4е е възможно.
Мен пък от снощи много ме боли един у4астък от корема- поскоро кожата
все едно съм се насинила.Мислех 4е се образува стрия или нещо такова,но- няма нищо видимо.
Чувствам като преразтегляне на кожата .Мислех си 4е съм се ударила някъде ,ама няма синини или нещо видимо.НЯкоя от вас усещала ли е нещо подобно? newsm78

# 194
Момичета,извинявам се, че се намесвам във вашата темичка,ама искам да ви съобщя,че се е родило още едно августинче на мама Ста(от Стара Загора) Two Hearts Two Hearts.Бебока е роден секцио на 25 юли и се казва Росен.Други подробности все още не знам,а като науча може пак да се включа Rolling EyesДа й е жив и здрав и много да я слушка,а на мама бързо възстановяване!!! smile3525 smile3504

Общи условия

Активация на акаунт