Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали водите ми изтичат и какви са симптомите на раждането?
Какви са цените на количките Maxi-Cosi и къде мога да ги видя?
Какви са препоръките за крем за торта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали водите ми изтичат и какви са симптомите на раждането?
-
Какви са цените на количките Maxi-Cosi и къде мога да ги видя?
-
Какви са препоръките за крем за торта?
-
Какви са препоръките за изпотяване при високи температури?
-
Какви са препоръките за сглобяване на мебели?

т.е. не е ясно колко хора и приятели ще решат да дойдат
spinki, чертата на корема ми се появи още в първите месеци, над пъпчето и под пъпчето
за което много благодаря на Kabiv, защото от нея разбрах за тази фирма
AndyB, ние затова взехме сравнително малка миялна, за 8 комплекта
Aila, моят термин е на 12-ти, но кога бебока ще тръгне да излиза не е ясно. аз също ще искам да съм в двойна вип стая, но наистина не се запазват предварително. когато му дойде времето и са те приели за раждане те питат в каква стая искаш да бъдеш, ако има свободна те настаняват, ако няма - настаняват те в друга стая и като се освоби желаната от теб те местят.
но остана още малко, ще потърпим 
.
Тази мисъл явно ми е подействала приспивно, защото заспах, събудих се след 3 часа и болежките значително са намалели.
Браво Браво Честито Зная как се взимат изпити по време на браменност и знам, че не ти е било лесно, но си е заслужавало!!!!
, но пък то не се знае до последно!
Как сте днес? Аз да се похваля - тази нощ не съм ставала нито веднъж. След малко ще излизам, смятам да сляза до консултацята пеша. Живея до правителствена и до 14 поликлиника ще отида през парка. Така ще събера и малко хлад
,при мен положението с краката е абсолютно същото,вече нося чехлите на мъжа ми
.Вече си изгладих дрешките и ги подредих,ама май съм съм се поуляла с купуването,все ми се струваше че са малко,а сега като ги изгладих май доста съм взела