Отговори
# 150
bebon, ама нали става въпрос за твоя дом, не за хотел, нито за къщата на свекървата ти.
Как тогава тези неща се решават без твое съгласие?  #Crazy

Разбира се, не съм съвсем на ясно със ситуацията, но на твое място бих вдигнала скандал на свекървата и мъжа ми, бих поискала телефона на лелята и бих и обяснила лично, че не мога да я посрещна това лято.

Не мога да си представя аз как бих издържала чужди хора около мен в момента  #Crazy

# 151
   Като гледам как се множат дечицата в темата, ме обхваща едно напрежение - аз още се моткам
и чантата ми за болницата не е готова... Simple Smile Днес ме сюрпризираха килограмите на беба - 3,700  Shocked,
а аз се бях притеснила, че е малка, защото вече не ми расте много коремът.
   А освен това - от днес съм вече и горда леля на голяяямо момче - милата ми сестричка роди!  Heart Eyes

# 152
Здравейте, момичета!
Честито на родилите мамчета! Да са им живи и здрави![
/size][/color]
И аз да напиша нещо най-после, че от няколко дни съм започнала едно чистене и пране на бебешки дрешки, не мога да се спра.  prostorТози път реших да не купувам много дрехи, нали има от каката. Ама как да не купиш, като са толкова сладки.  girluu  ladyuu  girluu И със старите /които могат да се използват / от каката станаха доста за пране. И чаршафчета, и одеялца, и пелени изпрах няколко, че не знам в болницата какво ще ми искат. А и времето не се знае какво ще е , да си имам няколко чифта готови.
Това, което пишете за болките ниско  в корема и аз ги имам. Това са подготвителни контракции. И аз доста се поизплаших като ме заболя, защото първия път като раждах нямах такива. Или поне не ме е боляло толкова силно, както сега.

# 153
ЧЕСТИТО НА РОДИЛИТЕ МАМЧЕТА! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ! Tada  Party Time  Party Time    costumed034 newsm18

# 154
  • София
annamarinova , честит ти племенник!  Hug Жив и здрав да е! [/color] Леле колко хубаво - да бременеете заедно със сестричката ти!  Heart Eyes
bebon , наистина много ужасна ситуация. emelle  ти е предложила нещо разумно - таткото да вземе думата. А аз бих реагирала и като honey в случая - просто им казваш! То на нахалните хора човек понякога трябва да им подскаже как да се държат!  Crossing Arms

# 155
Здравейте, момичета!
И ние днес бяхме на преглед и на запис на тоновете. Записът беше добър, но от УЗ докторката каза, че са започнали да намаляват околоплодните води и утре пак ще ходя на запис на тоновете. Тогава ще ми кажат дали ще ме оставят в болницата или не. Ама то и не остана де, терминът ми е след 3 дена Shocked и бебчо явно вече ще иска да излезе.

Бях се записала и за лекцията на "9 месеца" за утре, ама явно няма да дойда. Приятна лекция на всички, които ще ходите. Дано всичко да мине добре при нас утре Praynig

Колкото за изписването и аз мисля, че трябва да присъстват само най-близките хора - родителите, братя и сестри. Ще имам нужда да се адаптирам както аз, така и бебчо, така че приятелите по-нататък ще ни видят.

Приятна вечер и успех на всички!!! До скоро

# 156
Здравейте за последно днес. Да ви направя една виртуална почерпка, защото днес правим 5 месеца откакто сме семейство.  cook beer beer beer[
 1dating
По отношение на изписването, мисля че освен мъжът ми, двете му дъщерички и моите родители, други няма да има. Мама ще остане при нас известно време, защото трябва да ми се покажат някои неща, а и кой друг освен мама ще го направи най-добре?
Тази нощ ще е по-хладно и се надявам да не се будя. Пожелавам ви го и на вас. Лека нощ и сладки сънища. smile3524  sleepuu newsm46/color]

# 157
  • София
    Bebon, нямам думи просто за нахалството на тази жена. Аз напоследък съм адски изнервена и се карам с хората за най-малкото нещо, напрово незнам как бих я изтърпяла. То вече се чудя и дали с мама бих се разбирала в това състояние в което съм, а пък с чужд човек изобщо няма шанс. Надявам се да схване ситуацията и да отиде при свекърва ти поне.
    Аз да се похваля днес бях на преглед и всичко е наред с бебките. Надявам се ако не до 16-ти поне до началото на август да изчакат, за да се върне моята лекарка.
    Има ли някой които ще ражда около 16-ти в Света София и мисли да си вземе двойна Вип стая. Знае ли как стои въпроса с тях, май не може да се запазват нали?
    Приятна вечер на всички и надявам се да успеем да поспим тази нощ Praynig

# 158
  • София
    Еи това вече ме вбеси. Става въпрос за приетия на второ четене закон за това платеното майчинство да е до 9 месечна възраст на детето. Днес е имало обсъждане на детайлите и ето какво са измъдрили нашите държавници.
"За завареното положение Христосков ми каза, че тези, които родят през 2006г. и на 1-ви януари не са им изтекли 135 -те дни - ще взимат 9 месеца, ако са им изтекли не. "
    Познайте от три пъти в коя група влизаме ние  Simple Smile Тъкмо се бях зарадвала че може и да взимам известно време малко повече пари от 160 лв на месец за две бебета ама не би!  Shocked

# 159
Кайли, честито за изпита и късмет на следващите сесии.
Кабив, дано мъжа ти се оправи по-бързо,  Praynig че знам колко е гадно, к` трябва и за него да се притесняваш. Ще чакаме да се включиш по-скоро с добри новини.
Вал, малката Алекс   bouquetе истинско съкровище, радвам се че сте добре и сте си вече в къщи.
Снежко, памперсните пелени са нещо като памперси, но се поставят под дупето да не отичат чаршафите, продават ги в аптеките, имат размер /или поне тези, к` аз си купих~80/50см/.
Бебон, не знам как издържаш, аз и без това съм мн. изнервена, и ако някой така ми се натресе ще го изгоня най- вероятно, но като има хора, к` не се усещат то направо им се казва, както и момичетата са казали не си хотел, а и очакваш бебче в къщи и точно сега имаш нужда от собственото си пространство и спокойствие. А и мъжа ти да вземе малко отношение по въпроса. Аз дори незнам, дали след раждането ще търпя хора около мен, дори и майка ми, а камо ли натрапници, дошли да си разкарват задника. #2gunfire
Анамаринова, чести племеник да ти е жив и здрав  bouquet
Дидика, честито, и благодарим за почерпката, само щастливи мигове занапред  bouquet

# 160
  • София
vesi77, и  на мен едната ми баба ми заръча всички тия неща със свететната водичка да ги правим, че било хубаво за детето, още като се почви първото ни дете, но ние с мъжа ми нали не сме много по християнски нищо подобно не сме правили, защото аз бях против да слагам в очите на детето от вода с неясен прозиход, пък макар и свететна...
Абе всеки си решава какво да прави Simple Smile
При нас мисля само най-близките да дойдат(нашите родители и братята и сестрите ни) и да хапнат по някой бонбон и сладчица. То никой няма време да организира големи приеми на гости. По-нататък един по-един ще идват останалитв да видят новия човек Simple Smile

# 161
Добро утро!След малко трагвам на конултация като се варна сам на о4ет Peace,мпя бебо полседния пат наистина не се бе6е обарнал Rolling Eyes,дано сега да се е обарнал ина4е 6те ме ма4и много,Целувки  bouquet

# 162
Добро утро и от мен!От 2 часа само се въртя в леглото и не мога да заспя.Най-накрая реших да стана и да запо4на деня си .Ще си пия кафенцето пред компютъра.После възнамерявам да отида на лекцията на сп."9 месеца".ПОследно повикване на други желаещи....  Hug
Наистина ще е хубаво ако има и други моми4ета и се видим на живо.Поздрави на вси4ки! Hug

# 163
Добро утро мамчета!!!!
Bebon няма ли кой да обясни на тази ЛЕЛЯ как се ходи на гости и кога. Така ме изби на съдизъм като го прочетох това нещо, че направо -  smile3516 smile3515 smile3511 fight. А твоя мъж или свекито нямаха ли какво да кажат по въпроса на нахаЛЕЛИТО????
Kaili честито ти студенство!!!!
Kabiv стискаме палци  мъжът ти да са възстанови много бързо!!! Сигурна съм, че всичко ще е ОК!!!
анна м. честито ти племенниче!!! Да ви е живо и здраво!! smile3525
didika честита ви почти половин годишнина!! Пожелавам ви само хубави семейни моменти!!!!!
Честито на  всички мами с нови придобивки!!!

Аз имам един въпрос: Ако случайно някоя от вас пие  Ferro-Folgamma дали знае дали преди или след ядене трябва да се пие и дали само на мен ми става лошо от тези хапчета???????
Хайде чао за сега от нас!!!!
Като се върнем от ЖК ще пишем пак как сме????
Целувки по тумбаците!!!

# 164
Ако случайно някоя от вас пие  Ferro-Folgamma дали знае дали преди или след ядене трябва да се пие и дали само на мен ми става лошо от тези хапчета???????
Хайде чао за сега от нас!!!!
Като се върнем от ЖК ще пишем пак как сме????
Пие се след хранене PeaceАз не съм забелязала д ами става лошо от тях Thinking,а по принцип трудно пия каквито и да било хап4ета.Сигурна ли си 4е не е от нещо друго? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт