Отговори
# 165
добро утро!

снощи бях на жк, оказва се че пъпната връв  е преметната през едното рамо на беба, тоест много близо до главичката. може затова да са лоши тоновете, тъй  като при раждането може да се усука и да го задуши. Ако стане така направо ме режат секцио за да не рискуват беба. стискайте палци!

# 166
Добро утро и от мен!

Снощи не ми остана време да се отчета след консултацията,че татенцето беше окупирал компютъра. Rolling Eyes Ние сме добре,даже ехографа ме изкарва 2 седмици напред, но това не е проблем. Пусна ми изследванията и днес ще ходя до лабораторията да ми вземат кръв. Следващия път ще ми даде и направлението за болницата.
Зъболекаря ми извади парчето от зъба което се клатеше,но каза че след като родя ще успеем да го оправим и няма да се налага да го вадя. А тъкмо този зъб лекувах януари месец като разбрах че съм бременна. smile3516

didika честит юбилей! Другия месец с малкия подарък да посрешнете и 6 месеца. smile3525

анна м. честит ти племенник. Да е жив и здрав! Скоро и ти да ги зарадваш с беба!  bouquet

Kristianna стискаме палци всичко да мине леко и да няма проблеми с бебчето. Ако няма кой да ти бъде "щъркел" мога да ти пратя моя номер на ЛС. Аз съм за края на месеца и не мисля че ще бърза бебчето ми. Hug

Това е засега от мен! След лекцията може да разкажетенакратко за какво става дума. Wink
Днес се очертава поредния горещ ден. Пазете се много и чакаме новини за нови бебчета.
Целувки по тумбаците!  love001

# 167
  • у дома
Добро утро мами  Hug
относно изписването, както дойде  Simple Smile т.е. не е ясно колко хора и приятели ще решат да дойдат  Rolling Eyes може пък и никой да не дойде, ние с бебчето едва ли ще имаме думата  Mr. Green за влизането вкъщи, знам че майката и бебчето трябва да влезнат първи  Simple Smile моето пъпче се е разтегнало и сега е плоско, а преди ми беше вдлъбнато  Laughing и стрии си имам на дубето  #Cussing out  spinki, чертата на корема ми се появи още в първите месеци, над пъпчето и под пъпчето  Simple Smile Kaili, честито студентство  Hug  ти си герой   bouquet bebon, просто нямам думи  #Cussing out  Kristianna  и ние се снабдихме с креватче и шкаф от Дибо, страхотни са  Party за което много благодаря на Kabiv, защото от нея разбрах за тази фирма  Hug ellenka и emelle, благодаря ви за подкрепата  Hug  на шега изпратих снимка  Mr. Green  аз нищо не съм поставяла под дупето си, за да предпазим матрака от евентуални последствия  Mr. Green miss_74 и аз налитам много на сладоледа  Embarassed относно дрешките - бабата се е заела с тази задача, пране гладене и всеки ден докладва какво е свършила  Mr. Green Обърквация, ние взехме матрак тип сандвич с кокос  Peace AndyB, ние затова взехме сравнително малка миялна, за 8 комплекта  Laughing пък ще видим  Mr. Green  tedi79, дано екшъните спрат покрай теб  Praynig  Hug didka25,стискам палци всичко да е наред  Praynig и при всички останали мами  Praynig  Praynig  Praynig didika, благодаря за почерпката  Hug  обичайте се   Heart Eyes Aila, моят термин е на 12-ти, но кога бебока ще тръгне да излиза не е ясно. аз също ще искам да съм в двойна вип стая, но наистина не се запазват предварително. когато му дойде времето и са те приели за раждане те питат в каква стая искаш да бъдеш, ако има свободна те настаняват, ако няма - настаняват те в друга стая и като се освоби желаната от теб те местят.  Hug
ох, пак се отнесох, ама то ми стана навик  Mr. Green ние почти поприключихме с ремонта, ще докладвам когато всичко е готово  Peace а иначе жегата ме мъчи вече много, краката са ми страшно подути, пръстите на ръцете също  Sad  но остана още малко, ще потърпим  Peace  
целувки на коремчетата  Heart Eyes

# 168
Добро утро и от мен!   bouquet
Явно повечето мами са на училище със сп. "9 месеца".  Laughing Ще чакам да разкажете като се върнете! И аз след обяд съм на ЖК. Този път ще ходим с вуйчото  Laughing оттам ще се пуснем малко по магазините!
didika честит семеен празник! да имете още много такива!   bouquet
Дано и днес се появят бебета! Сетих се че Pepper не е писала скоро. Нейното секцио не беше ли планирано за 20 юли!  newsm78
Ами какво друго щях да пише не се сеща. Лек ден на всички!   bouquet

# 169
Добро утро!

Това беше най-ужасната нощ за бременността ми... Вчера няколко пъти се качвах и слизах пеша до 7 етаж, после се разхождахме, вечерта с мъжа ми се гушкахме (съвсем не невинно) и като капак ядох ананас.
Вместо контракции обаче си докарах болки в кръста и краката и тежест в корема и тотално безсъние  Crazy.
Цяла нощ обикалях стаите, висях под душа и даже по едно време сутринта взех да обмислям идеята дали да ида до болницата  Thinking Тази мисъл явно ми е подействала приспивно, защото заспах, събудих се след 3 часа и болежките значително са намалели.

Все пак си мисля да ида на запис на тоновете в Шейново, защото всички доктори, които посещавах досега, са в отпуска... Искам да помоля някое от момичетата, които ходят там на консултация, да ми обяснят на кратко къде са кабинетите и как се процедира, защото досега не съм дори приближавала тази болница  Laughing

# 170
honey какви ги вършиш такива!  Laughing Май много ти е писнало и искаш да раждаш (не че аз не искам де)! Ама малко по спокойно го давай! То бебето като не исак да излиза сега остави го на мира малко! Laughing

# 171
Kaili   Hands Clap omm Hands Clap Flowers Bouquet Браво Браво Честито Зная как се взимат изпити по време на браменност и знам, че не ти е било лесно, но си е заслужавало!!!!
Kabiv Стискам палци на мъжа ти и на теб всичко да мине благополучно!!!
vesi77 Благодаря за инфото какво се прави на изписването! Мисля да го разпечатам това и да го дам на свеки да го направи, докато аз съм в родилното. Ние живеем със свекърите все още и предполагам, че те ще се ангажират с посрещането на гости. Не мисля да има много хора, но като познавам свекърва ми тя със сигурност ще викне кой ли не! Е аз смятам като се приберем да се усамотим с бебо в спалнята пък който си е канил гости да си ги посреща!!!
annamarinova Честито племенниче голяма радост са и те!!!
didika  Честит празник!!!  bouquet
Kristianna Стискам палци всичко да е наред не се притеснявай сигурна съм,  че бебенцето ще е добре!!!
Bebon тегли и едни майни на тая леля!!! По принцип съм кротък човек и нямам такива остри реакции винаги гледам да съм тактична, но само като чета това което става у вас се вбесявам и ми иде аз да и се обадя!!! Извини ме, че съм толкова остра към роднините ви, но това си е голям ангажимент, а точно сега ти се нуждаеш от спокойствие! Не оставяй нещата така, а направи всичко възможно да не ги приемаш у вас!!!
Ние с бебо сме добре имам доста често контракции, но никакви изгледи засега да излизаме! Вчера взехме пердето за спалнята и стана много уютно! Ходихме и по магазините за мобилни телефони татито иска да ми направи подарък - нали ще му родя мъжко stork-boy newsm32 , но пък то не се знае до последно!  Mr. Green
Това е от нас дано всички сте добре!!!

# 172
Добро утро и от мен smile3503Как сте днес? Аз да се похваля - тази нощ не съм ставала нито веднъж. След малко ще излизам, смятам да сляза до консултацята пеша. Живея до правителствена и до 14 поликлиника ще отида през парка. Така ще събера и малко хлад smile3503. Ще слушаме тоновете само, но може и да ми кажат нещо ново. После ще разкажа. Извадила съм списъци с адреси на магазини и събота и неделя ще ходим да търсим количка и столче за кола.
Краката ми са ужасно поддути. Горната част на ходилото ми е като на свинче..smile3511
 Kristianna , не се притеснявай, бебенцето е наред и всичко ще бъде така. А и то явно е активно милото, ще излезе някое спортно бебче.
Приятен ден и до по-късно.

# 173
Здравейте и от мен момичета. Didka и аз пия Феро-фолгама,пие се след ядене,на мен не ми става лошо /даже добре ми действа-хемоглобина от 110 ми се вдигна на 120/.Didika честит празник  newsm51,при мен положението с краката е абсолютно същото,вече нося чехлите на мъжа ми smile3532.Вече си изгладих  дрешките и ги подредих,ама май съм съм се поуляла с купуването,все ми се струваше че са малко,а сега като ги изгладих май доста съм взела HugОф навън е адска жега а пък аз след един час съм на консултация,дано да не ми стане лошо,че съм с ниско кръвно,ама пък иначе нямам търпение да видя пак бебчо Joy Joy JoyМомичета и последно да Ви питам-Вие купували ли сте пелени и ако да по-колко?-че някои мами ми казват,че са взимали,други че нямало нужда,а аз в събота ще пазарувам последно та искам да съм наясно newsm78.
Това е засега от мен.Приятен ден и се пазете newsm10 newsm10 newsm10.

# 174
miss_74 аз купих 3 комплекта пелени от "Илиенци" на Брезовско шосе.Струват 5лв. , а могат да се ползват и за постилане когато преобличаш бебето или да подложиш под главичката да не цапа чаршафа, също така и за постилане на количката. Прецени сама дали ще са ти нужни.
Носи си бутилка с вода като излизаш в жегите и пий често.

totelly малката Кая е голяма сладурана. Иска ми се да и нахпя бузките. newsm62

# 175
Мерси за бързия отговор Kaili Hug.В събота ще съм на "Илиенци" и ще си купя.Водичката ми е в хладилника и след малко като тръгна си я взимам с мен JoyА между другото видях,че си от Пловдив -от кой квартал си?.

# 176
Включвам се по повод  пелените
В списъка за сака за родилното ди имаше и си купих 3комплекта- 2бархетни и 2тензухени са в комплект. Изпрах и ги гладих от двете страни, а сега чувам че в родилното слагали на детето техни работни, като ти вземат твоите. 

Големи горещини прогнозират тези дни, пазете се!

# 177
  • Sofia
[Bebon тегли и едни майни на тая леля!!! По принцип съм кротък човек и нямам такива остри реакции винаги гледам да съм тактична, но само като чета това което става у вас се вбесявам и ми иде аз да и се обадя!!! Извини ме, че съм толкова остра към роднините ви, но това си е голям ангажимент, а точно сега ти се нуждаеш от спокойствие! Не оставяй нещата така, а направи всичко възможно да не ги приемаш у вас!!!
newsm10 newsm10 newsm10

# 178
Момичета днес ми е доста напрегнато.Довечера ще ходим при чичо доки на преглед-ще ме проверява за разкритие(т.е ще ми прави гинекологичен преглед ) и ми е доста неприятно и притеснено.И освен това ще определяме и дата за секциото -вече наистина доста ми тежи и почти нищо не мога да свърша от което пък се изнервям доста.
Стискайте палци всичко да е ок и ще ви пиша по късно з акога сме определили датата,аз лично си мисля че ще е за другата седмица newsm78-предчувствие някакво не знам.

# 179
   Я да ви питам аз - какви са тези комплектчета платнени пелени - какво съдържа този
комплект? Заръчала съм на майка ми да донесе (не съм в БГ, а в Германия) да ги пробваме.
   vesi77 и други с подобни притеснения - не се шашкайте от гинекологичния преглед -
на мен ми го правят всеки път, когато отида на преглед, от самото начало на бременността.
Не съм забелязала да боли или да е неприятно и винаги си получавам информация за мое
успокоение, дали е затворена или скъсена шийката. По-неприятното беше вчера - вземането
на "съдържание"  Laughing от ануса за изследване за стрептококи. Но който от вас си е правил
здравна книжка за работа, вече го е преживявал.  Laughing
   Много е хубаво наистина да си бременееш заедно със сестра си и да се радваш на племенник,
обаче още по-хубаво щеше да е, ако не ни деляха 2200км и почти една година до следващата
ни среща.  Cry
   Хайде бебетааа, идвайтеее!   Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт