Отговори
# 60
val_stef Добре дошла отново при нас! Добре дошла и на малката принцеса!!!
Радвам се, че сте добре и с нетърпение чакаме да разказваш с подробности, когато ти остане малко свободно време!!!

# 61
  • София
    Честита дъщеричка на адашката Мария, да е жива и здрава и много хубаво име сте избрали  Simple Smile
    val_stef радвам се, че вече сте си в къщи, вярвам че скоро ще свикнете и двамата и ще имаш малко време и за нас, за да ни даваш съвети как и ние да се справяме успешно  Wink
    Някой да има новини или да знае какво става с pepinka  Thinking

# 62
ЧЕСТИТА ЩЕРКА НА МАРИЯ и семейството й   bouquet  bouquet  bouquet Да е жива, здрава и мнооооооого да ги радва  Heart Eyes
ВАЛ Добре Дошла на теб и твоята принцеска Али  Heart Eyes
Чакаме с нетърпение разказа ти !!!

# 63
Най-после в къщи, браво на вас val_stef . Бързо възстановяване и много усмивки покрай бебето.

# 64
  • София
Честити рожби на Lorexa, Totelly, Galia_82,Val_stef, mmaria !   newsm51
Да са ви много здрави и да растат много щастливи малките слънца!!!

Имаме и още едно бебче  newsm44:

Честит син, NANA 77 !!!   newsm51 baloni

роден днес в 9:07, 4,340 кг, 54 см

# 65
ЕТО ЧЕ И ЕДНО МОМЧЕНЦЕ СЕ ПРЕСТРАШИ ДА СЕ ПОКАЖЕ! Joy smile3501
ЧЕСТИТО НА NANA 77 ! ДА БЪДЕ ЗДРАВ И ПОСЛУШЕН ЮНАК НА МАМА И ТАТИ! МНОГО ГОЛЯМ СЕ Е РОДИЛ!  Hug smile3525 newsm44

VAL_STEF добре дошла отново сред нас. Очакваме разказати с нетърпение когато малката красавица ти остави свободни минутки. Hug

# 66
  • Sofia
ЧЕСТИТО mmar!!! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВ МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА ИРМА! newsm51

val_stef, добре дошла отново при нас!
navramova, и аз съм много доволна от д-р Йончев!
honey, мисля, че е нормално по-малко да усещаме бебоците, защото им става доста тясно и няма накъде да шават.

Преди малко се прибрах и съм леко скапана. След Училището обикалях из центъра, видях една приятелка и после отидох до Люлин 9, защото там имало борса "Калина" със стоки на Комес. Е, не ходете там! Натъкнах се на заключена врата със звънец. След като звъннах, излезе един чичко и ми обясни, че те произвеждат и не предлагат на дребно, а само на складове. Не разбрах точно какво шият, но в случая няма значение, така или иначе предлагат само на едро. Обясни ми, че в страни от борсата има магазинче и там има стоки на Комес. Отидох, но вече нямах желание да пазарувам, защото бях адски изморена.   Сега ще си чета новия брой на 9 месеца.
Това е за сега от мен.

# 67
Честито момченце на  NANA 77 Голям юнак Бравооо!!!
Да им е жив и здрав и да радва много всички!!!
А как е родила тя  - нормално или секцио? Защото бебо е доста едричък!!!

# 68
Лелееее..какъв голям мъж се е родил smile3504 baloniЧестито бебче NANa77
Да е жив и здрав и да слушка мама и тати.
Добре завърнали се на Вал и малката кукла.Бързо въстановяване,че да пишеш повечко newsm51

# 69
Честито на мама Мария и на Нана77  , какво голямо бебче - да са ви живи и здрави и много да ви радват!!! stork-girl stork-boy newsm10

# 70
Здравейте,момичета!
Искам най-напред да 4еститя рожбите на mmar и NANA77.Да са ви живи и здрави и мнгоо да ви радват.А на мамите- бързо  и леко възстановяване.Чакаме ги да разкават!
Добре дошла отново сред нас и на Val Stef.Радвам се 4е ве4е сте си вкъщи и вси4ко е наред с теб и беб4ето.
АЗ току що се прибирам вкъщи и съм "живия труп" CrazyСтрашно ми е горещо и много уморено.Цял ден обикалям напред-назад по разни зада4ки.Сутринта пих кафенце с една приятелка и бебока й,после се срещнах с друга мама и нейния бебок,от там ходих да си взема дби ес ем-а от сервиз,само дето не беш е готов #Cussing outНе могли да се справят с проблема и го пратили някъде другаде.Е- да ме бяха попитали дали искамда го пращат където и да е .Сега ще трябва да 4акам до на4алото на другата седмиц( евентуално).А в този момнет- хи4 не ми е до това.КАкто и да е - ядосах се и реших най-накрая да ида и да купя кошни4ка за кола,4е само се каня от няколко дни.Отидохй до прословутия склад на Чиполино на ИЛиенци- и останах страшно разо4арована.Имаха една единствена кошница и то от по-стария модел,имаха 3 активни гимнастики,2 стол4ета за хранене. и никакво желание да ти продадт каквото и да било.....абе- пълна скръб.Само дето се разкарвах до там и се набутах за паркинг Wink
Относно лекцият на сп."9 месеца" Blushможе да ми се смеете,ама- по4ти я забравих. ooooh!Станах сутринта към 7 и нщо и се запо4на едно мотане и пиене на кафета...... и през цялото време си мислих какво щях да правя ThinkingСетих се за телефонния сервиз,но- дотам с идеите ooooh!Накрая в 9.40 ми проблесна но..ве4е беше късно.В четвъртък мисля да си запиша в органайзера,4е то това моето  си е жива заплесия Crazy
Елиона,ти съвсем слу4айно ми подсказа за новия брой на 9 месеца.Отивам след малко да си го купя Laughingи мисля да отдъхвам на хладни4ко вкъщи.За днес спирам с обиколкоте.
Поздрави на вси4ки! Hug

# 71
Здравейте мами,
mmar Честита рожба, да ви е жива и здрава Ирма,много да ви радва!  bouquet  bouquet  bouquet
nana77Честито и на вас!Голям юнак е излязъл,да си расте все така за радост на мама и тате!  bouquet  bouquet  bouquet
Val_stef радвам се че пак си сред нас! Hug Hug Hug
Аз днес ходих на училището,ослушвах се ,оглеждах се,но нали ми беше за 1ви път, не посмях да заговоря никой,иначе беше много интересно, а и имаше подарък шише Avent 260ml. Simple Smile
Сега се готвя да отида на среща номер 2-Младост!

# 72
здравейте мамчета,е-хееееееееееееее днес си имаме две бебчета
ЧЕСТИТО НА  МАМА МАРИЯ И НАНА77-да са ви здрави малките слънца бързо да се възстановявате и да идвате тук да разказвате и помагате със съвети(ЧЕСТИТО И НА ТАТКОВЦИТЕ ,че тях май все ги пропускаме в поздравленията)
Вал добре завърнали се   bouquetсега се радвай на малката принцеса и почивай повече а ние ще чакаме да разказваш
емелле линка който пусна вчера за тортата-благодаря направих я и е страхотна-много лека и свежа
сега да се отчета макар че то няма много  Sadпрегледа при доки трая само 5 мин колкото да чуе тоновете и да каже че всичко е наред-а така се надявах да има някакви признаци за скорошно раждане Crossing Armsпитах и за епидурална упойка но както си и мислех не ми я препоръча защото специалистите тук били малко и трудно било да ги ангажираш .викат ни чааааак другата седмица за вагинален преглед и се надявам тогава да имаме повече яснота  иначе и аз и таткото ставаме все по-нетърпеливи,дори той се навива да идва с мен на дъъълги раходки(след като е работил цял ден).тук привечер подухва ветрец и е много приятно за разходки,но докато дойде това време денят е  мнооого тягостен и дълъг.
стана дълго извинете ме.целувки Heart Eyes

# 73
Момичета, моля да ме извините Blush
Голям бременен мозък съм ooooh!
Името на заведението, в което ще правим днес срещата в Младост е Джимис, а не Мърфис. Не знам какво съм се объркала, че съм го писала и два пъти. Става въпрос за сладоледения салон в Нова Деница...
Знам за днешните бебчета, ще честитя после на всички мамчета подобаващо, но сега отивам да подремна за няколко минути, че после трябва да тръгвам за срещата.
Още веднъж, много извинявайте за заплеса Embarassed

# 74
  • у нас
Валкааааааа,добре дошла миличка Hug.Как се радвам,че се завърна Heart Eyes.Малката Александра е голяяяяяяяяям бонбон.Направо да я схруска човек Mr. Green.Хайде ще чакаме да разказваш по-подробно,всъщност аз знам историята,но мамчетата чакат с нетърпение пресни разкази.

Честито малко-голямо мъжле на НАНА77.Да и е жив и здрав и много послушен..Хайде първото момченце се предаде,чакаме и другите вече.

Общи условия

Активация на акаунт