Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали водите ми изтичат и какви са симптомите на раждането?
Какви са цените на количките Maxi-Cosi и къде мога да ги видя?
Какви са препоръките за крем за торта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали водите ми изтичат и какви са симптомите на раждането?
-
Какви са цените на количките Maxi-Cosi и къде мога да ги видя?
-
Какви са препоръките за крем за торта?
-
Какви са препоръките за изпотяване при високи температури?
-
Какви са препоръките за сглобяване на мебели?

:

Страшно ми е горещо и много уморено.Цял ден обикалям напред-назад по разни зада4ки.Сутринта пих кафенце с една приятелка и бебока й,после се срещнах с друга мама и нейния бебок,от там ходих да си взема дби ес ем-а от сервиз,само дето не беш е готов
Не могли да се справят с проблема и го пратили някъде другаде.Е- да ме бяха попитали дали искамда го пращат където и да е .Сега ще трябва да 4акам до на4алото на другата седмиц( евентуално).А в този момнет- хи4 не ми е до това.КАкто и да е - ядосах се и реших най-накрая да ида и да купя кошни4ка за кола,4е само се каня от няколко дни.Отидохй до прословутия склад на Чиполино на ИЛиенци- и останах страшно разо4арована.Имаха една единствена кошница и то от по-стария модел,имаха 3 активни гимнастики,2 стол4ета за хранене. и никакво желание да ти продадт каквото и да било.....абе- пълна скръб.Само дето се разкарвах до там и се набутах за паркинг
може да ми се смеете,ама- по4ти я забравих.
Станах сутринта към 7 и нщо и се запо4на едно мотане и пиене на кафета...... и през цялото време си мислих какво щях да правя
прегледа при доки трая само 5 мин колкото да чуе тоновете и да каже че всичко е наред-а така се надявах да има някакви признаци за скорошно раждане
питах и за епидурална упойка но както си и мислех не ми я препоръча защото специалистите тук били малко и трудно било да ги ангажираш .викат ни чааааак другата седмица за вагинален преглед и се надявам тогава да имаме повече яснота иначе и аз и таткото ставаме все по-нетърпеливи,дори той се навива да идва с мен на дъъълги раходки(след като е работил цял ден).тук привечер подухва ветрец и е много приятно за разходки,но докато дойде това време денят е мнооого тягостен и дълъг.