Отговори
# 75
Най-после един малък мъж!!! Да е здрав и силен. Да носи радост на мама и тати!!!
velmar нали ти питаше преди няколко дни за разходка и среща в Южен парк? Ако има и други мами желаещи можем да си устроим среща.

# 76
velmar нали ти питаше преди няколко дни за разходка и среща в Южен парк? Ако има и други мами желаещи можем да си устроим среща.[/color][/b]
Да- аз бях ентусиаста.И още съм де WinkАко има желаещи- с удоволствие ще си разходим коремите LaughingДавайте предложения за ден и 4ас и...строй се- преброй се Wink

# 77
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА ммар!
   bouquet
ЧЕСТИТ ПРИНЦ НА нана77!
   bouquet
Да са ви здрави бебоците и само радост да ви носят!    bouquet
А на вас мами бързо възстановяне!

# 78
Честито на mmar  и nana77!!!
Вал добре дошла !!!

Много хубави новини днес!!! newsm10 newsm10 newsm10

# 79
ЧЕСТИТ БЕБОК НА НАНА 77!!! ДА Е ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА ДА ПАПКА!!!! Grinning

Val_stef, ДОБРЕ ДОШЛА ОТНОВО!!! ИСКАМЕ РАЗКАЗЧЕЕЕЕ..... Grinning

# 80
Здравейте момичета,  не съм писала скоро ...ама чета всичко...
Първо - честито на всички мамчета които вече гушкат своите съкровища - да си ви живи и здрави!!!!!!!!!!
Ох не знам на мен какво ми става..ама каквото чуя и ми се прияжда Simple Smile та..не стига че онзи ден си писахме по ICQ-то с Aila за някакви манджи ..та готвих и аз ..ами влизам снощи във форума и какво да видя - торти..ужас, познайте какво правих днес следобеда!!!!!!!!
Така че моля ви за напред смилете се над мен Simple Smile то май само аз съм така тук....
Иначе сме добре със Бебчо, аз ще раждам в Шейново и аз при док. Йончев, освен ако младежа не реши да се ражда докато док е в отпуска.
Ами това е, знам 4е сега има среща на мамчетата в Младост, и аз съм близо..но страшно ме мързи да дойда...
Но нищо, Aila обеща да ви поздрави а и после ще разказва как е минало.
В същност има ли някоя мама от Младост 1  - Окръжна болница или районите...?

# 81
МОмичета, днес съм ....най-заплеснатия човек Crazy
Имам ми е един от именните  дни - лятна,или малка св.Анна.Чувствайте се почерпени виртуално!( само дето на зная как Embarassed)
И дано тази светица,покровителка на бременните и майките носи късмет на вси4ки ни! Hug
( Теди 79 - не се крий и ти Wink.......)

# 82
Хм....и аз бях забравила, че днес е Успение на св. Анна. Embarassed

Хайде и аз да почерпя с  по една студена биричка cheers newsm03

# 83
Привет мили момичета Grinning,
след дълго отсъствие и аз се включвам отново.
Първо да честитя рожбите на всички които са вече мами.
Ема-мъниците ти са страхотни ,толкова мънички и толкова съвършенни. Grinning
Lorexa страшно се радвам ,че всичко приключи благополучно и се радваш на малката красавица.
val_stef -дъщеричката ти е голяма красавица,а на тебе добре дошла отново!
Честито и на totelly,galiq_82 ,ммария, и Нана77.Да са ви живи и здрави рожбичките !

Честито на патерица и на всички мами които са празнували.
И на всички които празнуват днес.

Ние сме добре,имам болезнени контракции и по -много всеки ден ,но засега не са ритмични,но всеки момент очаквам да започне раждане.Бебка е доста едричка и преди две седмици беше 3,400-3,500гр.утре отново съм на преглед и очакваме мъника вече да е малко слонче Grinning
Всичко ни е приготвено и сега спокоино очакваме събитието ,най -вече каката много е ентусиаризирана и много ми си радва на коремчето и на бебчето в него.
Ами това е за сега от нас,утре след прегледа ще пиша пак и на кого да си пратя номера на телефона и той- съответно на мене за да мога да съобщя за събитието като му доиде времето?

# 84
  • София
Калоян на Nana 77 се е родил с планово секцио, понеже беше с главичката нагоре.
Ето снимка на Калоян:
http://www.darik.net/view.php?p=article&tid=1&id=77065

Между другото, сега говорих с Nana и тя каза, че следобед, при тях - в Окръжна болница, се е родил един юнак 5,390 кг и то по нормален начин !!!

# 85
ЧЕСТИТА принцеса на ммар!!!

ЧЕСТИТ ЮНАК на Нана77!!!

Да са ви живи и здрави и само с радост и щастие да ви даряват!!! На вас бързо възстановяване!

Честит имен ден на Velmar и AndyB и на всички останали, които празнуват днес!

Ние сме добре с бебчо, все още се спотайва и не иска да излиза Laughing, всеки ден си правим разходки. От време на време имам контаркции и болки ниско долу, но не са регулярни. Утре ще ходя на запис на тоновете пак и ще видим как е бебчо.

Чакаме да разказвате за срещата в Младост Grinning
Приятна вечер на всички и до скоро, надявам се с добри новини!

# 86
  • у дома
Здравейте отново  Hug
Да е жив и здрав малкия-голям мъж на nana77, който е медийна звезда вече  Mr. Green 
 Hug  Heart Eyes
Честит имен ден на всички мами празнуващи днес   bouquet
Kabiv, стискам палци на мъжа ти за операцията, да мине леко и бързо да се възстанови  Praynig
аз нямам сили за разходки  ooooh! а с мъжа ми така обичаме да ходим в южния парк, да поседим при патиците... но може би събота или неделя  newsm78  днес успяхме да купим последната голяма покупка за нашия дом - миялна машина  Laughing утре сутринта ще ни сложат ламината в детската стая, до края на месеца трябва да ни станат готови и пердетата  Party а пък в четвъртък ще ни докарат легълцето и шкафа за преповиване  Joy  просто нямаме търпение да си подредим стаята и да изчистим навсякъде, защото ми писна от този прахоляк   ooooh!  с бебока сме добре, краката са си ми подути от сутрин до вечер, изморявам се много бързо и пухтя като парен локомотив  Sick аз споменах, всеки понеделник ще ходя на консултация + запис на тонове (нищо не плащам за записите, цената си влиза в абонамента за ЖК). другата седмица ще отида на преглед при докторката, която евентуално ще ме изражда, ако бебока тръгне да излиза докато моята докторка е отпуска. дано устискаме да се върне  Praynig
ох, исках толкова неща да пиша.. но съвсем забравих какво още  Embarassed ааааа добре дошла на val_stef  Hug чакаме с нетърпение разказа ти, както и на всички обебили се мами досега  Hug
стискам палци на всички ни, нека мине леко и безпроблемно раждането  Praynig  Hug  дано всичко е наред с мамите, които имаха проблеми наскоро  Praynig  Praynig  Praynig
целувки  Heart Eyes
п.п. лелееееееееее какви големи бебчовци се раждат  Shocked да са живи и здрави за радост на мамите и татковците  Hug

# 87
Честито момченце на Нана! baby_neutral Най-после едно юначе да ни отсрами  bowuu Да е живо и здраво!

Честит имен ден, Velmar и всички именнички!  bouquet Пожелавам ви само хубави емоции, леко раждане и хубави, пухкави бебчета!

Ами каква стана тя, август още не е дошъл, а нетърпеливите бебоци започнаха да се появяват по едно-две на ден! Май отсега нататък в темичката ни ще пожелават честитките:)))

# 88
след тази женска серия дойде време за мъже!
Честито на nana77!!!Калоян е голям мъж и вече е с медийна изява!!!
Честит празник и на всички именнички! Хубав ден за бебета. Как ли ще завърши???
blueeye®, участваш ли в конкурса на сп.Моето бебе и аз?
забравих да се похваля - спалнята ни е готова. снощи прерязохме лентата в буквалния смисъл, тъй като в момента няма как по друг начин да я "осветим"

# 89
Вал добре до6ла мили4ка newsm51 ,Алекс е много сладка направо да и изям бузките newsm03.Нана77 4естит син наистина си едри4ак и много сладак smile3504 направо си маика героиня newsm10.Аз днеска ми се спи цял ден и имам леки контракции,болят ме тазобедрините стави направо труп smile3507,и вав вка6ти полудявам.Ани носи си сас здраве името cheers, и аз се казвам  Анелия и ми викат Ани ,ка4е и аз 4ерпя по една cook beer3та.Даге тати ми дади пари4кки да си купя подарак, spoko,искаь да си взема не6то за изписването, но на моето строино тяло не намерих ни6то.Цлувки 4акам за о6те бебоци smile3521.

Общи условия

Активация на акаунт