Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали водите ми изтичат и какви са симптомите на раждането?
Какви са цените на количките Maxi-Cosi и къде мога да ги видя?
Какви са препоръките за крем за торта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали водите ми изтичат и какви са симптомите на раждането?
-
Какви са цените на количките Maxi-Cosi и къде мога да ги видя?
-
Какви са препоръките за крем за торта?
-
Какви са препоръките за изпотяване при високи температури?
-
Какви са препоръките за сглобяване на мебели?
Ако има желаещи- с удоволствие ще си разходим коремите 

та..не стига че онзи ден си писахме по ICQ-то с Aila за някакви манджи ..та готвих и аз ..ами влизам снощи във форума и какво да видя - торти..ужас, познайте какво правих днес следобеда!!!!!!!!

а с мъжа ми така обичаме да ходим в южния парк, да поседим при патиците... но може би събота или неделя
днес успяхме да купим последната голяма покупка за нашия дом - миялна машина
а пък в четвъртък ще ни докарат легълцето и шкафа за преповиване
просто нямаме търпение да си подредим стаята и да изчистим навсякъде, защото ми писна от този прахоляк
аз споменах, всеки понеделник ще ходя на консултация + запис на тонове (нищо не плащам за записите, цената си влиза в абонамента за ЖК). другата седмица ще отида на преглед при докторката, която евентуално ще ме изражда, ако бебока тръгне да излиза докато моята докторка е отпуска. дано устискаме да се върне
Най-после едно юначе да ни отсрами
Да е живо и здраво!
,Алекс е много сладка направо да и изям бузките
направо си маика героиня
,и вав вка6ти полудявам.Ани носи си сас здраве името
та.Даге тати ми дади пари4кки да си купя подарак,
,искаь да си взема не6то за изписването, но на моето строино тяло не намерих ни6то.Цлувки 4акам за о6те бебоци
.