Отговори
# 90
  • у дома
blueeye®, участваш ли в конкурса на сп.Моето бебе и аз?
аууууу сега видях  Embarassed да, това е снимка от сватбата ни  : Embarassed

# 91
Здравейте момичета,

ЧЕСТИТО НА ММАР И НАНА77 
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ

Обърквация браво на теб за тортата.Я дай бързо рецептата като се събудиш. Wink

Не че се събуждам сега, но сега намирам време  , до сега месих питка за мама Simple Smile Понеже нямам време да ходя по центъра да й избирам подарък , реших да върна малко спомени. Като малка за празници и правех курабийки или кексове. Колко тенджери съм потрошила, ама мама винаги много ми се е радвала Simple Smile
Та рецептата е:
Продукти за млечния крем: 1л. пр. мляко, 12 суп. л. захар, 5-6 суп. л. брашно
Приготовление: Сместа се разбива хубаво да няма бучки и се вари при непрекъснато бъркане до получаването на гъст крем. Първо на слино, след това се намаля на 1. Продължителност на варенето около 25 мин. (Млечният крем може да бъде заместен с 1кг течен шоколад по избор бял или кафяв.)
Продукти за масления крем: 1 пак. бутер масло/250гр./, 2 ч.чаши пудра захар, 1 жълтък, 10 ванилии.
Приготовление: Крема се разбива с миксер докато стане пухкав, около 15 мин. След това към вече готовия маслен крем се прибавя по една лъжица от млечния /или течния шоколад/ и продължава да се бърка, докато се смесят двата крема.
Продукти за тортата: 2 пакета блатове, ядки 200гр., ром 50гр.,1 ч.чаша захар + 1 ч. чаша вода/ за сиропа/ , сметана за украса.
Приготовление: Блатовете се разстилат и нарязват според тавата която имате и в която ще правите тортата. Приготвя се сиропа от 1ч.чаша захар+1ч.чаша вода/които ври 10мин/и се заливат блатовете с врелият сироп, поръсват се с малко ром и се оставят да изтинат.Намазвате първия ред блатове, които са в тавичката с крем и поръсвате с начуканитеядки , след това поставяте следващите блатове пак мажете с крем, ядки. На последния ред заглаждате тортата и я приготвяте за украсяване, може със сметана, може с течен шоколад, може с каквото имате под ръка.

Аз пък не мога да спя и реших да стана в 5 часа и направих тутманик а закуска.

Хайде Наденце, твой ред е. Давай рецептата за тутманика, много обичам, ама не знам как се прави.

# 92
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЧКИ ДНЕС! СКОРО ДА СИ ГУШНЕТЕ ЖЕЛАНИЯ ПОДАРЪК!

Аз както винаги първо изпрах и после разбрах че е празник. Embarassed
Момичета с тези рецепти ме зарибявате и мен. smile3521 И аз искам рецептата за тутманик. Може да пробвам и тортата някой ден. Wink

Лека вечер на всички! Да спите спокойно. smile3524

# 93
blueeye®, участваш ли в конкурса на сп.Моето бебе и аз?
аууууу сега видях  Embarassed да, това е снимка от сватбата ни  : Embarassed
пуснах един глас за теб.Успех!!!
ако има други мами нека се обадят
Вал, добре дошла отново сред нас! нямам търпение да прочета преживяното от теб! Бебка и много сладка /пу-пу/. да ви е жива и здрава и на първо време много да спинка и папка

# 94
Здравейте момичета.Честит син на Нана 77 newsm51.Е днес казах,че вече е време за момченце и то взе че се появи smile3501.
Val добре дошла отново сред нас Flowers Bouquet
За отчета -днес си взех и последните кръвни и микробиологични изследвания и за моя радост всичко е ок. JoyВ петък съм на консултация и ще си взема цялата папка с изследваия и се започва голямото чакане HugОтносно крачета и моите са като козунаци и няма минаване,само сутрин за около час съм добре и после пак се надувам,но още малко остана. :bowuu.
Приятна вечер на всички и доскоро newsm44.

# 95
Ей,какво правите с тия кулинарни шедьоври.Аз съм скарана с кухнята BlushИмам огромното желание ,но- само с мерак не става.Ще вземете да ме запалите по кулинарията и под ваше влияние да се втурна и аз  :lol  chef Ние с таткото преди малко ве 4еряхме и след малко ще гледаме някое филм4е.Добре 4е се разхлади ,4е нещо не мога да издържа на тези жеги CrazyПО цял ден ходя гола из къщи Blushи пак ми е горещо.Утре ще ходя да ангажирам педиатър за бебка.Доста се 4удих и все проу4вах,но- накрая ,по препоръка на една приятелка,която скоро стана майка,ще избера нейнат педиатърка.А и ми е наблизо.Дано не се налага,но...ако нещо не ми изнся- имам право на смяна и друг избор WinkСледобед ще ходя в Шейново на запис на тонове и да видим колко е порасла бебка за последните 5-6 дни ,4е от това зависи дали ще раждам нормално или секцио Rolling EyesАз май ве4е клоня към секциото.Утре се надявам ве4е окон4ателно да решим с доктора как в най-добре според ситуацията.
Хайде- спирам с писането( за сега Wink)

# 96
Честито на новите мами ,ето че и момченца взеха да се престрашават Simple Smile
Добре дошла на Val-Stef отново при нас ,нека Алекс е най послушното бебе.
Иначе при нас всичко е добре ,бебчо оше не е решил да излиза,в четвъртък съм пак на лекар и да видим какво ще е положението тогава.
Лека вечер на всички и много целувки по коремчетата и на вече родилите се бебчета  Simple Smile

# 97
  • София
Здравейте, мами!  Hug
Честита принцеска на ммар! Да ви е жива, здрава, много послушна и да носи много щастие на всички ви!
Честит голям мъж на Нана77! Ето първото ни известно бебе!  Wink Да е жив и здрав и много да ви радва!  Hug
Добре дошли на Вал и Тотели!
Честит имен ден на всички Ани-та, велмар , появих се и аз да черпя  Wink cook beer cheers
Кабив, успешна операция на таткото!  Peace
Мама Марго, аз не съм била днес на лекцията, но може да се ориентираш друг път по снимките от срещите! Недей така срамежливо! (не че аз не съм същата, де  Blush)
АндиВ, наистина заслужавам  Naughty , но днес се успах пак!  Blush Вчера цял ден прах дрешките на бебчо (на ръка, голяма глупост, повече не бих се подлъгала, просто бях като пребета и очаквах да почна да раждам през нощта, но ми се размина) и също както Алекс е писала - не можех да се оплепя от простора - все гледах дали са сухи вече, да не е кацнала някоя муха и други дивотии. Даже не съм мръднала да купя хляб - куку!  Crazy И днес - същото с обиколниците, но тях поне пуснах в пералнята. После - гладене, голямо наказание в тая жега  ooooh! Но иначе е супер мило да се занимава човек с тези неща!  Hug
Много исках да дойда на у-щето, надявам се в четвъртък да мога да стана навреме! А и не смятам утре да правя геройства, че да съм толкова скапана  Peace
Ох, сигурно съм забравила нещо, но утре ще пиша повече.
Цунки и спокойна нощ!   bouquet Heart Eyes

# 98
Честит мъж на Нана 77!Да е жив и здрав, да порастне голям и много да ви радва!

Добре дошла на Вал и малката Али. Наистина е голяма хубавица!
Честито и на всички именички!

Ние утре с бебо тръгваме на дълъг път, дано всичко е наред. Ще го водя при баба му, явно усеща и от 2 дена не се е спрял в корема ми. Laughing

Лека вечер от мен.

# 99
ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА НАНА77 .ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ГИ РАДВА[/color
Добре дошла на val_stef  bouquet
И на двете мами пожелавам скорошно възстановяване и след като привикнат на новите режими на които несъмнено ще ги подложат малките слънчица ги чакаме с нетърпение да разкакзват,пък и съвети да дават Laughing

# 100
Здравейте мами.
Честит имен ден на всички!
tedy79 мисля и в четвъртък да отида на училището,така че този път ще съм по смела!Ти не прави повече тази грешка да переш на ръка,да не сме в 19 век я!  Naughty Wink
Сега обаче със срещата в Младост компенсирах до известна степен сутрешното фиаско Simple Smile
Мина много добре въпреки камерния ни състав,запознах се с Aila и Kabiv.Искрено съм очарована ,че ще имам в квартала толкова приятни и симпатични мами! Simple SmileХапнахме сладолед,надух им главата,с 2 думи много ми беше хубаво.Даже 2-3 снимки си направихме,но поради технически причини не мога сега да ги кача.
Kabiv,много ти е готина снимката от днес с корема,ще взема и аз да се престраша в четвъртък.
Утре съм на консултация и ще уточним последните подробности около раждането!Лека вечер и дано и утрешния ден да е пълен с толкова хубави новини колкото  и днешния! Hug

# 101
Момичета рецептата не е нищо особено.И даже тутманика не прилича много на такъв,но е вкусен когато е топъл.Сега се прибирам от разходка,утре ще ви я напиша.Лека вечер и целувки.  bouquet

# 102
newsm44 Честито на щастливите мамчета Мария и Надя. Пожелавам скорошно изписване и на двете. Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Вале, много се радвам че пак си при нас и вече сте си в къщи. Сега ви пожелавам много да папкате и да спинкате.
Честит имен ден на всички Анита (velmar, tedy79, AndyB, Rozi24, Anisvet и всички останали).
Блу, поздравления за участието в конкурса на сп. Моето бебе и аз. И аз искам да ви изклюкам, че имаме още една медийна звезда в темичката - Alexsb е новото лице на рубриката "Вторите 3 месеца с Александра" на сп."9 месеца" (виж стр.38 - 40). Ще я видим и в септемврийския и октомврийския брой. Страхотна е като лице за тази рубрика и освен това рисува изключително добре върху коремчетата на мамите от училището Heart Eyes Мдааа, и аз днес имах удоволствието да бъда нарисувана по коремчето, за съжаление не от Алекс защото при нея наплива е голям, но все пак рисунката стана сполучлива. Ходеше ми на тоалета  Joy После ни направиха снимки, както винаги, и аз така се харесах, че реших веднага да лепна една от тях директно на профила си. Blush
Днес срещата в Младост наистина беше много приятна. Съжалявам, че Vesika и Vasia не успяха да дойдат. Vasia, дано се пооправиш, че другата сряда ще се мъкнем заедно с теб до д-р Китанова. Разчитам на теб Praynig

Спокойна вечер пожелавам на всички и утре леко раждане на тези, на които им предстои. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 08:42 от Kabiv

# 103
Честито на mmar  newsm51  и nana77  smile3525!!!!!
Да са ви живи и здрави бебоците!!!!
Честито и на именничките!!!!!!

# 104
  • Някъде там...
Ейй най-накрая и едно момченце  bouquet  bouquet  bouquet и какво е големичко само пу пу  Grinning
Честито на Nana и mmar. да са ви живи и здрави бебоците и да ви радват много!
Добре дошла и на Val_stef. Бързо се възстановявай и разказвай Simple Smile
Честито и на именничките днес(вчера). Бъдете живи , здрави и красиви!

Еми няма какво да се отчитам. Ужасно ме болят костите отдолу и корема доста ми тежи вече. И от няколко дни пръстите на ръцете ме болят, уж не са ми много подути, но пак де не са като преди само кокали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт