Парфюмни размисли и страсти - 234

• 55 248
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Ако някой се сеща за нишов аромат с хубава виолетка - нека сподели ❤️

Този: https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Mojave-Ghost-27040.html
Много фина виолетка с круша. Не съм фен на доминиращите виолетки в парфюм, но този е много добре направен и  безкрайно приятен за носене.

# 121
  • Sofia
Моля, моля, може ли мнение/я за Boss The Scent Private Accord? Мисля го, мисля го и съм "ооооммммммм"...... една 30-чка само......."ооомммммм".............. Grin

# 122
  • виртуално
Моля, моля, може ли мнение/я за Boss The Scent Private Accord? Мисля го, мисля го и съм "ооооммммммм"...... една 30-чка само......."ооомммммм".............. Grin
Deetron мисля че го беше описал
За мен е страхотен, обсебващ , ненаситна съм за аромата, от 10 дни не съм посягала към друг парфюм
И аз съм принципно за 30мл, но от този взех 50. Необходими са му 3-4 пръскания за да го усещаш цял ден

# 123
sunattraction, в Елинор е намален даже Grinning

# 124
  • Sofia
Рапунцел., сега ще потърся, не ми дойде на акъла първо това да направя...нищо, руса съм, първосигнална съм... Joy

Nestle93, е, ти откъде мислиш дойде този призив за мнения за парфюма.... Grinning
Скрит текст:
иначе отдавна го eye-вам! Grin

Благодаря, момичета! По една виртуална росна китка за всяка от вас. Flowers TulipFlowers Tulip

# 125
Хм, 30-чка...мятай 50 мл., в Елинор няма място за колебание- цена/ количество. И аз съм оммм...обаче пробвах няколко пъти Ла Бел и съм обсебена от него...Цените сега изобщо не ми харесват, пък и 30-чки няма хич...ще чакам...Astonished Неотдавна по диагонал ви четох като го описвате, а сега...изпаднах и аз в делириум от него...GrinGrinGrin

# 126
  • Велико Търново
На мен Libre ми заспа идеално, дори мисля довечера на коледното служебно парти да заложа на него Wink
Специални благодарности на Deetron задето в минали теми спомена Аметист-а на Булгари - рядко пробвам техни парфюми, а с този рискувах и го купих "на сляпо" - грам не съжалявам, мислех, че свежото начало ще бъде подходящо за пролетта или лятото, но като се поуталожи стана женствен и пудрен и нищо не пречи да бъде използван и в настоящия сезон /при тези температури/.

# 127
и аз така след известно оооооооооммммммммммм/посещавам и йога практики Simple Smile /,та след няколко секундно оооомммм отстрелях едно Linterdi't .....ей така -да не съм пас.Сега и с този Boss ме заинтригувахте.....в някой от сайтове беше направо без пари-точно в Елинор май.....

# 128
Скрит текст:
Момичета и момчета, днес пробвах Elie Saab Le Parfum Royal.

Преживях ароматен шок и ужас. Хлъцнах и се задавих от 2 щедри пръс от двете страни на китката. Пръснах и на блотер.
В нещо като транс пресякох улицата и се запътих към офиса. Хора ми говореха в асансьора, аз ни приемах, ни предавах. Бях в парфюмен ад. Сякаш ме бяха плиснали с кофа просеко, а то се стичаше по дрехите ми и оставяше киселееща диря след мен.
Браво на парфюмера който е пресъздал искрящата пяна така реалистично, но усещането беше буквално и много, много неприятно.

След половин час ми изсъхнаха дрехите и започнаха бели цветя. Огромни, величествени и задушаващи. След тях се вдигна цунами от жасмин.  Cry Няма го в пирамидата, но бих се заклела, че е там. Нетърпима нота за мен. Рози в моя тестер нямаше. Жасминът ги бе задушил всичките.

За бога, тествайте внимателно. Това чудо на сляпо не.

Много обичам Le Parfum In White, и задължително ще го повторя, защото не можах да му се наситя през лятото, а в жега е особено красив. Но това произведение не ми е на сърце.

Хаха, аз обожавам просеко /всъщност всякакъв алкохол, без ракия (каква българка съм аз, ма нейсе)/, но никога не би ми хрумнало да го "подуша"  в Роял-чето. Grinning
Виж, рози усещам, дори и само като го мириша от шишенцето.

Очаквам при мен преди Коледа да пристигне... Coco Noir.  Rolling Eyes  Аз съм, общо взето, най-малко шанелският човек на света - не робувам на марката, името, ароматите им ми идват пипнати като по учебник и от там, съответно, скучни. Не че са лоши или неприятни, просто не ме грабват достатъчно, не предизвикват нищо в мен.
Освен Allure Sensuel, но не мога да му преживея ацетонното начало, а и половината бърчи нос.
Коко Ноар обаче тествах тази година на едно летище, и после, в самолета, не спрях да си душа китката.
Ще пиша, дали сме се разбрали, като пристигне.

# 129
  • Germany
Момичета,искам да си взема Montale .Моля ви ,препоръчайте ми нещо трайно и прекрасно,да няма пушеци по възможност(не съм на тази вълна в момента) .Любим аромат ми е Shalimar Initial .Иска ми се нещо такова- различно и прекрасно!

Трудно е да се намери точно такъв аромат като Шалимар Инисиал, неслучайно доста от почитателите му страдат от спирането му. От Монтал подобен аромат е So Iris Intense Montale. Много от най-големите почитатели на ириса полудяха по него след излизането му и го признават, за един от най-добре направените парфюми на марката. Аз също умирам за ириси, но точно този тип ириси, каквито са в Шалимар инисиал и в So Iris не са моите ириси, и не можах да ги оценя и двата. Ако трябва да направя съпоставка между двата - в Монтал ирисът е силно червилен, една идея по-сух от този в Инисиал, на мен лично ми стои много грудков и землист. В Инисиал ванилията и тонката дават повече топлина и мекота на базата, в Монтал усещането в базата е по-стерилно, по-хладно и чисто , дървесното се усеща повече. Но реално общото усещане е доста сходно. Иначе ако не трябва да е точно парфюм на Монтал, пробвайте Dior Homme Intense, въобще не се впечатлявайте, че е мъжки, спокойно може да се носи и от жени, за мен има много сходства с Шалимар инисиал.

# 130
При мен Dior Homme Intense звучи като подобрена версия на Shalimar Parfum Initial. Много го обичам този парфюм! Heart Eyes

Плюсът за мен е, че не е така сух, обичам по-омекотени аромати като консистенция. Какаовата нишка ме радва повече от карамела в SPI.

Непременно ще пробвам So Iris Intense Montale. Или в пристъп на лудост ще го гръмна на сляпо.
От Dior Homme Intense ми остават около 5мл, и още 4 аромата са ми на привършване. Ако ги настъпя, ще ударя 20 дъна тази година, което си е нечувано за мен.
Заслужавам си сляпо удоволствие. Heart Eyes

Не се похвалих, че намерих аромата който търсех от много отдавна- млечен лимонов крем, типово подобен на душгела на Балеа, но парфюмен, и облагороден като усещане/
Скрит текст:

Попадението се оказа Dior Homme Cologne.
Кovatcheva беше писала списък с предложения преди време (месеци). Това се оказа наистина точно каквото исках! Не помня дали споделих.
Благодаря! bouquet  Hug Hug Hug santa2

# 131
  • Monaco
Искам да поръчам celebritу аромат за коледен подарък на моя племенница. Тя обича сладките аромати и знам че повечето  парфюми на знаменитости за такива. Кой от тях ви е най-приятен?

# 132
Не ползвам много такива аромати, но ми допада Ariana Grande Sweet like candy.

# 133
Май жените тук ще се окажем по-големи фенове на  Dior Homme Intense Simple Smile))

Аз го обожавам върху себе си. Няма такъв разкож просто. А ако срещна мъж, ухаещ на него, буквално се разтапям Simple Smile)

# 134
  • Бургас
На Ариана Гранде са много приятни ароматите.

Общи условия

Активация на акаунт