Парфюмни размисли и страсти - 234

• 55 400
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Да ви кажа от цялото ми мислене и чудене си поръчах Christian Dior Poison Girl

От къде?

# 271
Като горда собственичка на ELIE SAAB GIRL OF NOW Eau de Parfum  от три дни и разносен обилно полят за цяла банкетна вечер мога да го сравня с MON GUERLAIN Eau de Parfum и  LA VIE EST BELLE EDT, които също разносвам тия дни.

LA VIE EST BELLE за моя вкус е доста сладостен, на кожа средна хубост - 3-4 часа.
 MON-а харесвам много, но го усещам някак приглушен, не ми е достатъчен. След около 3-4 часа преставам да го усещам. На коса се задържат с дни и двата.  
GIRL OF NOW тестван 12 часа го усещах през цялото време, без задушливост, но така насища сетивата ми, изпълва ги..... не мога да различа съставки отчетливо, но усещах звънчета..през цялото време. Толкова ми е завършен и достатъчен, и тези коледни звънчета през цялата вечер сред пушек и други парфюми.....Фаворитът ми тази Коледа!

# 272
  • Sofia
Благодаря за темата. Аз ще съм си вкъщи по време на всички празници и не съм избрала конкретен парфюм. Днес си харесах Tiziana Terenzi Vanilia and Tabbaco, ще го тествам пак и ще си го купя.

Може ли линк, защото аз таквози чудо не намерих..Simple Smile)

Парфюмът за вечерта беше - Шагаф Уд

# 273
Да ви кажа от цялото ми мислене и чудене си поръчах Christian Dior Poison Girl

От къде?
От notino

# 274
Минавам само да изразя изумлението си и... каква приятна изненада!!! Hug

# 275
  • София

Еха, супер мило! Heart Eyes Може ли да видим и поста ти?  Flutter

# 276
  • The Evergreen State
tuali наистина страхотна изненада, сподели повече къде си постнала и за кой парфюм?

# 277
Писах в инстаграм за Gucci Mémoire d'une Odeur същото, което написах и тук наскоро. За мен определено е откритието на 2019, много различен от всичко останало (което може би обяснява и love/hate коментарите, във фрагрантика особено)

# 278
  • София
Като гледам- в инстаграм за Gucci Memoire
Много яко. : ))

# 279
Tuali, страхотно! Сигурно е много приятно е да го видиш.

# 280
Честито! Невероятно хубаво чувство е като ти дадат подкрепа световните звезди. Heart Eyes

# 281
Аз веднъж получих like от Carner Barcelona, което си беше доста изненадващо за мен. Публикувам рядко постове с парфюми. А дори и не беше техен парфюм, а chanel Sunglasses

По друг въпрос идвах да пиша, днес тествах отново Chanel N5, отдавна му се каня, но все нещо не му достига за покупка, но днес като го пробвах и така ми хареса, така хубаво ще стои след душ като се напръскаш с него. Носи усещане за чиста кожа, изкъпана със скъп сапун и стоплена от мека памучна хавлия.

Мисля да си го подаря за Коледа и да го нося ежедневно Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 18:42 от Jeune Fille

# 282

Еха, супер мило! Heart Eyes Може ли да видим и поста ти?  Flutter

В инста, под таг #memoireduneodeur  и подобните за парфюма

# 283
Подранил коледен подарък:blush:

# 284
^^ Точно този парфюм е победителят в Fragrantica Readers' Choice awards...

Общи условия

Активация на акаунт