Пубертетът при момчетата - тема 7

• 38 532
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Аз моя го водих да му обясняват как да си мие зъбите. Не че се впечатли...прави ми протести като 2 годишно ...

# 286
  • Варна
Като ще се оплакваме да си кажа мъката и аз. 8-ми клас е, тази година просто го оставих да се оправя сам с ученето и домашните. Изморена съм постоянно да натискам четала на врата. Резулатат успех за 1-ви срок добър 4, наредил 3-ките и не му дреме.
А относно повтарянето винаги е било така, аз като помисля и баща му още ръчкам и проверявам дали не е забравил нещо Rolling Eyes.

# 287
Ох това къпане. Не че иска да ходи мръсен, но докато го накрам да отиде и ме заболяват устата. Накрая къпането се прави в 12 - 1 през нощта.
Моят син мина през тази фаза. Мислех си....малеееее...как го търпят в училище. Не се къпеше с дни. Казвах му, че мирише на прасенце.
И като косата му съвсем се слепваше, влизаше в последния момент посред нощите да се къпе.
Сега вече влиза без напомняне. Болен, здрав- няма значение. Лятото е влизал дори по два пъти.

# 288
  • София
С къпането няма проблеми - като влезне в банята и забравя да излезе. Къпе се всеки ден, понякога и по два пъти на ден. Обаче много започна да се поти. Всяка вечер, като се прибере и се съблече, ако му помириша дрехите и започва да ми люти на очите. С чорапите е същата работа. Косата се омазнява страшно бързо - през ден все едно не е мита по една седмица. Ужас някакъв - и аз се чудя как го търпят в училище

# 289
  • sofia
Търпят си се, нали са всички в пубертета 😉😁

# 290
  • София
А представяте ли си какво им е на учителите - влизат в стаята и вътре 15 такива, като нашите. И така 6 часа на ден Joy

# 291
А представяте ли си какво им е на учителите - влизат в стаята и вътре 15 такива, като нашите. И така 6 часа на ден Joy
Охххх,не ми се мисли:cry:

# 292
  • София
Както каза една госпожа на РС: "моля, не давайте да се навличат, че става страшно като се изпотят... и люти на очите" Simple Smile

# 293
Като стана дума за миризми от тялото - децата ви от каква възраст започнаха с тоалетните води и стиковете против изпотяване. Има ли такива, от които са доволни?

# 294
  • София
От 11 години. Бях взела едни рол-он-и на Eucerin без аромат, защото е по-медицинска козметика. Като навърши 12, направо премина на дезодоранти. То и онези спряха да действат Blush .

# 295
Ние ползваме мъжката рексона стик без следи за бяло и черно. Не си спомням откога се вмириса, но вече нещата са по-добре и постепенно ароматите намаляват (на 14,5 г. е) Grinning

# 296
  • Пловдив
Аз пък не мога да го накарам и това е...

# 297
Аз съм му взела такъв дезодорант, уж без алуминий, но го ползва рядко...
Скрит текст:

Факт е, че тялото му все още не мирише, но косата му и малко да се изпоти и започва да намирисва. Усеща се само, ако изрично си завра носа в главата му, което удоволствие, разбира се, не си причинявам доброволно!
Иначе е разсеян като всички - повтаря му се по 100 пъти. Ето тази седмица забрави вкъщи едни проекти, които твори с голям мерак, но баща му, понеже е добряк, му ги закара за втория час. Хигиената поддържа доброволно засега, но хич не му дреме как изглежда, въобще не се поглежда в огледалото...Явно все още няма романтични трепети, които да го направят по-суетен.

# 298
  • Пловдив
Мерси за дезодоранта Simple Smile ще го търся...
И моят хич не се оглежда, а аз се ядосвам че и за лицето си нехае и не мога вс.вечер да вървя с памук и да почиствам лицето! С тия черни точки е ужас някакъв...

# 299
Ползва т.е.купих стик на лореал,но ако не повторя и потретя ще си седи така.За черните точки -стават все повече,ама не е последователен в почистването на лицето и явно все още не му е на дневен ред.Иначе купих хума,разни почистващи гелчета,скраб,сега остава и да се използват....Съсредоточен е в мустачето,което всъщност е все още мъх.

Общи условия

Активация на акаунт