Нормално ли е?

• 4 909
  • 135
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Не е необходимо да крещиш и вдигаш скандали, за да му кажеш, че е инфантил и че ако сега се е присетил да се наслаждава на свободата, малко късно го е ударило прозрението.

# 16
Авторке, имай предвид, че после е по- тегаво. Сега какво, всичко си е като преди, но после бебе ще реве, ще иска грижи,ще се преуморите и изнервите и като нищо ще вземе да се задържа след работа с тоя оня, защото не му се прибира. То бебето не е кукличка, само да му се радва, повечето неща около него са досадни , но необходими. Мъжът ти както е по софрите и пиячката, ако вземе да се скатава и ти се мъкне по нощите... Тъпо ще е.

# 17
Не е необходимо да крещиш и вдигаш скандали, за да му кажеш, че е инфантил и че ако сега се е присетил да се наслаждава на свободата, малко късно го е ударило прозрението.
Днес не издържах и му се развиках..
Може би не трябваше да викам но и хормоните... Както и да е казах му, че тая няма да стане и да му е за последно! Половин час по-късно му звънна един негов приятел да му каже, че техен общ приятел се прибира края на месеца от Германия и трябвало задължително да се съберат .. И отговора беше " е добре ама ще пия само сода"...............

# 18
1. майка ти не е права да ти набива тия неща в главата. Може пък и да не стане пияница и кръшкач.
2.Хормоните също влияят, така че и това налива излишно масло в огъня.Но с лошо няма да стане, ще потърпи известно време и ще се разделите. Трябва бавно, търпеливо, добронамерено да му промениш ежедневието, но да, сега е момента, а не по-късно, когато вече е необратимо.

# 19
Съвет от мен. Излизай докато си бременна! После и да искаш няма да имаш нито желание нито възможност. Така ще се закучиш вкъщи, че заедно със стоенето вкъщи преди да родиш ще ти се е съберал толкова дълъг престой между 4 стени, че ще те налегне родилната депресия и ще стане още по-лошо. Да си знаеш. Нищо не ти пречи да излезеш с него и като ти се преспи да се приберете заедно. Така хем ще ограничиш дългото му време прекарване с приятели.

И друго. Ако му дуднеш и забраняваш ще станеш досадна компания и винаги ще предпочита приятелите си пред теб. Прави го хитро, нежно и с финес. Без да повишаваш тон. Не прави тази грешка... Изпитано Simple Smile Simple Smile

# 20
  • София
Скрит текст:
Вързал те е и си вее байряка.
Мислите ли, че това ще продължи и след като родя? А се държи добре с мен, нямаме други проблеми, от нищо не ме е лишил. Просто ме дразни и започвам да се чувствам пренебрегната.. Иначе винаги ме пита сърдиш ли се? И какво да му кажа? Не искам да го задушавам и да го ограничавам, но си мислех, че сам ще се усети..

Отзад напред- няма да се усети, защото знае, че нищо лошо не прави- просто си продължава както преди.
Само че, не отчита факта, че ти не си в състояние да продължиш така, защото си заета да изпълняваш решението ви да имате дете.
Затова се лишаваш от неща, които искаш и са ти приятни.
Тези лишения стават двойно по- тежки, когато си оставена да ги посрещаш сама, вместо той да е до теб и с вниманието си и с изпитването на същите лишения, да показва подкрепата си.
То е все едно той да е болен и да му са противопоказни алкохол, цигари, силна музика и лягане по късните часове, а ти да се вихриш сама ден през ден до сред нощите.
Как би се почувствал той?
Моят съвет е, когато те попита, така да му отговориш- сърденето е елементарно чувство, което не помага в дългосрочен план.

# 21
Съвет от мен. Излизай докато си бременна! После и да искаш няма да имаш нито желание нито възможност. Така ще се закучиш вкъщи, че заедно със стоенето вкъщи преди да родиш ще ти се е съберал толкова дълъг престой между 4 стени, че ще те налегне родилната депресия и ще стане още по-лошо. Да си знаеш. Нищо не ти пречи да излезеш с него и като ти се преспи да се приберете заедно. Така хем ще ограничиш дългото му време прекарване с приятели
Вече съм в 8 месец и немога д ходя по задимени дискотеки и шумна музика, а и както казах ме мъчат киселини и повръщане. На скоро на един познат му се роди бебе и от 2 до 3 ноща мрънках да си ходим докато накрая не започна да се държи като жертва... Че кога щял да излиза детето като станело на 18, все едно е вързан.. Силно се надявам това да е само преходен период. Иначе винаги като го питат дали ще работи изванредно остава, под предлог, че ни трябват пари.. Не е чак толкова безотговорен, но ако ще ходи да си испива допълнителните доходи на мен каква ми е файдата?

# 22
Не съм дребнава,, но за мен подобно поведение е недопустимо.
Няма лошо да излезе с приятели, чисто по мъжки, но тези излизания да се превръщат в гуляи до ранните часове на деня..., не!
За мен хоби, срещи с приятели, различни индивидуални мероприятия с интереси са нещо, което винаги съм подкрепяла, двойката няма как да е вечно залепена. Това уморява, дразни и досажда. Но всяко нещо търпи има известни граници и норми.
За мен това е един незрял и неготов за задълженията си утрешен баща.
И дано не съм пророк, но ми замирисва на по-лошо. Освен, ако Вие не си го харесвате така.

# 23
Да, то освен всичко друго е и разход такова излизане и пиене. Можеш по този начин да поставиш нещата, че пестите.

Така ще останат само гостуванията,които, надявам се не са чак през ден.

# 24
Не съм дребнава,, но за мен подобно поведение е недопустимо.
Няма лошо да излезе с приятели, чисто по мъжки, но тези излизания да се превръщат в гуляи до ранните часове на деня..., не!
За мен това е един незрял и неготов за задълженията си утрешен баща.
И дано не съм пророк, но ми замирисва на по-лошо. Освен, ако Вие не си го харесвате така.
Не! Но днес се оплаках на свекър и свекърва ми и много се вбесих, когато свекърва ми го защити.. "Остави детето ми да се позабавлява, домашната работа няма да избяга, от малък съм го научила, че един път се живее...."

# 25
Никакво оплакване на свекървата! Никога и по никакъв повод!
Тя ще защити детето си, нормално и стават скандали.
Ако е умна знае как да го подхване, жена е.

# 26
Да, то освен всичко друго е и разход такова излизане и пиене. Можеш по този начин да поставиш нещата, че пестите.

Така ще останат само гостуванията,които, надявам се не са чак през ден.
То не е чак през ден, но поне веднъж в седмицата.. Сега се събуди и ми се извинява, щяло да му е за последно.. А да видим!

# 27
За мен не.

Дано наистина се е осъзнал.

# 28
Според мен е нормално. Мъжете си имаме нужда да отпуснем стреса по някакъв начин - секс, излизания с напивания, спорт ... според мен, след като си забременена и вероятно е намаляло качеството на секса, той отива да порка - т.е. съвсем нормално.

# 29
За Бога!, почти 4 следобед е...
Не знам, аз не бих търпяла.
Много съм крайна, зная.

Общи условия

Активация на акаунт