По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 469
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Николче , стискам палци за хубави чертички утре 🙏

Теодора , изчакай поне още 2 дни и успех ☺

Локо , честити хубави резултати ... дано скоро да пожънат успех 🤗

Относно болките при О , аз също започнах да ги осещам супер осезаемо след кюретажа . Идея нямам на какво се дължи 🤷♀

Априлче , благодаря за пожеланието , но явно не . Вече ми е 22/23 ден и нито усетих О , нито БТ се повиши . Явно е ановулатарен 🤦♀

# 136
  • София

Момичета,днес си направих тази бележка с датите на последните Ц. Вижда се между 25 и 30дни са някъде...днес ми е 28ми ден и нямам Ц все още...нищо не ме и боли...мисля да изчакам до края на седмицата и ако няма Ц ще си направя едно тестче. Но предполагам до 2 дни ще цъфна.

# 137
Момичета, да ви споделя и аз .... Рочелка,  мило ми стана че ни мислиш 😘. Ами преди 6 дни видях супер бледа черта на 1 ден закъснение. Веднага отидох на кръвен и бум 22.44 чхг. Направо полудях ме с ММ , нали сме с мъжки фактор и лоша морфология. Зарадва се той, че отърва операцията. Обадих се на доктора, който ми каза веднага да спра Сиофора и да започна прием на дуфастон 3 по 1 и утрогестан вагинални 2 по 2.  кръвния беше в петък и в неделя нямаше къде да повторя. Реших да си направя нов пиклив така да си имам и за моя изненада не се виждаше чертичка. Понеделник сутринта нов кръвен , който показа , че чхг е паднал на 5.60. За съжаление се оказа БХ  Вчера спрях дуфастона и утрогестана и очаквам да ми дойде со няколко дни.дано да се изчистя сама. Много ми стана тъжно, пак бях бременна , на за мнооого малко, не успях дори да го осъзная!
April, някой горе те е ппедпазил. . . .  Тежко ти е , но щеше да е по тежко сама и с дете. Пожелавам ти да намериш правилния мъж и да си имате най сладкото бебче!
Локо,  следя те с интерес, даже дадох на ММ да прочете поста те да се на дъха за операцията!

# 138
Ех, Гери...Така обнадеждаващо започна. Викам си: „Супер, бременна е”, а то...
Живи и здрави, щом ТМ ще се ляга под ножа, след това ще стане и този път ще е с бебе на финал.
Радвам се, че се включи 💜

# 139
Момичета аз въпреки всичко ви чета...и ще продължавам.
Пожелавам късмет на всички,а на всички момичета,които ми писаха на лично и тук искренно благодаря,защото все пак едно рамо и мила дума е много важно в този момент.
Искрено ви желая до края на 2020(хубаво,повтарящо се число) всички да гушкате здрави,пухкави и щастливи бебоци(аз лично много харесвам бебенца с тръпчинки и леко пухкавки бузки-слабост са ми)

Една почерпка,макар виртуално и много късно....днед малкия ми племенник има имен ден.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 01:28 от april29

# 140
  • Dope Reach
Гери, сорка от мен, супер е отчайващо, ама продължаваме напред! Нали се разбрахме, че ние сме малко по-особени, но и и на нас ще ни се случи чудото, до съвсем успешен финал!
Априлче, честит да ти е племенника, пожелавам ти сдухацията да ти е за кратко, нова година - ново щастие!

# 141
Момичета, преди няколко дни ми попадна клипа на влогърката Антоанет Пепе за спонтанен аборт. Гледала съм го и преди, но реших да го изгледам отново. Едно нещо ми превлече вниманието, в чужбина не можеш да отидеш на преглед рано и психически се съхраняваш. Тези постоянни прегледи, лутане между лекари толкова много ни влияят, решила съм да се пусна по течението и каквото стане. Не искам да ме разбирате грешно. За хората които имат проблеми, разбира се че трябва да се следят постоянно. За всички останали мисля, че ако се отърсим от тази фикс идея много по-бързо ще сме с бебета на ръце.

# 142
Момичета, да ви споделя и аз .... Рочелка,  мило ми стана че ни мислиш 😘. Ами преди 6 дни видях супер бледа черта на 1 ден закъснение. Веднага отидох на кръвен и бум 22.44 чхг. Направо полудях ме с ММ , нали сме с мъжки фактор и лоша морфология. Зарадва се той, че отърва операцията. Обадих се на доктора, който ми каза веднага да спра Сиофора и да започна прием на дуфастон 3 по 1 и утрогестан вагинални 2 по 2.  кръвния беше в петък и в неделя нямаше къде да повторя. Реших да си направя нов пиклив така да си имам и за моя изненада не се виждаше чертичка. Понеделник сутринта нов кръвен , който показа , че чхг е паднал на 5.60. За съжаление се оказа БХ  Вчера спрях дуфастона и утрогестана и очаквам да ми дойде со няколко дни.дано да се изчистя сама. Много ми стана тъжно, пак бях бременна , на за мнооого малко, не успях дори да го осъзная!
April, някой горе те е ппедпазил. . . .  Тежко ти е , но щеше да е по тежко сама и с дете. Пожелавам ти да намериш правилния мъж и да си имате най сладкото бебче!
Локо,  следя те с интерес, даже дадох на ММ да прочете поста те да се на дъха за операцията!

Gerryka този цикъл бях в абсолютно същото положение и понеже беше началото на темичката не исках да развалям духът й с БХБ...  още ми е много криво и болно...
Честито на всички видяли двете чертички ♥️
М-ангелче страхотна темичка!
Поздрави на всички ♥️ по Коледа стават чудеса!

# 143
Тинтиии душа, съжалявам! С Герито си пиша на лични, но искам да ти кажа кураж! Сигурно ти е мн криво, но няма ли и доза надежда, че все пак ЩЕ стане? Много често буквално месец, два след БХ се случва успешна бременност!

# 144
  • София/Севлиево
Тинти,Гери момичета пращам ви по една голяма прегръдка.По-добре БХБ отколкото ранен мисед,нали знаете,природата си знае работата.Пожелавам ви още следващия месец да сте бременни.
Станислава за лекар АГ занимаващ се с тромбофилии се сещам само за Сигридов,но той в момента не преглежда.Аз за моята тромбофилия ходех при проф.Паскалева в НКБ,но тя не е АГ.

# 145
Тинти, Герика, съжалявам за развитието, но поне е положителен знак, че забременяване и имплантация са възможни Hug Стискам палци в най-скоро време да се похвалите!

M-angel, Loko, супер новини и при вас!

Стиснати палци и за всички нечакащи М или очакващи О момичета, дано да е късметлийски този месец и изпратим старата година с хубави новини!

Аз продължавам да се чудя дали този месец имаше О, или не, въпреки споменатите супер силни болки. Нямам твърдо положителен тест за О, имаше все пак наситени черти на 14 и 15 ден, но не толкова, колкото контролната. Според БТ може и да е имало обаче, на 13 ден падна, и оттогава се покачва всеки ден, като днес стигнах до 37,18 C. Правихме опити на 13, 14 и 15 ден (дотам ни стигнаха силите), и на 31.12 ще знам ще има ли новогодишен подарък или не. Надявам се разбира се до последно на добра карма и 31 декември да не е вече повод за тъга (това ми беше термина на загубената Б), а за радост....

# 146
Тинти, Гери прегръдка момичета, само напред сега до бебе.
Поли явно нещо се е объркало хормонално и е блокирал цикъла, после е разблокиран след дуфастона, но като цяло сигурно не е имало много лигавица за отделяне, поне това е моето обяснение.
Тикълс аз ползвам загряване, преди имах една екектрическа възглавница; може би не е най-добрата идея все пак може да има б.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 10:08 от Одри

# 147
Момичета, съжалявам!
Сигурно няма да ви успокои, но и аз смятам, че БХБ е най-белия кахър..
Говорейки за подобни неща, има далеч по-гадни развои, така че няма да се отчайвате!
Ще се случат нещата!
Прегръщам ви! 🤗🍀

# 148
Благодаря за подкрепата, момичета!  Забравих да споделя, че ползвахме вълшебното гелче за първи път и макар и да беше БХБ все пак стана 😉 !  Също за първи път не следих О с тест. Тинти,  прегръдки и от мен! Вървим напред!

# 149
  • София
Тинти и Гери съжалявам за развитието.... ей заради това по-добре да не се тестваме....
Ама ей го и аз - сънувах, че правя тест и виждам една мега дебела черта - викам така и така имам от кутиите с тестове за О и за Б дай да направя - и разбира се гледам го взирам се и си викам май има нещо... после ме хвана яд, че го направих ....

Общи условия

Активация на акаунт