По Коледа сбъдват се мечтите, две на теста са чертите!

• 26 197
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Вчера показах тестовете за ову на мъжо и му обясних...че трябва да действаме следващите 3-4дни и всичко отиде на кино. Той така не можел ...бил възрастен..да не съм се занимамала с тестове и тн...било Божа работа.
Детето като станело 1ви клас...той щял да му е като дядо. Аз се ядосах и ми се отщя каквото и да е. И сега ще изпуснем подходящите дни. Дядо бил...а иначе си иска секс всеки ден или през ден...това мъжете са....

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 11:11 от iana28

# 631
Здравейте момичета! Аз си се наплаках хубаво сутринта, развалих за по-сигурно и на ММ настроението, и сега вече е време да се стягам и продължавам напред. Шайн, и при мен дойде М сутринта, но това което преля чашата, беше забравеното приложение за бременност, което сутринта след толкова месеци изведнъж се сети да ми напомни за себе си, и да ми предложи да продължа да го ползвам и след раждането.
Yoanna789, аз съм пила Витекс на различни фирми, с различна концентрация, винаги съм се водела по предписанието на съответната марка- вземала съм го и по 1 на ден, и по 2, и по 3...
iana28, кофти ситуация, за възрастта аз гледам да не се замислям, може би трябва да поговорите доколко и двамата го искате, за да не оставаш с празни надежди всеки месец.
Желая ви весело посрещане на Новата година, и се присъединявам към пожеланието на Re-Born за поне по едно бебе за всички участници!

# 632
Весело посрещане на новата година, момичета! Нека 2020 година ни донесе така желаните двете чертички и да си гушнем дългоочакваната радост! При мен овулацията по календар ще е на 3 или 4 януари, така че от утре ще действаме, пък може новата година наистина да ни донесе късмет!
Не знам как се прави скрит текст та затова се извинявам предварително, ако ви досаждам.
За мен 2019 година беше много трудна година, психически трудна....... загубихме дългоочакваното си бебче в 5 месец от бременността, заради гадната тризомия , лошият синдром Sad
Но всяко зло е за добро. Въпреки всичко с нови надежди вече 4 месеца опитваме за бебе. Вярвам, че нашето бебче пак ще се върне при нас, но този път ще е здраво! Моето момче ще се върне! Силно прегръщам всяка една от вас и нека, отново да си пожелаем да сме здрави, щастливи и обичани!

# 633
Весело посрещане на новата година момичета, ПМС започна от днес да напомня за себе си и настроението ми се развали много, но гледам да не го показвам вкъщи.Този месец бях с големи надежди, защото миналият беше без овулация. На 6.12 не искаааааааам да ми дойде.( мрън, мрън)

# 634
ani и мен от снощи започна да ми напомня, че най- вероятно ще ми дойде. Но нека имаме надежда! Аз съм за 2.01. Нова година- нов късмет!❤

# 635
  • София

Днес вече мисля всичко е ясно...следва ову...

# 636

Днес вече мисля всичко е ясно...следва ову...
Айде едно новогодишно бебе под елхата 🙏🙏🙏

# 637
  • София
BalloonChampagneBalloon
Момичета, желая ви весело посрещане на новата година !

Ние сме на едно вълшебно място, поздрави на всички !
BalloonChampagneBalloon

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 22:16 от rave

# 638
Хайдеее започна новата 2020 година! Нека много бебета се заченат и родят в нашата тема! И както се бъзикаме с едни приятелки ЧХГ 2020 да си пожелаем вместо ЧНГ! Grinning Nature Sparkles Champagne

# 639
Честита 2020 🎉🎉🎉 Бъдете здрави и много щастливи. Пожелавам ви тази година да ни се случи най-чаканото и най-искането, заветните 2 черти.  🙏🙏🙏

Аз друснах едно дунавско с два ембриона, пък дано да съм им помогнала да се закрепят хубаво.
😘

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 15:03 от Lica

# 640
  • Dope Reach
Хаха, Ив, това ще го запомня! Grinning
Честита да ни е новата година и мнооого щастлива! Heart Champagne
Дано сте хапнали доволно, че след празниците трябва малко почивка от тежките манджи. Нали сме го коментирали много пъти, храненето може и да подпомогне нашите неща. Затова нека сме разумни, че хубави неща ни чакат!
Аз приготвях софра 5 часа (буквално) и накрая трябваше да се къпя... Споменах ли, че сме само двамата с ММ? И косматото същество, де. Та, потрудих се бая като само за нас, дано се е оценило. Вие ще кажете дали става. Пускам и пухчето.

Скрит текст:

# 641
Честита нова година,момичета! Бъдете здрави !!

# 642
Честита нова година и от мен! Нека е здрава и ни донесе много късмет!
И аз подготвях цял ден софрите, изгърмяхме фойерверките ( в наше село всички са любители пиротехници и имам чувство, че всяка година изкупуват фабриките) и сега почва лежерната част от празника Party Time Champagne

# 643
За много години момичета, нека новата 2020 донесе много положителни тестове, здраве, късмет и любов 🥰🎆🤗

# 644
Честита нова година! На мен ми дойде, даже с 1 ден по -рано... ама какво да се прави. Дано 2020 да е късметлийска за всички! ❤

Общи условия

Активация на акаунт