Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви финансови предизвикателства се обсъждат във форума?
Какви теми се обсъждат във връзка с академичните постижения на учениците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително подготовка за празници, академичните постижения на децата, финансовите предизвикателства пред семействата, имените дни, домашните любимци и приятните преживявания. Във форума се обсъждат теми като подготовка за празници, академични постижения на децата, финансови предизвикателства пред семействата , рождени дни , домашни любимци и приятни преживявания.
-
Какви финансови предизвикателства се обсъждат във форума?
-
Какви теми се обсъждат във връзка с академичните постижения на учениците?
-
Какви са някои положителни преживявания, споделени във форума?
-
Каква е средната сума, която родителите дават на децата си за наборка?

Знам, че не беше към мен.

ММ ме стяга тук да гладуваме по един ден седмично, днес успешно, плюс едно посещение на пилатес със стабилна мускулна треска

Липсата на място или по-високата цена на два отделни не са достатъчен мотив в полза на глупостта - комбиниран уред, освен ако не мислиш да го ползваш само за пералня и евентуално някога да сушиш чифт дънки. Впечатленията ми са от преди 10тина година, но сушене с комбиниран уред няма нищо общо със сушенето в отделна сушилня.