Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хвърлих едно око и на фрага шимди Grinning
Оказва се, че Санджар също пази годежния нишан - черупката. Събра двете половини и прибра червената лента вътре. Той нека си ги заравя и да мисли, че работата свършена вече.
И друго, вместо да я гони, във втора серия вече я преследва (тоест, пак я гони, ама по друг начин Grinning)
Гедиз като един Ромео седи на терасата, как ще се оправя със Санджар - не знам.
Дори бяга пред Санджар след Наре Grinning
Оххх, много ще е забавно Sunglasses

Красота Heart Eyes

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох Еви разсмя ме от сърце. Представих си ги  newsm62
Това е добре, покрай мъката да има и малко разтоварване. Мисля, че Санджар ще бере много ядове с Гедиз. Гедиз е много напорист и хич не мисли да отстъпва  newsm47

# 91
Добро утро, момичета Hug Hug Hug

# 92
  • София
Добро утро от Мелек, дружки   Hug
Васе, прекрасни гифчета  Heart Eyes

Гедиз как гледа Наре  smile3503
Ашк, ашк, ашк..., как ли ще се развие  newsm78

# 93
  • близо до брега на морето
Добро утро! Изгледах епизода. В първия момент бях Close Толкова различна Неслихан,без грим(поне успяват да ѝ продадат образа на страданието, което изпитва). Тежка ми беше серията и тоя акцент ( не може да си превеждам на ум Joy ). Относно това дали е скочила, според мен е имало нещо такова- в самолета,когато говориха с ортака си последна ръката. Имаше някакви признаци на счупване или проблем с нея. После се загледах,но нищо не видях. Понеже не мога да им запомня имената,ще карам с обяснения
Тая новата жена ще бъде гадна. Не ми хареса още в първия кадър,еле после като ѝ видях и подлия поглед- хептен. Майката на Санджар същата коза.Ма нещо не ѝ се връзват много нейните деца. Брата и сестрата на главния изглеждат добри. Оная снаха с многото злато ще да е устата. Като вземе да Ланка намалям звука чак. Оня,дето е ортак и той ми се види добър и хрисим човек, сестра му също. Загатнаха само,че след като Наред е изчезнала са станали зенгин,Ма майката нещо си даваше важност. Тя ли е направила нещо,нали е била слугиня? Това явно ще се изясни в следващите епизоди. Бащата посланник и оня дето го наръга,също са гадове. Тоз дето явно я е изнасилил- как може да не направи нищо дипломата? Не е искал да се разчува ли,Ма като му гледам митрата- може и да му е дал картбланш да действа. Със сигурност не е бил очарован от връзката на дъщеря си с обикновен чирак. Та ,до тук. Спирам,че се улях. Малката Мелек и тя прилича на майка си. С една дума- харесва ми. Ще гледаме занапред какво ще ни предложат. Хубав ден Hug

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 09:29 от ludetina ulusoy

# 94
Добро утро дружки мили Heart Eyes
Големи красоти от Васето !
Тази серия снощи със бг субките направо ме зашемети ! Като изключим тази сватба всичко друго беше ок , играта на всички беше ''уау'' Simple Smile , това дете не само прилича на Несли външно , но и сигурно кариерата и ще повтори !

Колко ли ще да е лош посланикът като баща ,че Наре въпреки ужасната раздяла със Санджар предпочете да заведе детето при него ( и да го подложи на всичко това ! ) отколкото да го остави да го отглежда баща и ?

Всички образи бяха показани в еп.1 и очакваме тяхното развитие по-нататък . Мисля ,че от сега показаха лошите , добрите , умните , не чак токова умните , глупавите и не чак толкова глупавите .
Убедена съм  ,че сериалът ще се хареса на всички - и на турската публика , и на останалите .

# 95
Линде Hug Heart Eyes Мими Hug Heart Eyes Фили Hug Heart Eyes

Фили. посланикът не е никакъв баща. Както му каза Наре - колко пъти си плакал за мен? Сега плачи, татко.
Та той дори не се спря да види какво се случва в началото на видеото. С нетърпение превъртя, за да стигне до думите на Наре. Което ме навежда на мисълта, че не толкова да не й е повервял тогава...а просто така му е изнасяло. Онзи богат мръсник е искал да се ожени за дъщеря му...а на него му е трябвало човек с пари, а не бедняк.

# 96
Гюнайдън Hug

Нашата хитруша напълно осъзнава, какво впечатление прави на мъжете. Вижте леката й усмивка, като я зяпаше Гедиз Grinning

https://twitter.com/EnglishKizi/status/1207437427435954181?s=09
Васе, изкарай ги, моля Kissing Heart
Благодаря за сутрешната красота Flowers Rose

Връщам се, че умирам от кеф Grinning Вчера повтаряха ДП в праймтайма, ето какъв рейтинг е изкарал Grinning

Тотал - 3.39%

AB - 3.44%

20+ABC - 3.84%

Всички сериали в сряда са паднали, но най-много Османчо. Над 3 % е паднал в АВ

Wear Crown

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 10:40 от Еванджелин

# 97
Еве Hug Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy

Преработих го, че много мб/тежко / е оригиналното и не може да се качи в темата. Не че сега не е, но поне се вместих Laughing

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 01:46 от savovas

# 98
А,забравих да напиша колко приятно бях изненадана от избора на музиката. Като чух български език и настръхнах. Може и да сте коментирали,но не съм видяла. Интересно ми е,как са се спрели на нашенското. Ние я разбираме и се впечатляваме,но за комшиите ми е интересно. Даже връщах момента и го слушах само.

# 99
  • Варна
Хахаха - сега да ме намразите съвсем Stuck Out Tongue Winking Eye - значи още 1 прилика с Херджая Wink
И там на български говореха.

Коментираха го момичетата, но аз не разбрах за какво става точно дума - не е ли изпълнение на хора на Мистерията на на българските гласове?
Лудетина , може ли да кажеш на коя минута е от серията? Мерси!

# 100
Много хубави тук сладурите

# 101
В края 157.13- в спомените от първия път, когато се подготвя да скочи и сега когато отиват и я намират пак на същото място. Но понеже бях сигурна,че я чух и преди това сега се разрових. На 33:08 в самолета е същата

# 102

Миме, и при раздялата на Наре и Мелек звучи...след разговора.

Боби, тук не говорят на български Laughing използват само българска музика.

# 103
Васе Hug сега рових. Бях сигурна,че я чух и преди това. Ма съм за гинко Билоба,рових с мишката и я намерих в самолета,когато разговаря с ортака. Малко след момента, който си качила на гифчето

# 104
Васе Hug сега рових. Бях сигурна,че я чух и преди това. Ма съм за гинко Билоба,рових с мишката и я намерих в самолета,когато разговаря с ортака
Да, тя звучи на много места.

Общи условия

Активация на акаунт