Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 231
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Всичко ще се изясни постепенно, а на нас ни остава да мислим и да пишем за да върви времето по- бързо до следващата серия.☺

# 181
На случая с Наре и Санджар някак си това причастие “напуснал/а” хич не му отива. Наре искаше да се самоубие, не да напусне Санджар, а пък той не искаше повече да я вижда...
Е, то не приляга... но е използвано в серията..."Той вярва, че тя го е напуснала и е заминала за Европа"...

И... "Аз не съм те оставял! Ти ме остави".

Ние това коментираме, че явно има и друго след колибата, за да ги има тези реплики.

Промо снимките за 2-ри епизод.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 17:21 от savovas

# 182
Озета, с превод на  varna_2 Flowers Rose

Ще може ли Наре да си вземе дъщерята обратно от Санджар?

Наре се качва на върха на скала заради дъщеря си и пак заради нея слиза. След това оставя в краката на Санджар годежните им пръстени, направени от мидички и червената си панделка, която е пазила години наред. (червеното коланче, което булката носи като знак, че е девствена)

За Наре всичко е приключило - и с легендата, и със Санджар.

Наре научава, че човекът, когото мисли, че е убила е жив и няма да влезе в затвора. Сега тя има само една цел.  Ще си  вземе детето обратно и ще превърне тези земи в роден дом за него.

Санджар в никакъв случай няма да даде детето.
Наре дори няма да може да види своя ангел.
Вече няма нито легенда, нито лъжа, а жестока война.

Но истинският враг ще ги удари там, откъдето най-малко очакват.

# 183
Благодаря за озета Flowers Rose

Жестока война... става страшно ooooh!

Прочетох при рускините, че Илайда Илдил ще се появи в 4-та серия.

Тя нали първоначално беше представена като приятелката на Наре.
Да идва...че Наре ще се нуждае от много близък човек до себе си.

# 184

И още нещо, което ме впечатли от първия епизод. Санджар непрекъснато нарича и се обръща към любимата си с :"дъщеря на посланик". Не сме чули до сега "Наре" да произнася. В началото това звучи като шега между двамата, после обаче си е сериозно и издава изначален комплекс в отношението му към нея. Това също мотивира беса, който го обхваща от време на време.
Приятен ден  Simple Smile

Здравейте!
Наистина това обръщение говори много. Дали е в шеговит, или агресивен тон крие винаги  комплекс.
Шеговитото изричане е отново комплес с желание да не е , или се очаква някой да го отрече.
Санджармного добре е разбирал, че не е на едно ниво с Наре. Наричайки я така е искал тя да се обезличава като такава и да бъде до него. При разговорите им на брега имаше и доста ревност от негова страна, което ме кара
да мисля така за неговия комплекс. Той доста трескаво я питаше сега с кого е, с норвежец ли, с японец ли и т.н.
Самата им любов, според мен е била още тогава невъзможна, била е платонична и хиперболизирана и от двамата. Той е живял с мисълта за нея от писмо на писмо до лятната среща. Тя е живяла с мисълта за чакане на писма, от човек, който красиво обича. Но как обича красиво, когато я ревнува от японец ли, от норвежец ли, като с това личи неговата слабост от различията им, която си проличава при ПБН.
Интересно ми при Наре  кое я влюбва в Санджар. Предполагам неговата чистосърдечност, влюбеност, показването, че е единствена тя и само тя, че я чака в летата и , че я обича красиво, според нея.
Да, всичко между тях е заочнало с детска, после продължила в юношеска, чиста любов, но различията им са големи и мисля, че въпреки чистата им любов са го осъзнавали подсъзнателно, повече той, защото се разбира, че Наре е избягала, за да се ожени за нея. Тя е проявила доста дръзка смелост за тези ширини, а той мъжката смелост да се ожени и да има булка.
Има нещо друго, което пък усетих у Наре. Когато стана срещата им на сватбата и после в разговор между тях Наре с доста голям гняв му каза, че той един вид ги е заличил и е загърбил тях, след като се е оженил.
Поне аз така усетих тези нейни реплики, които ми е трудно да намеря в серията. Това е по памет, което  при гледането на  преведената серия ми направи впечатление. сетих укор от Наре към Санджар, че той е изневерил на тяхната любов. Но какво е очаквала тя, след 8 години? Помня очите й когато той каза "евет".
В техните реакции, след 8 години все още и двамата в мислите си, си принадлежат - той ревнувайки я, тя упреквайки го, че той я изоставил.
Еванджелин, благодаря за озета!:hibiscus: Flowers Bouquet Flowers Rose
Войната между Наре и Санджар е неминуема. Очаквах я, но не знаех как ще я измислят.
Доколкото враговете ми станаха ясни. За съпругата е нормално. Гедиз, според мен ще бъде тежката артилерия във вражеския отбор.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 19:35 от Dimana-nova1

# 185

Dimana-nova1 всеки има комплекси, дори и ДП! Защо е отишла при него с червено коланче ако и тя не страда от същия вирус?!? За една вързулка голяма драма  ще заформят сценаристките, както се очертава.

# 186
Отново дават ДП по Стар  Laughing

# 187
  • На луната

Dimana-nova1 всеки има комплекси, дори и ДП! Защо е отишла при него с червено коланче ако и тя не страда от същия вирус?!? За една вързулка голяма драма  ще заформят сценаристките, както се очертава.

Според мен проблема не е във вързулката, а в доверието.
Загубиш ли го, трудно се връща.

Благодаря за резюмето за еп.2 Flowers Hibiscus
Както и очаквах, проблемите ще се задълбочават, драмата също. Добре е да се запасим с пиене Simple Smile

# 188
  • София

Dimana-nova1 всеки има комплекси, дори и ДП! Защо е отишла при него с червено коланче ако и тя не страда от същия вирус?!? За една вързулка голяма драма  ще заформят сценаристките, както се очертава.

Според мен проблема не е във вързулката а в доверието.
Загубиш ли го, трудно се връща.

newsm10 smile3501 smile3521
Абсолютно е така. Тя е скрила от Санджар това, че вече не е девствена. Отгоре на това е вързала червената панделка. Ето това е вбесило най-вече Санджар. Отделно, че традициите там са още силни и той очаква, че неговото любимо мочиче е чисто и невинно. Тя ще бъде само негова. Както и той за нея.
Той се чувства измамем и предаден. Как в този момент тя може да го убеди, че няма вина. Най-правилното щеше да бъде Наре предварително да си беше разказала всичко, дори и риск да го загуби.

# 189
И с вързулката се разбра ,че той не е единствен  ....проблема е защо не е ????
 Той не  иска да повярва в това ,което се е случило без тя да има вина ! А и за миг не допусна ,че  детето може да е негово ,при все ,че беше с нея  !  Но е убеден ,че  тя е виновна .......а той невинен ,за да го има това ангелче !!

# 190
  • Яко в Матрицата...
Дадоха "любимия" ми тип озети - преразказ на вече показания фргаман ConfusedJoy Ама каквото, такова Simple Smile

Дори и Наре да беше казала за изнасилването преди червеното коланче, резултатът щеше да е същият, просто нямаше да я има Мелек. Дали преди или след брачната нощ, доверието е загубено, за Санджар Наре му е "изневерила". Обаче, светът на Санджар леко започва да променя фокуса, след като направиха ДНК теста и разбра, че все пак Наре не лъже за Мелек - появи се първата пукнатина в добре подредените му принципи и вярвания. Все още е рано да се запита, дали все пак тогава, преди 8 години, Наре не му е казала истината, има още път да извърви дотогава.

# 191
  • На луната
И с вързулката се разбра ,че той не е единствен  ....проблема е защо не е ????
 Той не  иска да повярва в това ,което се е случило без тя да има вина ! А и за миг не допусна ,че  детето може да е негово ,при все ,че беше с нея  !  Но е убеден ,че  тя е виновна .......а той невинен ,за да го има това ангелче !!

Както вече споменах, ревноста често превръща хората в идиоти Simple Smile
Но все си мисля че реакциата му беше първосигнална и твърде емоционална. И се надявам, че след като се е успокоил му е дошъл ума в главата. Обаче, както често се случва, е било твърде късно.

# 192
Линде, тя нямаше да го загуби...не това я е спирало...а щеше да го превърне в убиец. С тоз характер, дето пали от половин оборот, какво си мислиш, че щеше да направи Санджар като му каже веднага...аз мисля като Наре, че щеше да смаже и затрие Акън на секундата.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 20:42 от savovas

# 193
Дадоха "любимия" ми тип озети - преразказ на вече показания фргаман ConfusedJoy Ама каквото, такова Simple Smile

Дори и Наре да беше казала за изнасилването преди червеното коланче, резултатът щеше да е същият, просто нямаше да я има Мелек. Дали преди или след брачната нощ, доверието е загубено, за Санджар Наре му е "изневерила". Обаче, светът на Санджар леко започва да променя фокуса, след като направиха ДНК теста и разбра, че все пак Наре не лъже за Мелек - появи се първата пукнатина в добре подредените му принципи и вярвания. Все още е рано да се запита, дали все пак тогава, преди 8 години, Наре не му е казала истината, има още път да извърви дотогава.

Така е и съвсем ще се обърка, ако разбере, че Наре е "убила" Акън. Пак истината ще идва поетапно.

# 194
  • София
Линде, тя нямаше да го загуби...не това я е спирало...а щеше да го превърне в убиец. С тоз характер, дето пали от половин оборот, какво си мислиш, че щеше да направи Санджар като му каже веднага...аз мисля като Наре, че щеше да смаже и затрие Акън на секундата.

Да, права си Васе. Тя май го спомена това, когато му се оправдаваше. Явно се е опитала да го предпази да не влезе в затвора.
Оф, много объркана работа. Ни така, ни онака...
Затова човек е хубаво първо да изслуша другия, а после да действа. Ама нали пуста мъжка ЧЕСТ  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт