Упорит многоцветен лишей

• 474
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, има ли някой напълно излекувал се от това кожно заболяване. Имам го вече над 12 години главно по лицето и врата и зад ушите. Лечението го ограничава, но лющестите кафяви петна не изчезват напълно, а не може постоянно с медикаменти. Кожните лекари са ми изписвали най-различни препарати даже и за скалпа-низорал, антимикобета, козметиката на Дюкре, хапчета за през устата, но всичко е максимум до 2 месеца употреба и после като спра лекарствата пак излизат. Пих и имуностимуланти през устата. Отделно сутрин често ме сърби кожата на лицето и се зачервявя. Дали няма природно лечение или ефективно друго. Имам чувството, че ще остана без кожа след толкова години третиране с химия. Помощ!

# 1
  • София
Здравейте, преди време успях да излекувам упорит котешки пръстеновиден лишей с това хомеопатично
https://apteka.framar.bg/30060176/%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B1%D0%B5 … 81-9-%D1%81%D0%BD

Бях пробвала в продължение на месеци какви ли не лекарства и мазила, но с това лекарство изчезна за седмиица и вече години не се е появявал. Консултирайте се с хомеопат за вашия тип лишей дали би повлияло.

# 2
Здравей, аз от години нямам, остана ми само едно петно между гърдите. Но последно преди доста години един възрастен доктор ми изписа някакво лекарство, което се приготвяше на място в аптеките и то ми помогна. За съжаление докторът почина, а рецептата я дадох на близък, уж да помогна, а той я запиля някъде и я изгуби. Синът ми също има, по едно време положението беше много зле, изписваха му някакви скъпи лекарства, а ефект нямаше. От две–три години нещата са под контрол, каза, че ползва някакъв спирт или мазило, но не знам точно какво, ще го питам като си дойде за празниците. Да, също гледам през лятото да ходя честичко на плаж, бяха ми казали, че помагало.

Общи условия

Активация на акаунт