СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 11

• 53 498
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Ина, ако менструацията ти е била на 12.04, а на 22.04 си видяла + тест, то бременността е от миналия месец, а това на 12.04 не е било менструация. Т.е. за съжаление е много вероятно да е извънматочна. Кога беше предишната ти менструация?

# 286
Тоест,ако смятам 18.03 за ПРМ , днес съм с 11 дневно закъснение и ЧХГ 700 .

# 287
А резултат ЧХГ 469 mlU/ Ml нормален ли е?

Зависи колко ти е закъснението и каква е стойността при втория тест.

Това е просто положителен резултат. Истинското проследяване на ЧХГ става чрез двукратно изследване през 48-72ч.

Момичета,в понеделник на 27.04 ЧХГ беше 469 mlU/ mL, а днес,29.04 (48 часа след първия кръвен тест) резултатът е 1293 mlU/mL. Добре ли се движат нещата?

# 288
Здравейте момичета!
Нова съм и от няколко дена ви чета обаче не ми стана ясно това с резултатите. Какво мислите за моя резултат 11 ден. Трансфер 3 ден  на 3 ембриончета. Забравих да кажа, че имах 4 инжекции Овитрил през 4 дена след трансфера.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 15:26 от KrisNeli

# 289
Скрит текст:
А резултат ЧХГ 469 mlU/ Ml нормален ли е?

Зависи колко ти е закъснението и каква е стойността при втория тест.

Това е просто положителен резултат. Истинското проследяване на ЧХГ става чрез двукратно изследване през 48-72ч.

Момичета,в понеделник на 27.04 ЧХГ беше 469 mlU/ mL, а днес,29.04 (48 часа след първия кръвен тест) резултатът е 1293 mlU/mL. Добре ли се движат нещата?

Перфектно е!

Тоест,ако смятам 18.03 за ПРМ , днес съм с 11 дневно закъснение и ЧХГ 700 .

Да, като е възможно овулацията наистина да е била много късно. Трябва да изчакаш още малко и дано да си е нормална бременност. Самото ЧХГ се движи сравнително добре, но това кървене, което си имала е притеснително. Стискам палци да е фалшива тревога!

# 290
Днес бях на преглед и се видя точица в матката с размер 0,32 см. 😁 Вече съм спокойна,че си е на мястото и само ще се моля всичко да е наред !

# 291
Здравейте днешния резултат е 9518 но на ехограф нищо не се видя имам закъснение 19 дена .Последен цикъл беше на 19-24 март .

# 292
Теди, при такива стойности на ЧХГ трябва да се види поне сакче в матката.
Това е близо 7гс, ако не се лъжа.
Най-добре потърси второ мнение или посети спешен кабинет, за да изключите възможността за извънматочна.
Не искам да те плаша, просто да имаш едно на ум. Може просто АГ нещо да не е видял или апаратурата да не е добра. Стискам палци!

# 293
Два пъти хода на преглед даже и днес бях докторката нищо не видя нито в матката нито в тръбите

# 294
  • София
Как те гледаха - през корема или с вагиналния трансдюсер?

# 295
Теди, а какви предположения изказва тя?
Отиди при друг лекар.
Ако при ЧХГ близо до 10000 не се вижда нищо никъде според мен има  нещо нередно - може и да е в АГ, затова те съветвам за втора консултация.

# 296
Със вагинален ме гледа каза че матката ми е удебеленена и се готви за бременност .Аз и със пърата ми беше така не зная кога ми е точно оволацията .Сега гледам часове за Света Марина Плевен но е трудно от днес за утре.До сега ходих в Авис Медика . В Ловеч сме още по зле от доктори . Имам 2005 г кухо яйце и се притеснявам .Най вече да не е извънматочна .

# 297
  • София
Дано причината е в доктора

# 298
Теди, ти само веднъж ли пуска ЧХГ?
Имаш ли преди тези 9000 друг резултат, за да се сравни дали нараства правилно?
Когато и да е било овулацията, при това ЧХГ трябва да се видят нещата. Можеш да видиш на първа страница на коя седмица горе-долу отговаря резултата.

# 299
Първият резултат е на 24.04 е 884 днешният е 9518 на калкулатора изчисли точно на 70 часа се удвоява.Но не знам кога ми е точно овулацията .Не се пазихме от февруари месец и не мога да кажа кога е станало точно.Моят мъж твърди 1-2 април .

Общи условия

Активация на акаунт