Проблем с мъжа ми, дайте мнение, моля

• 22 477
  • 379
  •   1
Отговори
# 90
Ясно е, че трябва да седнем и да поговорим, но когато искам да говорим, той отсича, че едва ли не не го предразполагам и, че като мен не се прави, и че другите жени не правили като мен (вкарва ми комплекси, едва ли не) Дайте идея, как да подходя, че да не стигнем до скандали, както се случва и тежки обиди?

Ми как какво? Потай го за другите жени ли се оженил или за теб. Ако е за теб - ти така правиш!

The Siren of Titan къде пък пише, че мъжа трябва да се бръкне. Или имате общ бюджет или всеки за себе си! Като не й стигат парите на авторката, да го праща той да пазарува и така...

# 91
  • Насред хаоса
Извинявай, защо и как точно трябва да предразполагаш някой, който всъщност се държи безобразно, да седне да говори? На когото му липсва елементарна емпатия и чувство за отговорност?
И какви са тия други жени, той за колко е бил женен, та да знае какво правят другите жени? Кажи му да дойде в съвремието.

# 92
  • Варна
Зависи кои жени дава за пример.
Към детето какво е отношението му ?

# 93
  • Варна
И тежки обиди... Агресия проявява ли? Щото ако да, направо стягай куфарите. Аз дотук не чух едно нещо, заради което да седиш с него.

# 94
  • София
Кажи му, че ти си неговата жена, другите не те интересуват.
И, че имаш да говориш. Отказ не търпиш. Точка.

# 95
кажи ми те и другите мъже правят така и така за жените си; купуват това и това за децата си, сексуват си с жените без да биват подканяни, ама нА- аз с мъж-провал съм се събрала...
Чудно ми е как би реагирал ако му кажеш: "виж сега, не ми харесва тоя живот; нямам пари да гледам и бебето, за това мисля да се изнеса еди къде си и ти оставям грижите за нея на теб. Като имам пари и възможност, ще се обаждам"...

# 96
Ясно е, че трябва да седнем и да поговорим, но когато искам да говорим, той отсича, че едва ли не не го предразполагам и, че като мен не се прави, и че другите жени не правили като мен (вкарва ми комплекси, едва ли не) Дайте идея, как да подходя, че да не стигнем до скандали, както се случва и тежки обиди?

Кажи, че другите жени направо шамарим, не предразполагаме. Rage

# 97
Dimitrova, в интимен план как са нещата? Сред рисковано раждане и усложнения аз поисках да спим отделно. Майчинският инстинкт беше в пик. Особено първите месеци му спестих безсъние и рев. Благодарение на съветите на по - опитни, мъжа беше наясно с новата ситуация и компромиси.
Разяснения за поведението му искай лично от мъжа си.
От началото до сега, той все нещо го боли. От денят на изписването на Петя, той беше болен, после разстроен стомах, после го боля гърлото, сега го боли капачка та на коляното и само коцука из вкъщи, но на ортопед не можел да отиде защото все няма време от работа. Сутрин като тръгва, го засичам тайно през терасата как върви, ами да ви кажа въобще не му личи, че го боли коляното, а във вкъщи, само се охка и уж маже със мазила. Вечер след работа, обикновено се прибира към 19 часа, той влиза в банята, оправя се, идва целува Петя, после си ляга на дивана да си почине и си гледа уж някакви клипчета на телефона. Аз през това време, приготвям нещата за къпане на Петя, той прави само водата за къпане. Аз я къпя, масажирам, обличам и храня, през това време, той изхвърля водата и прибира коритото. За да ни бил обръщал внимание, той трябвало да се прибира в 17:30 това като го чух, направо паднах.... За него, това че ходи на работа е много, защото плаща ток и вода (сметките) аз не съм била оценяла нищо и само скандали съм му спрятала.

# 98

The Siren of Titan къде пък пише, че мъжа трябва да се бръкне. Или имате общ бюджет или всеки за себе си! Като не й стигат парите на авторката, да го праща той да пазарува и така...

Очевидно имат едно домакинство и ТОЙ очаква топла манджица и напазарувано. Това от феята ли идва? Разбира се, че трябва да се бръкне за домакинството. Би трябвало и двамата да дават, както и двамата да може да заделят. Защото тя сега е ограничена, дава парите до стотинка, а той си има ей така за кеф и харчене.

Не знам, в моята книжка е задължително "да се бръкне", иначе има семейство за без пари и без усилие. Че и безплатен пансион - мама го купила, женичката поддържа и готви, тоя е построил комунизма.

# 99
И след като изчетох съвестно темата....
Въобще няма да подхващам разговор с подобен ...индивид.Само заявявам:
1.За детето ми трябват .....лв.Аз имам еди колко си, от теб очаквам всеки месец по ...лв. на датата на заплатата му.
2.От тази вечер се връщаш в семейната спалня и легло.Без коментар.
3.Всяка сряда и неделя в тази къща ЩЕ ИМА секс.С теб или без теб, ти избирай.
4.От домашните задължения твои са .....изброяваш му кое Той трябва да прави всеки ден.И не го правиш вместо него.
Не разискваш, не убеждаваш, не коментираш, не изясняваш.
Ако за нещо се опъва, почваш и ти....няма топла храна за него, няма чисто пране-да се пере сам, няма обгрижване, нищо.
Опитът ми е показал, че с подобни егоисти друг начин няма, или всичко, или нищо.

Но все остава въпросът...като ги виждате какви са боклуци, що се събирате с такива, че и деца им раждате?

# 100
Скандалите ви, явно не са започнали след раждането. Ти наистина ли вярваш, че можеш да го промениш този мъж насила или да го накараш да те заобича, само защото вече имате дете?
Родителите ти като са разведени и знаят какво е, защо не им се противопоставиш малко на глупавите доводи, ами удобно търпиш, все някой друг да ти е виновен. Я мъжа, я родителите, я свекърите...
Въобще не мислиш за детето, ще ме извиняваш, щом си избрала умишлено такъв баща и си решила, че само на себе си вредиш с това истерично, изнервено поведение. Hands V

# 101
  • София
Изискаваш точни суми, като казваш за детето ми трябва едиси какво и то струва Х лева.
Включваш го във вечерните занимания с бебето по-активно, като му уточняваш какво точно да прави - някоя вечер искай той да го изкъпе, докато ти приготвяш АМ, или след като ти я окъпеш, той да я масажира, маже с козметиката и да я нахрани, с млякото което е подготвил докато ти къпеш. На по-късен етап, я оставяш да се занимават двама, а ти взимаш дълъг душ или излизаш  с приятелки, на фризьор и т.н.
Не очаквай той да се сеща сам - явно не е от тези хора. Заявявай си директно желанията, но не със заповеднически тон - това би отблъснало всеки.

# 102
Афродита, как се включва един мъж в нещо, което не желае?

Аз разбрах, че авторката сексуално не го била предразполагала принца върху граховото зърно, не за разговори.
Едва ли цитира опита си с другите жени точно в разговарянето.

Да опита с опакото на ръката, ама едва ли ще се получи.
Тя просто няма силна ръка - парите той си ги изкарва, жилището е негово, за секс не я търси, към детето няма интерес, нито пък към нея...просто не виждам с какво може да го принуди да влезе в  пътя.
Най-много да спре да го обслужва битово, но тогава ще я натиснат мамини и свекърите... и тя ще поддаде.

Авторке, според мен го отрежи твоя напълно. Ако можеш, разберете се там нещо финансово, живей в жилището му, докато можеш, но мисли как да бъдеш независима с детето. И когато си готова с план Б, може да го уведомиш, че не се чувстваш длъжна да си му вярната Пенелопа. И без това нямате брак, а и ти имаш пълното право на щастлив личен живот с човек, който те цени, след като БНД не е този човек. Ако ви устройва, може да си живеете като съквартиранти заради удобството и заради детето. Докато не ти излезе по-добра оферта в личен план.

# 103

4.От домашните задължения твои са .....изброяваш му кое Той трябва да прави всеки ден.И не го правиш вместо него.

Задължигелно е №4. От ергенски/момински настроен човек не може да се очаква сам да се сеща да бърше прах.

Аз разбрах, че авторката сексуално не го била предразполагала принца върху граховото зърно, не за разговори.
Едва ли цитира опита си с другите жени точно в разговарянето.

ОК. Ако става дума за секс, пак е същото. Не предразполагам и не се умилквам.

# 104
Четох до някъде и не можах повече.... махленска история сте и двамата.
когато се карате защо звъните на родителите си и ги замесвате в семейните си проблеми, а? Собствени глави нямате ли си?
Защо непрекъснато споменаваш името на детето "бебе Петя" ? -май се надяваш и хубостника тайно да чете, че белким го изложиш пред     целия свят? Малко повеччко дисктретност никога не е излишна.
Бебето било "принцеса" видиш ли и затова спи на спалнята..... Аз не бих те изтраяла нито секунда и правилно са постъпили родителите ти. Животът не е турски сериал.

Общи условия

Активация на акаунт