Проблем с мъжа ми, дайте мнение, моля

• 22 456
  • 379
  •   1
Отговори
# 105
Първо говорим само от страната на жената (не защитавам мъжа, да не стане недоразумение ).
 Обаче реално на мен ми се вижда, че майката все още (което е нормално) е обсебена от бебе Петя (не разбирам също и защо постоянно така се пише, сякаш е нарицателно). Та, дали мъжът просто не се чувства излишен и затова да не ляга в спалнята, на която спи бебето? а и от страх да не го "сплеска", съдейки от думи на други мъже как се шашкат бебето като спи на спалнята с родителите си.
Друго, с какъв тон се започва разговора. Аз едно съм разбрала с благ тон можеш да проведеш разговор, с назидателен - не! Мъжете рязко спират да чуват каквото и да е.
Другото, което лично аз не виждам проблем е,че мъжът си е купил за 400лв часовник. Какво толкова,ако това не им бърка в бюджета?   ако бащата не участва изобщо в семейните разходи, то тогава е проблем, но пише че всички разходите поема той. тогава ?като се роди бебе родителите вече не са хора ли?  дали майката или бащата. не всеки ден си купуваш нещо скъпо все пак.
ти като искаш пари (да не би самото искане да възприемаш като молене) колко често го правиш? т.е. всеки ден за нещо или просто от време на време се случва?
За секса , само събота. а това бебе като спи , какъв е проблема да правите секс? таткото си ляга и той ли в 9?
и последно - бащата включва ли се, изобщо проявява ли желание, да се включо в храненето, къпането , гушкането или нещо ,свързано с бебето? мъжете нямат бащинско чувство от раждането на децата, то се проявява по-късно.

п.с. в почти всяка тема тук мамите съветват другите мами да бягат от мъжете си. всички явно са с перфектни отношение от зачеване до старост. Не говоря за случаите , в които има насилиние , физическо или психическо.

# 106

4.От домашните задължения твои са .....изброяваш му кое Той трябва да прави всеки ден.И не го правиш вместо него.

Задължигелно е №4. От ергенски/момински настроен човек не може да се очаква сам да се сеща да бърше прах.

Аз разбрах, че авторката сексуално не го била предразполагала принца върху граховото зърно, не за разговори.
Едва ли цитира опита си с другите жени точно в разговарянето.

ОК. Ако става дума за секс, пак е същото. Не предразполагам и не се умилквам.
Ще взема да събера дивана и чаршафите му и завивката ще му я оставя при мен на спалнята, да видим как ще реагира довечера. Ако не иска и пак ми излезе с номера, че трябва да се наспи,защото е на работа ще му връча ценоразспис със услугите, които предлагам (чистене, готвене, пране, гладене и т.н)

# 107
  • Варна
Изнасили го.
Може би не го привличаш . Но със скандали и ултиматуми нищо добро не очаквай . Предразполагането става с еротика, комплименти и взаимно привличане . Ако по принцип е хладен и безразличен би могъл и да те лъжи и да симулира желание. Преди детето какви бяха чувствата ви ?

# 108
Скрит текст:
Първо говорим само от страната на жената (не защитавам мъжа, да не стане недоразумение ).
 Обаче реално на мен ми се вижда, че майката все още (което е нормално) е обсебена от бебе Петя (не разбирам също и защо постоянно така се пише, сякаш е нарицателно). Та, дали мъжът просто не се чувства излишен и затова да не ляга в спалнята, на която спи бебето? а и от страх да не го "сплеска", съдейки от думи на други мъже как се шашкат бебето като спи на спалнята с родителите си.
Друго, с какъв тон се започва разговора. Аз едно съм разбрала с благ тон можеш да проведеш разговор, с назидателен - не! Мъжете рязко спират да чуват каквото и да е.
Другото, което лично аз не виждам проблем е,че мъжът си е купил за 400лв часовник. Какво толкова,ако това не им бърка в бюджета?   ако бащата не участва изобщо в семейните разходи, то тогава е проблем, но пише че всички разходите поема той. тогава ?като се роди бебе родителите вече не са хора ли?  дали майката или бащата. не всеки ден си купуваш нещо скъпо все пак.
ти като искаш пари (да не би самото искане да възприемаш като молене) колко често го правиш? т.е. всеки ден за нещо или просто от време на време се случва?
За секса , само събота. а това бебе като спи , какъв е проблема да правите секс? таткото си ляга и той ли в 9?
и последно - бащата включва ли се, изобщо проявява ли желание, да се включо в храненето, къпането , гушкането или нещо ,свързано с бебето? мъжете нямат бащинско чувство от раждането на децата, то се проявява по-късно.

п.с. в почти всяка тема тук мамите съветват другите мами да бягат от мъжете си. всички явно са с перфектни отношение от зачеване до старост. Не говоря за случаите , в които има насилиние , физическо или психическо.
Постът ти изцяло противоречи на това, което е писала авторката.

Ама авторке, така излиза, все едно той ти е жиголо и си плаща за твоите услуги със секс. Не върви някак си.
Този аргумент може да го ползваш във финансовата сфера - да дава повече пари за домакинството. Не да го прилъжеш в спалнята.
Опасявам се, че последното няма как да стане насила.

# 109
Ще споделиш ли развръзката?

# 110
Black_Sapphire, не четох до край, признавам. връщам се

# 111
Ми правилно, така се прави - с рогата напред. После може и куфара да му събереш след чаршафите. И кой разбрал, разбрал. 

# 112
Ми правилно, така се прави - с рогата напред. После може и куфара да му събереш след чаршафите. И кой разбрал, разбрал. 
Откъде да му събира куфара - от неговото жилище ли, което обитават без брак?

# 113
Ще взема да събера дивана и чаршафите му и завивката ще му я оставя при мен на спалнята, да видим как ще реагира довечера. Ако не иска и пак ми излезе с номера, че трябва да се наспи,защото е на работа ще му връча ценоразспис със услугите, които предлагам (чистене, готвене, пране, гладене и т.н)
И после да не забравиш да звъннеш на майка му, да се оплачеш как те е нагрубил след милата ти постъпка. Wink

# 114
Не е негово, на свекървата е.

# 115
  • Насред хаоса
А след като ти си направила неведнъж опит за разговор нормално и насреща ти се репчат назидателно, че не си годна да предразположиш величието, няма ли да спреш да чуваш каквото и да е? Защо делите нормални човешки реакции според пола?
Не знам някой да почва директно с караниците с мисълта, че така ще реши проблем. Но и не знам многобройните опити за разговор от каквото и да е естество с човек, който не иска да участва в тях, да са довели до нещо добро.

# 116

Да вземат да си пишат, че да не си слушат гласовете.

# 117
Не прави такива щуротии. Без обиди и разправии седнете се разберете кой какво ще върши около бебето, не всичко да правиш ти, или пък двамата да правите едно и също заедно, пестете си труда. И най-вече за финансите, за какво колко е нужно, примерен бюджет според доходите ви. Това е задължително, за да няма недоволни и неразбрали.
А секс се прави с желание, няма как да го накараш, като не ще. Ти всъщност искаш да спи при вас, за да правите секс, или за да му е гадно и на него, ако бебето  ви буди?

# 118
  • Насред хаоса
Тя хубаво да седне да говори, но пак идва често срещан в такива случаи препъникамък, а именно, че той отказва разговор. Тогава?

# 119
Не прави такива щуротии. Без обиди и разправии седнете се разберете кой какво ще върши около бебето, не всичко да правиш ти, или пък двамата да правите едно и също заедно, пестете си труда. И най-вече за финансите, за какво колко е нужно, примерен бюджет според доходите ви. Това е задължително, за да няма недоволни и неразбрали.
А секс се прави с желание, няма как да го накараш, като не ще. Ти всъщност искаш да спи при вас, за да правите секс, или за да му е гадно и на него, ако бебето  ви буди?
Имам нужда да чувствам близостта му, по цял ден съм сама с Петя, а вечерта ми се иска просто да се сгуша, да ми стопли краката дори, не ми е до секс даже в повечето случаи след като цял ден съм готвила, чистила, изкарала Петя на разходка, приспивам играла, хранила, уригвала, правила на клоун пред Петя, за да не реве.. Просто нежност и да знам, че е до мен и мога да разчитам на него, а не като съквартиранти с общо дете.

Общи условия

Активация на акаунт